Problem s gainem
Pravidla fóra
Problem s gainem
Cs hele mam takovej menší problém(ne že by mi nak vadil nebo mě omezoval) ale když si dám na kombu gain víc než na polovinu tak me to začne z kytary děsně vazbit at stojim kdekoliv a jakymkoliv směrem.Jak už sem řekl tak me ani moc nevadí pač stejne hraju s gainem tak na 45% ale jen by mě zajímalo jestli je to snímačema u kytary nebo v čem je ten problém. 
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
Re: Problem s gainem
Snimace moc blizko strunkvasna píše:Cs hele mam takovej menší problém(ne že by mi nak vadil nebo mě omezoval) ale když si dám na kombu gain víc než na polovinu tak me to začne z kytary děsně vazbit at stojim kdekoliv a jakymkoliv směrem.Jak už sem řekl tak me ani moc nevadí pač stejne hraju s gainem tak na 45% ale jen by mě zajímalo jestli je to snímačema u kytary nebo v čem je ten problém.
Nekvalitni stock snimace, ktere chytaj tu nechtenou bordel vazbu
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
jj to mě nenapadlo pac je pravda že mám snímače dost blízsko u stun ale to mam kvuli krku pac je trochu prohlej a kdybych to měl vejš tak by na ty kytaře byl dohmat pul metru.Ale trak příští měsíc už jdu do ibanezy za 15k tak tam ten problem už snad nenastane 
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
Nastane.kvasna píše:jj to mě nenapadlo pac je pravda že mám snímače dost blízsko u stun ale to mam kvuli krku pac je trochu prohlej a kdybych to měl vejš tak by na ty kytaře byl dohmat pul metru.Ale trak příští měsíc už jdu do ibanezy za 15k tak tam ten problem už snad nenastane
Protoze pokud nemas serizenou kytaru, tak muzes mit i esp za 80k a bude hrat/intonovat naprd. Nez koupis neco poradnyho nauc se serizovat na stare kytare.
Pokud je prohnuty krk, muzes to zmenit vyztuhou. Snimace by nemeli byt ani daleko ani blizko struny. Musis proste vychytat vzdalenost. Osobne preferuju snimace niz, pak mas jistotu ze tony nejsou mirne rozladene (coz se stava kdy je snimac skoro az u strun), v zadny poloze zmacknuty struny snimac nezavazi (ani praci s tremolem) a vystup je akorat, aby se tony neslevaly a zvuk se procistil. Vsechno je neustala laborace. Hlavne dej duraz na nastaveni hlasitosti atd. ne jen na zvuk.
Jinak pokud mas aktivky (treba emg) tak tam je to presne naopak, snimac se dava co nejbliz strun.
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Posuň snímače dolů (maj na to šrouby) a né struny nahorukvasna píše:... a kdybych to měl vejš tak by na ty kytaře byl dohmat pul metru.
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Mel bych taky otazecku-nedavno jsem presel na elektriku,a tim padem jsem si koupil i kombo a kdyz(jak uz psal autor) dam gain vic nez na pul(i s volume to plati),tak to zacne "hucet"(skripat,...)-je to normalni?
Snimace moc blizko strunlinhart píše:Mel bych taky otazecku-nedavno jsem presel na elektriku,a tim padem jsem si koupil i kombo a kdyz(jak uz psal autor) dam gain vic nez na pul(i s volume to plati),tak to zacne "hucet"(skripat,...)-je to normalni?
Nekvalitni stock snimace, ktere chytaj tu nechtenou bordel vazbu
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A