Vltava - Hurá písničky!

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Velda
Kontaktovat uživatele:

Vltava - Hurá písničky!

Příspěvek od Velda »

Už pár dnů se trápim s touhle písničkou (http://www.youtube.com/watch?v=S1iRwHNAOwg), akordy jsem nikde nesehnal, snažím se to odposlechnout, ale pořád ne a ne se trefit. Kdyby se našel někdo, kdo by to znal nebo odposlechl, moc by mi to pomohlo. Já vím, že když si na to člověk přijde sám, dá mu to nejvíc, ale valí se na mě státnice a nervů ani času už moc není. A znáte to, když člověka něco žere, nedá si pokoj...
Dík!
PRS SE Mark Tremonti Signature (+ DiMarzio Air Norton, Tone Zone), Fender Telecaster Am. Std., Fender Supersonic 22, Smrčka OD Station III TB, Dunlop Cry Baby, Zoom G3, TC Polytune Mini, Line6 Relay G30
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Re: Vltava - Hurá písničky!

Příspěvek od Atkins »

Je to velice snadno odposlouchatelná věc a je v F-Dur, víc Ti nenapíšu, neb výmluva o státnicích mi připadne velmi ubohá. Tak udělej státnici a pak se nauč písničku. :D Nebo jí k tomu potřebuješ? :D
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Velda
Kontaktovat uživatele:

Re: Vltava - Hurá písničky!

Příspěvek od Velda »

Dík za radu, budu dál zkoušet. K učení to nepotřebuju, prostě to ve mě hlodá, znáš to. :lol:
PRS SE Mark Tremonti Signature (+ DiMarzio Air Norton, Tone Zone), Fender Telecaster Am. Std., Fender Supersonic 22, Smrčka OD Station III TB, Dunlop Cry Baby, Zoom G3, TC Polytune Mini, Line6 Relay G30
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“