Elektroakustická gitara
Pravidla fóra
Elektroakustická gitara
Zdravím všetkých gitaristov. Chcel by som si kúpiť novú elektroakustickú gitaru ale neviem sa rozhodnut akú. Malo by to byť do 300 eur. Pozeral som na internete a celkom sa mi páči táto ale zda sa mi dost drahá... mate niekdo skusenosti s touto gitarou ?? Prip aku inu by ste mi poradili ? Diky za odpovede...
Re: Elektroakustická gitara
Yamaha, žádná mámaha.
akusticky to zní jako krabice od bot, ale přes snímač svou práci udělá. Yamaha je vždy o něco dražší než srovnatelné nástroje od konkurence, často má i tenčí a méně barevný tón, ale dost vydrží a jde později lépe prodat v bazaru než podivné Číny s evropskými názvy. Nenapsal jsi, na co tu kytaru potřebuješ. Na baru a na rock asi bude vhodnější než na bluegrass apod...
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Co je to prosím "Na baru"? Apropos, né každá Yamaha hraje úplně špatně a neméně významnou roli také hraje dílenské zpracování. Nesmí to být ovšem Yamaha z Číny...
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
tiez neviem co to je na baru ale ano hravat na nej budem tak pop-rock aktualne pesnicky co frcia v radiach a pod, nic zloziteho, som skor len taky sviatocny gitarista ale obcas chodievame s kamosmi niekam hravat takze by som potreboval nejaky lepsi nastroj nez moju staru gitarku