WASHBURN D10SN natural nebo CORT EARTH 70 natural satin
Pravidla fóra
WASHBURN D10SN natural nebo CORT EARTH 70 natural satin
Prosím poraďte jakou z těchto kytar vybrat, popřípadě doporučtě nějakou jinou. Jsem téměř začátečník, zatím hraju na hooodně starou obyč kytaru. Nejvíce asi budu hrát doma, sem tam u ohně nebo v hospodě. Samozřejmě bych si nejradějí koupil kytaru v kamenném obchodě abych měl možnost si ji vyzkoušet ale chci mít alespoň trošku tip. dík
- miraslozil
Re: WASHBURN D10SN natural nebo CORT EARTH 70 natural satin
Mám vyzkoušeny obě tebou uvedené kytary,od toho od corta několik kusů a od washburnu jeden a musím říct,že byl Cort lepší,navíc výrazně levnější.Washburna,co jsem měl v rukou(cena 5500kč)jsem zkoušel v jednom obchodě a čekal jsem výrazně lepší zvuk i zpracování,kus,co jsem držel měl mizerné struny i zvuk,navíc se mi na něj špatně hrálo,prostě celkově mě zklamal.Cort 70 to je osvěčená kytara,která tě jako začátečníka určitě nezklame a pokud vybereš povedený kus možná i překvapí.
- Darth Maul
Mám Washburn D10SB a jsem s ním naprosto spokojený - ale je možní, že jsem měl velkou kliku na kus.
Pokud jsi z Prahy, doporučuji akci na www.kytary.cz - http://kytary.cz/washburn-d10sn/HN103511/
Pak už ten rozdíl v ceně oproti Cortu není takový, ale Earth 70 jsem v ruce nikdy nedržel...
Pokud jsi z Prahy, doporučuji akci na www.kytary.cz - http://kytary.cz/washburn-d10sn/HN103511/
Pak už ten rozdíl v ceně oproti Cortu není takový, ale Earth 70 jsem v ruce nikdy nedržel...
BaCH Les Paul, snímače Gibson 490R/498T
Squier Affinity Stratocaster
Jay Turser Precision Bass
Bugera V5 + EHX Metal Muff
Line 6 POD Studio UX2 + ADAM Audio A3X + Sennheiser HD 555
Washburn D10SB
Washburn D10SB
- miraslozil
NO je docela možné,že jsem kápl na špatný kus,v prodejně měli jen jeden
.Hrál jsem kdysi na jednoho Burclaye,což je nějaká podznačka od washe a ta hrála mnohem lépe,za cenu cca 4300kč.
Možná bych sáhnul v této cenové relaci spíš po Cort Earth 100NS (jiné dřevo než 70ka). Já jsem spokojenej, jakej zvuk za těch necelých 5 litrů z této kytary leze. Washe neznám, nemůžu proto hodnotit rozdíly, jistý ale je, že jsem si byl teď brnknout v prodejně na kousky kolem sedmi, osmi litrů a jedine Lag mě nadchnul, jinak jsem byl rád, že mám Cortku. Ne, že by byly nějak horší, ale nebyly lepší. Lag je bomba, ale zase za jiný prachy, že jo. Chce to vybrat, podle mě je fuk, jestli to bude Wash nebo Cort, spíš na jakej kus budeš mít kliku.
Rendy - Cort E100
Díky moc. Asi teda půjdu do osvědčenýho Corta. Uvidim v krámu. Nevíte kde bych ho mohl v Plzni sehnat?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Washburna bych se nebál, pokud nekápneš na špatný kus (na kterýžto jsem zatím nenarazil), tak se na něj můžeš spolehnout - jak do zvuku, tak do zpracování. Král jsem na hodně modelů a ještě více jednotlivých nástrojů a vždy mě příjemně překvapily.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
tak jsme dneska byli s Nerem v obchodě a vybrali jsme washburna D10SN, myslím si, že je to skvělá kytara.. ale chci hlavně poděkovat Nerovi, že si udělal čas a šel tam se mnou, pomohl mi vybrat, zkontrolovat kytaru, zahrál na ni (a dost pěkně
).. lidi, musíte být rádi, že ho tady máte!!! směkám kloubouk před Tebou
Díky Nero 
- ...EDGE...
Jojo, Nero je nas pan 
Joa, myslim zes vybral dobre, mam F desitku, a...parada
Joa, myslim zes vybral dobre, mam F desitku, a...parada
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Rád jsem pomohl, přeju ať dobře slouží... Jinak musím říct, fakt výhodný nákupcappyy píše:tak jsme dneska byli s Nerem v obchodě a vybrali jsme washburna D10SN, myslím si, že je to skvělá kytara.. ale chci hlavně poděkovat Nerovi, že si udělal čas a šel tam se mnou, pomohl mi vybrat, zkontrolovat kytaru, zahrál na ni (a dost pěkně).. lidi, musíte být rádi, že ho tady máte!!! směkám kloubouk před Tebou
A díky...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Paráda, zkouším na ni hrát pořád, co můžu, čekám, kdy mi odejdou prstyNero píše:Rád jsem pomohl, přeju ať dobře slouží... Jinak musím říct, fakt výhodný nákupcappyy píše:tak jsme dneska byli s Nerem v obchodě a vybrali jsme washburna D10SN, myslím si, že je to skvělá kytara.. ale chci hlavně poděkovat Nerovi, že si udělal čas a šel tam se mnou, pomohl mi vybrat, zkontrolovat kytaru, zahrál na ni (a dost pěkně).. lidi, musíte být rádi, že ho tady máte!!! směkám kloubouk před Tebou
![]()
A díky...
Jinak nemáš zač, zasloužil sis to... zasloužil by sis i víc, nevím, jak bych to sám vybíral...
Díky Nero 
- Darth Maul
Tak tedy vítej mezi "Washburnisty"...cappyy píše:tak jsme dneska byli s Nerem v obchodě a vybrali jsme washburna D10SN, myslím si, že je to skvělá kytara.. ale chci hlavně poděkovat Nerovi, že si udělal čas a šel tam se mnou, pomohl mi vybrat, zkontrolovat kytaru, zahrál na ni (a dost pěkně).. lidi, musíte být rádi, že ho tady máte!!! směkám kloubouk před Tebou
BaCH Les Paul, snímače Gibson 490R/498T
Washburn D10SB
Washburn D10SB