Díky za odpověd
pripojeni kytary k Hifi
Pravidla fóra
pripojeni kytary k Hifi
Čau , napadla mě jena věc,ale je to asi blbost
:co kdybych připojil do kytary redukci na 3.5 mm ( http://www.ezk.cz/e-shop/img/det/red036.jpg ) a do ní aux ( http://www.installer.com/photos/ipod-rca.jpg ) a červený a bílý cinch do hifi vězě. Co myslíte pohraje to?Jinak jestli znate jine zpusoby jak pripojit elektrickou kytaru k radiu,hifi tak je klidně napište...
Díky za odpověd
Díky za odpověd
Re: pripojeni kytary k Hifi
Hrát to bude, ale nepokoušej se k tomu připojit moc ostrou krabku - zničil bys výškáče. Já hraju přes teslácký hifi zesilovač 2x50w a velké bedny, a nemám problém. Ovšem netahám to na plnou hlasitost a jako zkreslení používám jen slabý fuzz. Kabel jsem si spájel sám, takže to nemusím tahat přes redukce.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- ...EDGE...
Napada me ze jestli mas pasivy, nebudes jeste potrebovat predzesilovac? Nebo je uz v hi-fine?
ano hrat by to melo - k hifi kytara pripojit jde a pokud ma tvoje hifi predzesilovac tak je to nejlepsi.Ale moc nevim to s tim kabelem s cinchema prece jenom kabely na kejtru jsou vetsinou stinene a nevim jestli tim kabelem s cinchema to pujde ale muzes to zkusit. Kazdopadne se toto tema resilo v sekci baskytar a pokud chces mrkni se tam: komba-zesilovace-reproboxy-pro-baskytar ... 14466.html myslim ze by to mohlo jit.Hodne stesti a pokud to zkusis tak napis jak jsi dopadl.cus
Basy: MM Sterling Ray35 - Natural, Ibanez + Fender Japan 62'' pickups
Efekty: NurseQ AutoWah (HM)
Aparát: Gallien Krueger 1001RB-II + Gallien Krueger 212NEO
LUCIFER (black-death)
Youtube bass-kraviny
Efekty: NurseQ AutoWah (HM)
Aparát: Gallien Krueger 1001RB-II + Gallien Krueger 212NEO
LUCIFER (black-death)
Youtube bass-kraviny
jj diky akorat ted momentalne nemam kytaru
ale určitě to někdy vyzkouším
- fundametalista
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, jelikož mám kombo na koleji, tak doma přes víkendy hraju na kytaru píchlou do hi-fi věže přesně tak, jak popisuješ a hraje to fajn... Mám nějaký kabely z alzy, podle mě jsou stíněný a vubec mi to nešumí. Když hraju bez zkreslení s ohulenou věží a ztlumenejma snímačema, tak je to moc fajn zvuk, ale nedávno sem před to vrazil DS-1 a to byl fuzz... Hrozný vejšky, uplně to bzučelo, docela se bojim, jestli jsem ty vejškáče neodpálil... No pak sem chvíli kroutil s nastavením a nakonec sem z toho dostal nějakej jakžtakž zvuk, ale stejně víc hraju na ten čistej.
Ibanez RG 321MH Custom (SD SH4 + RM Classic Neck), Ibanez TS-10 MIJ, BOSS SD-1, Carl Martin 2Wah, Fender Superchamp XD (Eminence Ragin Cajun), Fast Track MkII, Guitar Rig
Tak přece jen myslím,že bude lepší když připojím k pc hifi a přes nějaký program např: Amplitube budu hrat do pc a nebudu muset kupovat efekt.Ale nečekám od toho žádný zázračný zvuk
Ale na tu chvíli bez komba by to mohlo stačit