Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

wikxzen píše:Ty songy to neni nic novyho, to uz koluje skoro rok na netu ... nehlede na to, ze ty songy budou znit urcite jinak a troufam si tvrdit ze budou mit jiny aranzma a texty ... takze moc nepanikarte ;-)
Jako hudba u tý lepší je docela našláplá což je zajímavý :wink:
Ale zpěv mi tam nějak nepásl.
Nezapomeňte že teď jim to CD produkuju Rick Rubin to se na tom taky dost podepíše. :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Myslím že ne. Rick moc neovlivní co jejich kebule vymyslí. A ten zpěv je fakt divný.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Mastr píše:Myslím že ne. Rick moc neovlivní co jejich kebule vymyslí. A ten zpěv je fakt divný.
Jako divil by ses ale producent podle mě ovlivní dost když sem koukal na dokument o metallice tak tam bylo vidět jak to Bob Rock ovlivňuje a dává tomu jakoby mantinely v dobrym slova smyslu. :wink:

wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Hergot ... zazpivali to live a poprvy ... hetfield u toho ma pekne stazenej zadek ... co jste cekali?
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Producent ovlivní strašně hodně věcí, tohle určitě není konečná verze těch songů
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Dark Axel píše:Producent ovlivní strašně hodně věcí, tohle určitě není konečná verze těch songů
Přesně a kdo si myslí že producent nic neovlivní tak se plete :wink:

Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

samedi píše:Me zpev Mustaina nevadí. Spousta lidí rika ze to je knourani ale me to k jeho muzice sedi. A Hetfield me svim zpevem taky nejak neokouzlil. Zpevak je pro me Dickinson :D
Tak jako Hetfield mě jako zpěvák dost sedí :wink:

gazosh

Příspěvek od gazosh »

Mě už Hetfield nesedí!Jeho výko se za pár let hodně moc změnil.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Jo no...Hetfield na zivych koncertech svuj kdysi dobry hlas neutahne ... je to vekem a spatnou zivotospravou(alkohol hlavne) ... ikdyz na koncerte v Nemecku v Rock Am Ringu k vyroci 20 let vydani alba Masters of Puppets udelal moc dobry vokalni vykon(vzhledem k jeho veku a zdravi)...celkove cely koncert byl neskutecne dobry!
gazosh

Příspěvek od gazosh »

framikoin píše:
gazosh píše:Tak, ale na zpěvu jde stáří nejvíc poznat.A jinak si nemyslím, že stáří ovllivnuje hru na kytaru, basu či bicí.
to je relativni. pokud mas 40 a hrajes od 10, tak to urcite ovlivnuje hru.
To jo , ale ne k horšímu.
ahoi

Příspěvek od ahoi »

tak dámy a pánově. Právě jsem se vrátila domů ze včerejšího koncertu Metalliky ve Vídni.. a tímto odmítám diskutovat a přijítam narážky typu Metallica už to má za sebou, jsou moc starý, nestíhaj, nebo Robert se k nim nehodí :o).. už jsem na pár koncertech byla a tenhle se automaticky posouvá na místo č. 1. A ať je nová deska jaká chce, Metallica bude vždycky ta nej. Vy, kdo jste tam nebyly, o dost jste přišli.
akustika Strunal
Ibanez RG321 MH
VOX - AD Valvetronix- Chrome "XL" Serie AD15VT-XL
příslušenství ( kabely, trsátka, čistidla, struny :-D)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Super :)

Já se po dlouhé době začal konečně opět snažit o ty sóla z welcome home (sanitarium) a konečně se naučil to druhé :D už mi zbývají jen dvě :D

a vůbec jsem je teď začal zase trochu víc poslouchat a hrát
gazosh

Příspěvek od gazosh »

ahoi: Robert je borec, viděl jsem ho hrát u Ozzyho

já jsem se začal učit sola z Fade to Black, první solo (intro) už občas dám bez chyby stejně rychle. Druhý , hlavní, se teprve učím, ale docela mi zatím jde, myslím, že se ho časem naučím. Fakt mě baví ho hrát
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Na Fade to black se vrhnu hned po Sanitariu :)

těšíte se na nové album?
gazosh

Příspěvek od gazosh »

