2rain: Cubase něco podobného nemá, ale protože v Export Audio lze právě rovnou výsledek importovat do stopy, nevidím na tom nic o moc složitějšího, než Sonarovské "Bounce".
P.
Native Instruments Battery 3 - zkušenosti
Pravidla fóra
Re: Native Instruments Battery 3 - zkušenosti
Benulin píše:rain píše:Já jsem ustrnul na Sonar 3, novější neznám, ale je tam funkce, tuším v nabídce "Edit" která se jmenuje "Bounce to track" a ta ti vygeneruje (po vybrání MIDI stopy a stopy s VSTi samozřejmě) audio stopu tam, kde si budeš přát.
Naproti tomu "Export" -> "Audio" vytvoří wav soubor (který zas můžeš zpátky importovat, ale proč to dělat tak složitě...)
Ahoj,
OK mrknu na to jestli tam něco takového je.Zatim dík
Tak jsem to prubnul a jde to tak jak píšeš:-)) pomocí příkazu Bounce to track, krásně se mi to zeptá do jaké stopy to chci atd.Super.Pak je tam ještě příkaz Bounce to clip což nevim na co je...když to kliknu tak to nic neudělá.
Ibanez GRG 17DX
Ibanez AEG 10E
Line 6 POD X3 live
Hartke KM 100
Yamaha KX 49
Vocalist Live Pro - Digitech
Ibanez AEG 10E
Line 6 POD X3 live
Hartke KM 100
Yamaha KX 49
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Odhaduji, že k "Bounce to Clip" už musíš mít nějaký "clip" vytvořen; pokud je terminologie v Sonaru aspoň trochu podobná s některými "zbytky světa"
tak "clip" označuje něco podobného jak v Cubase "part", čili úsek dat ve stopě (takový ten obdélníček; ve stopě jich může být plno). Vytvoří se prázdný, označí se a "Bounce to Clip" do něj přenese požadovaná data - ale je to jen tip.
P.
P.
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
"Bounce to clip" - když máš v tracku třeba několik za sebou nakopírovaných/nahraných clipů, ať už v MIDI nebo v audio, tak si je označíš a za pomocí této funkce se "spojí" dohromady - vznikne z těch kousků jedna ucelená stopa, snad je to srozumitelné.
Příklad: dělám bubny v midi a třeba refrém si prostě už jenom nakopíruju kolikrát chci, neklikám to jak blbec furt dál a dál... no a pak to Bouncnu dohromady.
Další příklad: nahrávám kytaru a v nějakém místě to zkazím, začátek teda nechám a nahrávám dál od toho kixu ... a zas to zkoním atd.... no a nakonec to slepím dohromady
(pokud to je třeba, někdy ne, ale někdy je lepší mít tu stopu vcelku...)
Příklad: dělám bubny v midi a třeba refrém si prostě už jenom nakopíruju kolikrát chci, neklikám to jak blbec furt dál a dál... no a pak to Bouncnu dohromady.
Další příklad: nahrávám kytaru a v nějakém místě to zkazím, začátek teda nechám a nahrávám dál od toho kixu ... a zas to zkoním atd.... no a nakonec to slepím dohromady
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jjj, tak díky za opravu - ano, to je jasné a srozumitelné
P.
P.
pavlii píše:Jjj, tak díky za opravu - ano, to je jasné a srozumitelné![]()
P.
Děkuji Vám oběma za vysvětlení. Momentálně ted další otáyku nemám ale nezoufejte,určitě zase na něco narazím
Ibanez GRG 17DX
Ibanez AEG 10E
Line 6 POD X3 live
Hartke KM 100
Yamaha KX 49
Ibanez AEG 10E
Line 6 POD X3 live
Hartke KM 100
Yamaha KX 49
Zdravím,
mám problém s Battery 3. Používám ho jako plugin do Cubase 5 a potom, co ho nastavím jako výstup MIDI stopy bicích a kliknu nahoře v Battery jen na šipku, která mi nastaví jako aktuální sestavu Basic Kit, všechno funguje. Cca po 20 minutách ale Battery přestane generovat jakejkoliv zvuk a musím ho načíst jako výstup stopy bicích znova. Neřešil bych to, pokud by pomohlo si aktuální sestavu uložil a pak načíst a jet odtud, kde jsem skončil. Jenže ani po načtení uložené sestavy z Battery nic neleze a jediné, co můžu, je zase načisto od Basic Kitu vše nastavovat znova nebo prostě od těch erárních sestav tak, jak jsou v základu udělaný. Ve finále je to prostě nepoužitelný.
Řešil jste někdo podobnej problém? Byl bych moc vděčný za radu.
Díky
mám problém s Battery 3. Používám ho jako plugin do Cubase 5 a potom, co ho nastavím jako výstup MIDI stopy bicích a kliknu nahoře v Battery jen na šipku, která mi nastaví jako aktuální sestavu Basic Kit, všechno funguje. Cca po 20 minutách ale Battery přestane generovat jakejkoliv zvuk a musím ho načíst jako výstup stopy bicích znova. Neřešil bych to, pokud by pomohlo si aktuální sestavu uložil a pak načíst a jet odtud, kde jsem skončil. Jenže ani po načtení uložené sestavy z Battery nic neleze a jediné, co můžu, je zase načisto od Basic Kitu vše nastavovat znova nebo prostě od těch erárních sestav tak, jak jsou v základu udělaný. Ve finále je to prostě nepoužitelný.
Řešil jste někdo podobnej problém? Byl bych moc vděčný za radu.
Díky
"Dnes nejsem ve své kůži" - Thomas Hewitt 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jen od boku: přeinstalovat Battery? Je to legální verze?
P.
P.