přehrávač?
Pravidla fóra
přehrávač?
Ahoj, jsem začátečník. Poradte co koupit.Ctěl bych přehrávat midi z flešky a dohrávat kytaru a zpěv. Klávesy se mi nechce kupovat. Je něco takového za příznivou cenu? Poradte někdo díky moc.
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: přehrávač?
Trochu vysvětli, co chceš vlastně dělat. Jestli tak chceš hrát na živo (třeba ve zkušebně) nebo si doma nahrávat zpěv a kytaru a jako podklady použít MIDI soubory?bombon1 píše:Ahoj, jsem začátečník. Poradte co koupit.Ctěl bych přehrávat midi z flešky a dohrávat kytaru a zpěv. Klávesy se mi nechce kupovat. Je něco takového za příznivou cenu? Poradte někdo díky moc.
Hraju na kytary a mašinky
Ahoj,
chtěl bych to jako podklad pro hru naživo. Dík za reakci....
chtěl bych to jako podklad pro hru naživo. Dík za reakci....
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takže v podstatě něco takového?
http://www.k-audio.eu/Prehravace-k5518
http://www.k-audio.eu/Prehravace-k5518
Asi jo. Jen mě zarazila ta cena. Levnější nelze pořídit? Tam jde i transponovat ?
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
A co takhle notebook?
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Abych se přiznal, tak to vidím poprvé, jenom jsem do google zadal "MIDI přehrávač"... ta cena mě taky troch zarazila, co to všechno umí by mělo být v popisu, nebo se podívej do manuálu, určitě na netu něco seženeš. Nejlepší varianta ba asi byla si to doma vyexportovat do WAV (MP3, WMA, atp.) a dát do na klasickej přehrávač.bombon1 píše:Asi jo. Jen mě zarazila ta cena. Levnější nelze pořídit? Tam jde i transponovat ?
Asi to bude opravdu nejlepší...Hledal jsem dnes na netu,ale jsou to všechno hrozný dardy...A nťas sebou nechci tahat to se mi nějak nekíbí
. koukal jsem na ipod ten by myslím šel...co myslíš? Jinak díky za odezvu 
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak iPod klidně, ale já bych do něj nešel, je předraženej (jako vše od Applu tady v ČR, resp Evropě - to neřešte, žádný OT). Doporučil bych něco z řady Zen od Creative.bombon1 píše:Asi to bude opravdu nejlepší...Hledal jsem dnes na netu,ale jsou to všechno hrozný dardy...A nťas sebou nechci tahat to se mi nějak nekíbí. koukal jsem na ipod ten by myslím šel...co myslíš? Jinak díky za odezvu
Čus,koukal jsem na to. Vypadá to líp...hlavně cenově
Máš s tím zkušenost ...?????
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sice Zena nemám, ale má ho spousta známejch (různé typy) a jsou fakt dobrý - jak výbavou, tak zvukově.bombon1 píše:Čus,koukal jsem na to. Vypadá to líp...hlavně cenověMáš s tím zkušenost ...?????
Creative Zen X-fi... Nejkvalitnejsi zvukovy vystup u prehravace co jsem mel tu cest...
Tak jsem si ho objednal....jsem zvědavej...Díky za rady VŠEM !!!