Ne, že bych se těšil, ale určitě si ho stáhnu, abych se mohl pobavit. Hefield nebo Ulrich prohlásil, že to cdčko bude vyráběno, podle toho, jak by to asi udělal Cliff. Cliff by to udělal thrashově a to není Metallicy styl v posledních letech, tak jsem zvědavej na návrat.
Ujio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ujio »

Cliff by tam hodil naky bluesovy podnozky:D
Jackson DXMG, VOX AD100VTH + VOX 412BK, Dunlop CryBaby Classic
Draco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Draco »

Tak sem si precet celou diskuzi na tohle tema a musim rict, ze nevim co vsichni mate proti jejich nove tvorbe. Ty stare alba se mi fest libi (zrovna posloucham kill em all a parada), ale Load a Reload se presne vesli do meho vkusu. Jsou fajne rockove, paradni sola a chytlave melodie, neni vsechno jenom trash. A taky musite vzit v uvahu ze kazda kapela se vyviji. Kdyby hrali do dneska to co hrali prvni leta tak by to byla nuda. Treba Justice je prima album ale ke konci podle me straci dech a vsechny pisnicky sou si take podobne (az na one, of course).

A co se tyce St. Anger, tak to se metallica chtela vratit prave k tem zacatkum (pravda, moc se jim to nepovedlo) a vida, spoustu lidi to odpudilo. Me teda ne, ja mam to album rad. Jsou tam paradni riffy, je hodne drave a drsne. Proste zas neco jineho.

Metallica podle me porad jede, skvele jim to slape a moc lituju ze sem nebyl ve Vidni, snad se nekdy v brzke dobe objevi v Praze, to bych nevahal, sebral pulku svoji kapely a s radosti ficel pendolinem :)
kytary: Ibanez SAS 32 FM a B.C. Rich Mockingbird Exotic Classic Spalted
komba: Fender Princeton (stary ale Amerika, ne jako ty dnesni korejske shity), Fender Frontman (korejsky sh*t na doma)
efekty:Digitech RP 250, Dunlop Cry-Baby JH-1
trsatko: take bile s vystupkama ;)
struny: DR 009 Nickel...???
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Já uznávám že na Load a Reload jsou některé perfektní pecky a dobré balady, ale ty alba mě neuchvátily jako celky, tam mi právě přijde že to občas ztrácí dech :D

a i na ten St.Anger se dá zvyknout, jen to člověk musí pobrat správně...i mi se to časem začlo líbit trochu víc
gazosh

Příspěvek od gazosh »

pamatuji si na jednu dobu, kdy jsem Metallicu vůbec neznal. Stáhl jsem si album LOAD , vím, že se mi vůbec nelíbilo a po pár písničkách jsem to musel vypnout. Tím jsem začal nesnášet Metallicu a po tom hrozivým poslechu už jsem ji ani nechtěl slyšet. Pak mi chlpapík z hospody potvrdil co jsem mu řekl, ale řekl mi že kdysi nehrála co na albu LOAD.Tak jsem sosnul Ride the Lightning a Master of Puppets a změnil názor alespon na jedno období Metallicy. Pak jsem zjistil, že Cliff byl jenom na těch dobrých albech, začal jsem se o něj zajímat a je to můj vzor(i když hrál na basovku a já na kytaru.
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Kirk

Příspěvek od Metallistic »

hele lidi kytarový sola Kirka Hammeta nejsou zas tak obtížný. . . zkuste si vzít nějáký solo které umíte zahrát a třeba ho jen 10krát zrychlit aje z toho solo Kirka. . . .Zrychlete si solo od Erica Claptona. . .;-) a uvidíííte :D
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“