pickguardy na basu kde je koupit?
Pravidla fóra
pickguardy na basu kde je koupit?
Shaním pickguard pro precissiona tak se chci zeptat kde bych ho sehnal?navíc se mi za něj nechce dávat moc peněz
Re: pickguardy na basu kde je koupit?
Neviděli jste někde na eshopu klasický pickguard na JB ale bez té díry pro snímač
. Potřeboval bych to na toho mojeho bezpražce na kterým mám stejně zapojený jenom kobylkový snímač...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Shánět pickguardy bez výřezů je v ČR/SR vcelku problém, co mám z vlastních i cizích zkušeností. Doporučuju kouknout na ebay apod.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
safra safra. Vy mi tady dáváte s tím ebay.
Já bych tam rád něco pořídíl, ale nemám tam účet a neumím s tím závodit 
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
-
BUDAJ-31
aj na muzikry neco by malo byt,tiez som tam vidl raz ale na sollerguitars.sk ti Sivčak aj zroby
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
To se dělá tak, že zneužiješ někoho, kdo účet má a závodit umí (že jo, Darku?aivn86 píše:safra safra. Vy mi tady dáváte s tím ebay.Já bych tam rád něco pořídíl, ale nemám tam účet a neumím s tím závodit
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Hmm tak takhle bych se to mohl naučit. Vypadá to docela jednodušeNero píše:To se dělá tak, že zneužiješ někoho, kdo účet má a závodit umí (že jo, Darku?aivn86 píše:safra safra. Vy mi tady dáváte s tím ebay.Já bych tam rád něco pořídíl, ale nemám tam účet a neumím s tím závodit
)...