E.D. píše:Tak kytarou to neni urcite - zkousel jsem jinou - to samy... ale treba muzu souhlasit, ze to bude neco i v tom koncaku krome lampy - tranzistor nebo neco podobneho, (ad/da asi ne). Ja jeste zkusim zajet do kytar, kde jsem to bral, a zeptat se, treba mi to udelaji oni, pac jsem to bral nekdy v unoru...
Taky se mi zacina zdat, ze na lampu to je nejak brzo.
Jestli to máš kupované v únoru (letos nebo loni), tak nic neřeš a jdi to reklamovat

podle zákona máš 2 roky záruku na jakoukoliv vadu (když to není mechanické poškození - prokoplé repro

, nebo běžné opotřebení - třeba ta lampa), ale musíš si sebou vzít prodejku (paragon, dodací list, fakturu - cokoliv, kde je napsané kdy a co sis kupoval ) a mělo by to jít bez problémů (jestli je tedy to snížení signálu dost zjevné - můžete to zkusit na prodejně v porovnání se stejným modelem a tak)

.
(i kdyby to tou lampou bylo, tak ti to aspoň potvrdí, zamítnou reklamaci, a jestli budou hodní, tak ti tam hodí novou v rámci kulance - tak se říká opravě, kterou sice udělat nemusí, ale závisí to na uvážení toho kterého technika - a materiál a práci jim Vox proplatí tak i tak)