Ibanez RG2550E GK(nebo kytara kolem 25000)
Pravidla fóra
Re: Ibanez RG2550E GK(nebo kytara kolem 25000)
No jestli je to stejný jako E řada tak tam se prostě jen namáčkla a měla na sobě ta páka dvě plastový objímky aby nebyla vůle
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
- bazmekgrat
hej toto tremolo je celkom podarene akurat ma oproti Edge Pro mozno kratsi sustain aj ked je to mozno aj tym ze na Edge Pro mam na RGcke a ZRko bolo na Na Skovej seriiFade píše:Doporucuju kdyz uz 2550, tak Z radu. To ZR tremolo mam a je to neskutecne. Nenasel jsem lepsi tremolo. pri kazdodennim hrani ladim jednou za tyden a nekdy ani to neNeskutecne. Ani original FR si na to nesahne. Sice treba taky drzi, ale celkove ZR se nadherne nastavuje (sila pnuti pruzin, naprosto presne ladeni oktav pomoci toho sroubku nad vibrapakou), paka drzi presne jak chcete (volne - pokazde se svesi dolu, pevne - zustane tak, jak ji natocite) navic v te dire vubec nelita a neni tam mezi dirou v tele tremola a samotnou pakou zadna vule. Dalsi oborvskou vyhodou je, ze pri prasknuti struny zustava kytara porad naladena a nerozjede se jako u normalnich FR tremol. Neni treba menit brity, o ktere se opira, protoze tremolo je upevneno na loziskach, takze chod je naprosto plynuly.
Edge Zero som este neskusal ale vela chvaly na toto tremolo nieje, ad jedna sa vyraba v cine a vraj ma tiez trochu horsi sustain, ale kedze to davaju aj na j.custom seriu tak snad take zle nebude
PRS McCarty Brazilian Limited Edition PrivatestockGradeOnePieceMapleTop Brazilian Rosewood Neck :: Fender Stratocaster USA :: Bogner Uberschall TwinJet EL34 Mod :: 2x Mesa Recto 4x12
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
necross píše:No jestli je to stejný jako E řada tak tam se prostě jen namáčkla a měla na sobě ta páka dvě plastový objímky aby nebyla vůle
Paka se nasroubuje a zajisti jeste aretacni matici, kterou se nastavuje i odpor. Bez nadsazky nejlepsi tremolo co znam. Sustain ma prave diky vetsi stycne plose (loziska) oproti klasickemu FR (brity) vetsi. Opravdu to vzzkousejte a uvidite, za nebudete chtit jine. Sam jsem se o tom presvedcil v porovnani s original FR.Razor.810 píše:A jakým způsobem drží páka v tremolu když se tam nešroubuje, to se tam nějak jakoby "zacvakne"?
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
urcite vyzkouset, me ty snimace treba nesedli mam raci V8