Vaše sny
Pravidla fóra
Re: Vaše sny
pro mě to směrodatný taky není, ale spíš mi to přijde takový bezohledný - je spousty skvělejch kytaristů, ale v techto žebříčkách se objevují furt ti samí velikáni...
určitě je to ovlivněný komercí...jako jak sem tu jendou psal že sme viděl toho typose z Tokio hotel jako 7 nej kytaristu historie
...samozřejmě na základě veřejný ankety...
ROFL
Vždyť neumí ani pořádně základní akordy
[Jonas Brothers guitar lesson je taky pěkná na YT]
Holt záleží na lidech mno... Lidech kteří neznají nic jiného, než svého momentálního ,,vzora"...
Vždyť neumí ani pořádně základní akordy
Holt záleží na lidech mno... Lidech kteří neznají nic jiného, než svého momentálního ,,vzora"...
No když sem viděl jeho portrét kouske do hendrixovo tak sem skoro hodil tyčku....
Asi jako když sem se dověděl že Davis píše pro TH
Asi jako když sem se dověděl že Davis píše pro TH
Jako texty? Tak to je taky pěkná volovina...
Teda jestli myslíš toho z KoRnu... Tak ta hudba s těma .... má teda... hodně společného
Teda jestli myslíš toho z KoRnu... Tak ta hudba s těma .... má teda... hodně společného
No a? Kdo říkal, že se musí v metalu vždy používat jen tradiční nástroje pro ten styl typické?
Jinak nesmyslné hádky...
Jinak nesmyslné hádky...
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
jo JD napsal song pro TH...jde to snim do sracek...jinac ktematu, resite voloviny, ale je faskt ze ty vsudypritomne lebky a pentagramy me taky zacinaji stvat..viz cortky K6, Z6..brutalni nastroje ale ty pentagramy a ten kriz na tom me docela stve
Proč tě to štve, když to nemáš doma? Mimochodem ti, kteří to kritizují, by si měli prohlédnout ten "pentagram" trošku zblízka. Ono ho to totiž vlastně ani moc nepřipomíná.McKozias píše:jo JD napsal song pro TH...jde to snim do sracek...jinac ktematu, resite voloviny, ale je faskt ze ty vsudypritomne lebky a pentagramy me taky zacinaji stvat..viz cortky K6, Z6..brutalni nastroje ale ty pentagramy a ten kriz na tom me docela stve
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Jo, ta krytka na Cortkách je fakt pěkná.
Tohle fórum je parádní, ale do té doby než se člověk, když ho zajímá něco z tématu, musí prohrabávat nic neříkajícíma hádkama o ho*ně! 
Jinak... mám teď dvě podobné kytary doma LTD KH203 a Cort K4 a vypadají velmi vkusně... ten hmatník je překrásně udělaný... a to nejsu metalista a navíc jsem zastáncem tradičních kytar... tečky, obdelníkové a jiné klasické perleťové značky...
Jinak... mám teď dvě podobné kytary doma LTD KH203 a Cort K4 a vypadají velmi vkusně... ten hmatník je překrásně udělaný... a to nejsu metalista a navíc jsem zastáncem tradičních kytar... tečky, obdelníkové a jiné klasické perleťové značky...
Naposledy upravil(a) Patyzone dne 7.10.2009 20:52, celkem upraveno 1 x.

Great Image, Business, Sacred Object, Neat Doufám, že se naučím rozepínat singl!
Může to tu někdo promazat? Tohle bude na dýl... 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Promazán naproto potupný OT, který IMHO toto fórum degradoval, jak mohl, dva dospělí muži, se hádají jako koně, v prostředí internetového fóra a vůbec jim nevadí, že jejich chování je proti pravidlům tohoto fóra.
Pánové doporučuji Vám si vyjadřovat antipatie neveřejně. Mail, SZ, ICQ, SKYPE, Face book, chat atd. Tam všude to může být, ale tady to nemá co dělat. Doufám, že se to nebude opakovat, při opakovaném porušování pravidel, bych byl nucen provést navrh banování.
