Cort kx5 nebo les paul do 6000

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Apcers

Cort kx5 nebo les paul do 6000

Příspěvek od Apcers »

Po dvou letech hraní na akustiku si chci koupit el. kytary. Chtěl bych nějakou typu les paul do 6000 kc, ale kamos (stredne pokrocili kytarista)mi rekl ze les pauly jsou sice pekny, ale v zvukovy strance jsou dobry az od 15000, a doporucil mi Cort kx5. Les Pauly se mi libi vic nez ostatni typy, ale ve vyberu uprednostnuju zvuk. Hraju hlavne rock a obcas i blues. Co byste mi doporucili?

Re: Cort kx5 nebo les paul do 6000

Příspěvek od Cita »

naky LP z bazaru, nejlip nakej Epiphone a za prachy od jeziska koupit snimac gibsonackej...
Gibson Les Paul Standard 2002
FOKUS Floyd Rose IB 1
amp: doma-CRATE FW 15R
zkusebna-IMG GAT 1250R 50w lampa
Marshall Jackhammer
Velda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velda »

Myslim že za ty peníze seženeš i zvukově slušný LP. Určitě z bazaru, ale myslim že i mezi novýma... Koukal bych na Epiny, Vintage, Bachy a třeba i ty LP od Cortu.
Ta cortka co o ní píšeš bude mít asi taky jinej zvuk, jde o to aby se Ti líbil. A pak je důležitý aby Ti ta kytara sedla do ruky. Nedej jen na rady kamaráda, zajeď někam, několik různých kytar vyzkoušej a uvidíš, co se Ti zalíbí.
PRS SE Mark Tremonti Signature (+ DiMarzio Air Norton, Tone Zone), Fender Telecaster Am. Std., Fender Supersonic 22, Smrčka OD Station III TB, Dunlop Cry Baby, Zoom G3, TC Polytune Mini, Line6 Relay G30
panedge

Příspěvek od panedge »

Hele na bazaru si myslím daj sehnat ty Epiphone Les Paul ,který ještě nedávno stály 15 táců..kdyby si na nic nenarazil tak přece jen když se ti líbí tvarově-což je taky důležitý,protože kdykoliv se na tu kytaru podíváš budeš spokojenej,bych zkusil třeba Vintage
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“