Vhodná kytara do 10tisíc na ladeni drop c,zvuk ala Kyuss?
Pravidla fóra
Re: Vhodná kytara do 10tisíc na ladeni drop c,zvuk ala Kyuss?
tak dneska jsem zkusil kytaru podladit do drop C a celkem jsem se natrápil, drnčení jsem něak vyřešil ale nemohl jsem kytaru pořádně doladit, naladit. Ale to bude asi tím stářím a kvalitou kytary, přece jen je to levnej, moc nepovedenj kousek. Chystám se koupit nádherné LP , jak je to u něj se seřízením na DROP C ?
Chtěl bych mít soundsystém a dodávku plnou drog, ale jenom těch pozitivních, co nejsou po nich žádný špatný sny. A holky dredatý, střídají se za volantem, patřej nám všem dohromady, mám na mysli reprobedny !!!!!!Czechtek;)
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
no, ono to mozna bude i tim ze jestli mas struny 9, 10, nemusi to byt prave orechove, dyz to moc vlaje tak se na to blbe hraje a myslim si ze s ladenim to tze nebude slava(myslim tim ze to hodne kmita, neda se to presne naladit)..zkus hrubsi struny..ja hraju drop B,C na 11 ze sedmistrunky, strunu "E" sem dal pryc takze hraju jakoby na struny HADGHE a sem spokojeny jak zelva
Já používám desítky, Standart D je v pohodě, Ale když Ečko podladim do C tak už to neni ono....McKozias píše:no, ono to mozna bude i tim ze jestli mas struny 9, 10, nemusi to byt prave orechove, dyz to moc vlaje tak se na to blbe hraje a myslim si ze s ladenim to tze nebude slava(myslim tim ze to hodne kmita, neda se to presne naladit)..zkus hrubsi struny..ja hraju drop B,C na 11 ze sedmistrunky, strunu "E" sem dal pryc takze hraju jakoby na struny HADGHE a sem spokojeny jak zelva
Každopádně občas hraju v dropped A a tam už síla stisku znamená tak tón navrch
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Zkusím tedy aspoň silnější struny,a jak by to bylo u LP?prece jenom tam neni tremolo takze pri podladeni seřídím co?:-)
Chtěl bych mít soundsystém a dodávku plnou drog, ale jenom těch pozitivních, co nejsou po nich žádný špatný sny. A holky dredatý, střídají se za volantem, patřej nám všem dohromady, mám na mysli reprobedny !!!!!!Czechtek;)
Konkrétně je to Epiphone Les Paul Standard,co si o téhle kytaře myslíte?je vhodná i na tvrdší styl?
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
toj e fuk jaka to je kytara, s kilem gainu(a i bez nej) se daj zahrat tvrdarny...jedine snad aby to melo doury na HB, snimace muzes kdykoliv vymenit a jelikoz to je LP tak to asi hb mit bude...podladeni?no proste to podlad, jestli to bude volne kup silnejsi struny, jestli to bude plandat o prazce serid si dohmat...proste to zkus, na to prijdes
Tak vypadá to že mi to vyjde a pořídím si jednu krásku,Epiphone Les Paul Standard Plus,co si o ní myslíte?je to dobrej kus ?
na drop C odporucam napr 12 - 56 mam ich na 25,5 menzure ale na naladeni sa potrapis a na tom les paule duplom... budes musiet poriadne dotahovat krk teda aspon mne sa to osvecilo len je to trosku pevnejsie natiahnute ale zato ziadne blato a drncanie hadam len na hornom Ecku ked mi prst zabehne
Tak kytaru už jsem pořídil,uvažuju teď koupit nějakou krabičku na zkreslení,můžete mi někdo napsat zkušenosti s různýma modelama,případně nějakou doporučit
-
TheBedmasters
- Kontaktovat uživatele:
To můžem,ale v jiným threadu
Jde o to jaký zkreslení bysis představoval,pokud chceš něco ne tolik brutálního,tak DS-1,nebo "Špinavá krysa" by mohli bejt ideální....Pokud ale hledáš něco na metálek tak se všeobecně doporučujou Metal Muff (Velkej) Pak Metal-Zone a Metal Master....Já teda rozhodně musím vychválit do nebes Metal Muff. Mám ho na pár dní půjčenej doma a je to žrádlo...když jsem to zapojil prvně,měl jsem sto chutí všecky svoje krabičky vyházet z okna
Teď už veřím těm,co říkají,že MMuff je nedocenitelná krabička - mají pravdu
Stym metal muffom pozor zalezi do coho to pripojis, ja som ho mal a predal lebo sa mi vobec nepacil na mojom domacom kombe (strasne prevyskovane az sustiace) i ked ma super ovladanie (EQ)... najlepsie je vyskusat na tom aparate co mas popripade na tom co je tomu najblizsie a nakoniec tebe sa nemusi pacit to co ostatnym!!!
noo tak k tomu dropp C ... sam na něm hraju asik tak dva roky ... zrovna mam natahnute DR'ka 09 ... a jsem spokojeny skoušel jsxem aj 10 ale nevim taky nejsoou špatne struny mi moc neplandaj ... pohodlně se hraje ... sice mam kytaru z dvouzvratnym tremolem ale stejne si struny vytahuju prsty mi takova kombinace sedi zatim jsem struny nad 10 nezkoušel a asik ani nevyzkoušim vyhovujou mi jinak kytaru mam V Dimavery JK-520 za ty prachy luxusni <3 je to moje prvni kytara a jsem s ni spokojen tremolo je podle mě dobře provedene ... ale ted po dvou rokach hrani se mi uvolnuje šroub na ktery šroubuju paku ... snimače maji dobry zvuk hraju na ni od death metalu přez gothic , metalcore , heavik až po nějaky rock ... jsem s ni spokojen pokud ji seženeš ještě někde tak nebudeš zklamany možna ti nebude vyhovovat že to je flying V ale co 
Cort EVL X-6 , Dimavery JK-520 , Line 6 spider IV 15 , Boss MT-2
Drop C s devítkama, no potěš pánbůh!
Tipnul bych si, že máš na tom véčku stejnou mezuru jako já a mně plandají i 10-52, což by měly být desítky melodické a dvanáctky basové.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
pravě že vubec neplandajiBummer píše:Drop C s devítkama, no potěš pánbůh!Tipnul bych si, že máš na tom véčku stejnou mezuru jako já a mně plandají i 10-52, což by měly být desítky melodické a dvanáctky basové.
Cort EVL X-6 , Dimavery JK-520 , Line 6 spider IV 15 , Boss MT-2
Proveden promaz přílišného počtu smajlíků na jeden příspěvek.
Andyy: jsou tu i tací, kteří si vystačí i s jedním smajlíkem na jeden příspěvek! Zkus si vzít z takových lidí příklad!
A teď zpět k tématu!
Andyy: jsou tu i tací, kteří si vystačí i s jedním smajlíkem na jeden příspěvek! Zkus si vzít z takových lidí příklad!
A teď zpět k tématu!