Peavey bandit 112 nebo Line 6 Spider III 210 (120W)
Pravidla fóra
Peavey bandit 112 nebo Line 6 Spider III 210 (120W)
Ahoj, chtěl bych se vás zeptat na názory co se týče oněch dvou komb. Eventuelně mě napadlo zatím jen pořídit a hrát na hlavu a tou by byla LINE6 Spider III HD 150 2x75W, 1x150W. Zajímají mě názory ohledně líbivosti, GAINU (idálně na black a death i blues-rock). Eventuelně co se týče problémů. Ten Peavey mi přijde sympatický kvůli 12" repru na lepší zvládání bassů a simulaci lampy, ale třeba se pletu. Tedy by byl možná vhodnější volbou pro podladěné hraní. Line se mi zase líbí pro 2x repro a hlava by prý měla mít lepší zvuk... nevím.
Díky všem za názory.
Díky všem za názory.
Re: Peavey bandit 112 nebo Line 6 Spider III 210 (120W)
Pujdu na to od lesa - jaky mas rozpocet? Mas to jen nadoma nebo to planujes vyuzit i v kapele?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Jestli chápu z toho co si napsal tak chceš universální tranzistorové kombo-v tom přídaě z těch dvou ber bandita hrál sem na něho a ty zvuky sou geniální na to kolik to stojí,rozhodně zatím nejlepší tranzistor na který sem dosud hrál...ten line 6 se mi zvukově moc nelíbil ty zvuky mi přišli prostě slabé nic víc mě k tomu nenapadá.....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
S tim banditem souhlasim, taky je to podle me jeden z nejlepsich tranzistoru v cenove relaci do 10K,
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Jako ten Line6 je taky v pohodě ale ty jeho zvuky sou leší při podladění než při základním ladění, to samé s podama co sem slyšel....ale to můžu byt jenom můj názor že...
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ahoj. Díky za všem za odezvu. Na hraní by to bylo doma a pak ve zkušebně. V budoucnu by to bylo třeba přes Miktrofón ... tuším že se používá termín.. PA?
ZKusím toho bandita tedy. Jinak známý ho chce prodávat ohraný za 4k., protože si chce koupit BUGERU. Jinak ještě nějaká rada pro kontrolu onoho kombíčka?
A ještě taková maličkost. Jestli i na doma nebude lepší zvláště pořídit, řekněme, externí zvukovku a k tomu třeba Logitech E3Z a zkust i něco přes PC. To asi kvůli recordingu. Díky.
A ještě taková maličkost. Jestli i na doma nebude lepší zvláště pořídit, řekněme, externí zvukovku a k tomu třeba Logitech E3Z a zkust i něco přes PC. To asi kvůli recordingu. Díky.
B.C. Rich Jr. V 7 ; Boss MT2, kabely Planet Waves, ... , Jazz III max grip, H3, Dadi 3 mm, Big Stubby 1 mm, Dunlop, Elixir, M-Audio Fast Track MK II
Urcite bude, Bandit myslim zadny DI vystup nema, takze bys musel brat signal z efektove smycky (a pouzivat pak nejakou simulaci boxu), anebo snimat mikrofonem. 4K jsou dobra cena za Bandita.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Tou simulací boxu máš na mysli něco v PC programu s "presety" různých zesilovačů a efektů? (například Amplitube metal nebo jiné):) V tom případě bych to pak jen propojil mezi sebou (PC->Ext. zvuk.-> Bandit)? Zkoučel jsem to tak s dosavadním kombem, ale to není nic moc, jak už napovídá značka.Wohma píše:Urcite bude, Bandit myslim zadny DI vystup nema, takze bys musel brat signal z efektove smycky (a pouzivat pak nejakou simulaci boxu), anebo snimat mikrofonem. 4K jsou dobra cena za Bandita.
B.C. Rich Jr. V 7 ; Boss MT2, kabely Planet Waves, ... , Jazz III max grip, H3, Dadi 3 mm, Big Stubby 1 mm, Dunlop, Elixir, M-Audio Fast Track MK II
-
Fire Strat
Zdravím všechny....
na ebay.de jsem vydražil Peavey Bandit, USA, rok výr.1989 se Scorpionem, a můžu říci že jiného tranda nechci.... mohu jen doporučit! Line 6 jsem slyšel na vlastní uši a ikdyž to má řadu zvukových možností tak se ani náhodou s Banditem nedá srovnat!
Doporučuji www.ebay.de -dále Musicinstrumente - Amps -Mehrauswahl - tam na Peavey. Je tam dost často Bandit ještě m.i.USA. Pro přehled vydražil jsem jej za 161,- EUR + 35,- EUR je poštovné + 200,- Kč poplatek na poště. Posíláš naše peníze. Takže celkem něco na 5.400,- Kč , máš 4.000,- Kč v kapse a k tomu vem že to není Čína....
Zdary Fire Strat
na ebay.de jsem vydražil Peavey Bandit, USA, rok výr.1989 se Scorpionem, a můžu říci že jiného tranda nechci.... mohu jen doporučit! Line 6 jsem slyšel na vlastní uši a ikdyž to má řadu zvukových možností tak se ani náhodou s Banditem nedá srovnat!
Doporučuji www.ebay.de -dále Musicinstrumente - Amps -Mehrauswahl - tam na Peavey. Je tam dost často Bandit ještě m.i.USA. Pro přehled vydražil jsem jej za 161,- EUR + 35,- EUR je poštovné + 200,- Kč poplatek na poště. Posíláš naše peníze. Takže celkem něco na 5.400,- Kč , máš 4.000,- Kč v kapse a k tomu vem že to není Čína....