Pánové doporučuji Vám si vyjadřovat antipatie neveřejně. Mail, SZ, ICQ, SKYPE, Face book, chat atd. Tam všude to může být, ale tady to nemá co dělat. Doufám, že se to nebude opakovat, při opakovaném porušování pravidel, bych byl nucen provést navrh banování.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Sen?
za prvé pořádně umět hrát a sehnat pořádnou zkušebnu ...
A za druhé:
a k tomu nějakou pěknou lampovou hlavu a reprobox ... ale v tom se moc nevyznám takže to bych nechal na pozdějš.
Teď šetřím na Randalla RH50T nebo RH150G ... ale chvilku to asi ještě potrvá
peníze přibývaj a hned v zápětí zase ubývaj 
A za druhé:

a k tomu nějakou pěknou lampovou hlavu a reprobox ... ale v tom se moc nevyznám takže to bych nechal na pozdějš.
Teď šetřím na Randalla RH50T nebo RH150G ... ale chvilku to asi ještě potrvá
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
Tak přesně tenhle explorer bych chtěl ,ta cena je ale trochu horší http://cgi.ebay.com/VINTAGE-1976-GIBSON ... dZViewItem
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
to chceš konkrétně tenhle? is tou odřeninou?panedge píše:Tak přesně tenhle explorer bych chtěl ,ta cena je ale trochu horší http://cgi.ebay.com/VINTAGE-1976-GIBSON ... dZViewItem
Můj sen je Firebird VII...tenhle sen jsem si zrovna před pár dny splnil (je to sice epiphone ale taky skvělý!!!) a do budoucna bych rád pořádnou Lubovku od Gretsche
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
-
dfleischer
Tohle bych chtěl mít já:
ESP EX Diamond Plate
(standart tuning)
Gibson explorer
(na drop D)
Ibanez MBM1 BK
(na drop C)
a nějakej pořádnej stack aby to všechno pěkně hrálo
(třeba tohle
)
ESP EX Diamond Plate
(standart tuning)
Gibson explorer
(na drop D)
Ibanez MBM1 BK
(na drop C)
a nějakej pořádnej stack aby to všechno pěkně hrálo
(třeba tohle
jo i s tou odřeninou ,víš co de o to že je to rok 76 a natural,v týhle barvě ho jen tak neseženeš.Jo firebird se mi dycky líbil ale jen ten model s vykládaným hmatnímkem ,myslím že to je zrovna ten VII že jo?v červený barvě mooooc pěkný no a o Gretsch to je jasný to je taky srdcovkaloos píše:to chceš konkrétně tenhle? is tou odřeninou?panedge píše:Tak přesně tenhle explorer bych chtěl ,ta cena je ale trochu horší http://cgi.ebay.com/VINTAGE-1976-GIBSON ... dZViewItem![]()
![]()
Můj sen je Firebird VII...tenhle sen jsem si zrovna před pár dny splnil (je to sice epiphone ale taky skvělý!!!) a do budoucna bych rád pořádnou Lubovku od Gretsche
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
já si nedávno zahrál na Fender USA Deluxe Telecaster s javorovým hmatníkem (cherryburst verze) a kruci - tu kytaru musím jednou mít! 
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
myslel jsem že vykládaný hmatník maj všechny ...ale v každym případě tenhle ho mápanedge píše:jo i s tou odřeninou ,víš co de o to že je to rok 76 a natural,v týhle barvě ho jen tak neseženeš.Jo firebird se mi dycky líbil ale jen ten model s vykládaným hmatnímkem ,myslím že to je zrovna ten VII že jo?v červený barvě mooooc pěkný no a o Gretsch to je jasný to je taky srdcovkaloos píše:to chceš konkrétně tenhle? is tou odřeninou?panedge píše:Tak přesně tenhle explorer bych chtěl ,ta cena je ale trochu horší http://cgi.ebay.com/VINTAGE-1976-GIBSON ... dZViewItem![]()
![]()
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!