Jackson DK2T názory,rady
Pravidla fóra
Jackson DK2T názory,rady
Zdarec vážně pokukuju po teto kytaře http://kytary.cz/jackson-dk2t-dinky/101 ... 27:0:0:1:0 jen chci znat další názory.Chci to na tvrdši styl.Tak jestli někdo mate zkušenosti ohodnoďte, případně navrhněte něco lepšího do 16 litru bez tremola.dik marťas
Re: Jackson DK2T názory,rady
Zdar, jsem relativně čerstvým majitelem této kytary. Rovněž jsem si ji vybral, protože jsem se nechtěl zlobit s floydrosem. Používám spíše středovější zpěvnější zvuk na melodický hard rock a metal. A ten zvuk, co vyluzuje, je naprosto fantastický bez ohledu na použitý aparát. V doprovodech konkrétní, sytý, ale pořád příjemný, v sólech úplně zpívá (i zvukař ve studiu se docela rozplýval). Narozdíl od stejného druhu kytary s tremolem je tato kytara použitelná i na čisté zvuky. Mně osobně moc nesedí pevná kobylka (ale to není vada kytary, nýbrž můj zvyk), jenže v této kategorii se kytary s vintage jednozvratným tremolem, které by mně vyhovovalo, nedělají. Co stojí za zmínku, je neuvěřitelně nekonečný sustain. Při koupi bych si ohlídal pevnost upevnění krku ke kytaře, pořádně s ním zalomcuj, nesmí ani zaskřípnout (ne vždy to mají DK2 úplně vychytané, ale to se dá většinou snadno napravit pouhým šroubovákem). Já jsem s kytarou každopádně spokojený, moc bych ji nedoporučil kytaristům typu Blackmorea či Malmsteena, kteří jsou rádi, když kytara reaguje i na všelijaké pokyny ke skřekovým vedlejším zvukům, hmátnutí vedle a podobně. Každopádně Ti ji můžu vřele doporučit. Pokud bych uvažoval o výměně za jinou, tak jedině že bych si nechal v Custom shopu udělat to samé, ale s jednozvratným tremolem. Natolik jsem se do zvuku Jacksonů a snímačů Seymour Duncan zamiloval.
-
Massacruss
S touhle kytarou zkušenosti nemám, ale hraju taky na Jackson, konkrétně KV2 KING V a můžu říct, že bych asi už nikdy nechtěl jinou kytaru. Je naprosto fantastická a věřím tomu, že i ostatní modely Jackson budou na velmi vysoké úrovni. Přeju šťastnou ruku při výběru!
Tuto gitaru vlastnim necely rok asi, a maximalne mi vyhovuje...Zvuk ma super aj cez moje crappy kombo (Marshall avt150), to uz nevravim ked ju zapojim do niecoho poriadneho...pekne zaobleny, hladky a jasny, navyse pohodlny a dlhy sustain ak ho potrebujes. A hlavne som bol nadseny krkom a hmatnikom, neviem cim to je, nejako som to neskumal, ale Jacksonky DKcka ich maju akoby to premna robili, uplne idealne mi sedi do ruky.
Ale to si chce vyskusat poriadne v obchode, pretoze nie kazdemu sedi ten typ krku/hmatniku, a tiez ten zvuk snimacov, pokial preferujes nejaky viac uskriekany zvuk tak to pre teba nebude...pre mna to bolo gitarove nebo ked som ju v obchode prvykrat vzal do ruky po hodinach skusania nejakych ibanezov a spol. za 18-20 000
Ale to si chce vyskusat poriadne v obchode, pretoze nie kazdemu sedi ten typ krku/hmatniku, a tiez ten zvuk snimacov, pokial preferujes nejaky viac uskriekany zvuk tak to pre teba nebude...pre mna to bolo gitarove nebo ked som ju v obchode prvykrat vzal do ruky po hodinach skusania nejakych ibanezov a spol. za 18-20 000
Mám Dk2 s dvojzvratným tremolem a jsem spokojen ... jediné co mi vadí je že u E a E1 je natolik málo místa že občas "spadne" z krku, obzvlášť při sólech. Ale to není příliš velký problém. Jinak celková spokojenost ... múžu jen doporučit 
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
vim ze se ptas na tudle kytaru ale myslim ze za 16k bys sehnal z bazace neco o tridu vyse
projeď si pořádně ebay a s 16ti tisícema jsi někde u starších gibson sg special nebo lp studio...mě tam uteklo sg standart z DE i s kufrem jako nové za 18 tis...chce to ale pevné nervy..to sg mi uteklo v posledních vteřinách špatným překliknutím
dlouho jsem se pak bil do hlavy 
DK2 měl sem a rozhodně doporučuju. No SG a DK2docela velkej rozdíl mezi nima
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
Jacksony jsou fajn
mám podobnou verzi akorat s tremolem. ty snímače mám jinak stejný
nejvíc využívám kobylkovej
ten u krku je takovej hutnej spíš když hraju třeba akustický věcí(rozuměj akordy) tak na něj přepnu ale jinak kobylkovej a ten dělá pěkný peklo sousedům
a krk ? to je jedna báseň jakmile chytneš do ruky nebudeš chtít jinej
nejvíc využívám kobylkovej
ten u krku je takovej hutnej spíš když hraju třeba akustický věcí(rozuměj akordy) tak na něj přepnu ale jinak kobylkovej a ten dělá pěkný peklo sousedům
a krk ? to je jedna báseň jakmile chytneš do ruky nebudeš chtít jinej
Už nehraju, pouze poslouchám ...
Mozna bych snesl trosku uzsi ale co
uz jsem si zvykl a krasa ..
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
------------