Zdary Fire Strat
Ahoj. Tím posíláním myslíš poštou nebo třeba PayPal, nebo to zaplatit na poště při převzetí?Fire Strat píše:Zdravím všechny....
Doporučuji http://www.ebay.de -dále Musicinstrumente - Amps -Mehrauswahl - tam na Peavey. Je tam dost často Bandit ještě m.i.USA. Pro přehled vydražil jsem jej za 161,- EUR + 35,- EUR je poštovné + 200,- Kč poplatek na poště. Posíláš naše peníze. Takže celkem něco na 5.400,- Kč , máš 4.000,- Kč v kapse a k tomu vem že to není Čína....
Zdary Fire Strat
Nejlepsi a nejjistejsi je posilani pres PayPal, Nemci v tomhle sice nejsou jeste tak disciplinovani jako jejich anglicky mluvici protejsci, ale uz i tam to velmi casto jde nebo to jde domluvit, pokud tak neuvadi. Platbu pri prevzeti ti nikdo neumozni mezistatne (kdovi, jestli to vubec rozumne jde) a platba predem na ucet se muze dost prodrazit kvuli bankovnim poplatkum... Navic to neni nijak kryty narozdil od plateb na PayPalu.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Tak to si musím zjistit, jak na to tedy. Tuším, že je zapotřebí embossovaná platební karta.Wohma píše:Nejlepsi a nejjistejsi je posilani pres PayPal, Nemci v tomhle sice nejsou jeste tak disciplinovani jako jejich anglicky mluvici protejsci, ale uz i tam to velmi casto jde nebo to jde domluvit, pokud tak neuvadi. Platbu pri prevzeti ti nikdo neumozni mezistatne (kdovi, jestli to vubec rozumne jde) a platba predem na ucet se muze dost prodrazit kvuli bankovnim poplatkum... Navic to neni nijak kryty narozdil od plateb na PayPalu.
Presne tak, pripadne internetova karta.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
-
Fire Strat
Zdravím všechny...
tím posíláním myslím poštou. Praxe je taková:
- po vydražení dostaneš iniciály prodejce (IBAIN, číslo konta apod...
-komunikuješ s ním kolik (dle váhy) je poštovné
-cena artiklu + poštovné +200 za poplatek na poště - vše v českých korunách = platíš ty na naší poště
- poplatek za ebay platí prodávající
- balíky chodí tzv. DHL Packet Deutschland - do google si zadáš =DHL Packete Detschland - pak do kolonky Artikelnummer dáš číslo přepravy (to ti musí sdělit prodejce) - pak suchen a ukáže se ti kde balík je a co se s ním děje a kdy vstoupil na naše území.
Pak je možno i normální balíček klasickou poštou u menších artiklů jako efekty apod.
Za Peavey Bandit váhy 21 kg jsem platil DHL 35,- EUR, kytara vyšla na 25,- EUR, efekt Nobels SST 1X okolo 8,50 EUR ale to byla klasická pošta.
Hlavní je že Bandita z r. 89 je USA a hraje jako fík.......
Asi ten příspěvek moder. hodí na jiné téma..
Zdary Fire Strat
-cena artiklu + poštovné +200 za poplatek na poště - vše v českých korunách = platíš ty na naší poště
- balíky chodí tzv. DHL Packet Deutschland - do google si zadáš =DHL Packete Detschland - pak do kolonky Artikelnummer dáš číslo přepravy (to ti musí sdělit prodejce) - pak suchen a ukáže se ti kde balík je a co se s ním děje a kdy vstoupil na naše území.
Pak je možno i normální balíček klasickou poštou u menších artiklů jako efekty apod.
Za Peavey Bandit váhy 21 kg jsem platil DHL 35,- EUR, kytara vyšla na 25,- EUR, efekt Nobels SST 1X okolo 8,50 EUR ale to byla klasická pošta.
Zdary Fire Strat
Takže úplně jednoduše. Převedu prachy za dopravu a zboží na jejich účet a pak na poště jednoduše zaplatím onen poplatek. Tak.Fire Strat píše:Zdravím všechny...
Zdary Fire Strat
-
Fire Strat
Zdravím..
na poště zaplatíš včeských korunách zboží + poštovné + 200 poplatek. Vypíšeš mezinárodní příkaz k poslání peněz. Zeptají se tě kolik EUR třeba 100, tak 100 x 25,84 (vždy denní kurz) + 200 a ona od tebe dostane 2.784,- Kč. Jinak málokdo z Němců požaduje paypal, řada z nich píše platba ne Paypal....
Takže na poště jen české prachy což je výhoda. Ideální je mít někoho v Němcích u hranic kam se to nechá poslat, je to levnější.
Jinak líp to už vysvětlit neumím.
Tak všem zdary. Fire Strat
na poště zaplatíš včeských korunách zboží + poštovné + 200 poplatek. Vypíšeš mezinárodní příkaz k poslání peněz. Zeptají se tě kolik EUR třeba 100, tak 100 x 25,84 (vždy denní kurz) + 200 a ona od tebe dostane 2.784,- Kč. Jinak málokdo z Němců požaduje paypal, řada z nich píše platba ne Paypal....
Takže na poště jen české prachy což je výhoda. Ideální je mít někoho v Němcích u hranic kam se to nechá poslat, je to levnější.
Ok už chápu super. Díky:)Fire Strat píše:Zdravím..