Phasery

Pedály, multiefekty, procesory, ...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Re: Phasery

Příspěvek od turbo_MaCk »

doporučuju všem, co koukaj na ehx dat šanci i ruský verzi. Je klonstrukčně kvalitněji udělaná. lepší krabička, color přepínač, konektory neutrik...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

nevim proc ale ty novy ehx me nebavej. ty stary krabicky (at uz to byly phasery nebo jiny) mely takovej spravnej smrad ve zvuku, bohuzel taky byly extra nespolehlivy a mely naprosto nepouzitelnej bypass.
Kodlc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kodlc »

Dark Axel píše:3. EHX nano x celá verze... zvukově by to mělo být stejné (i podle zvukovýc hporovnání např. od gearmanndude), JENŽE... nano má oproti originálu true bypass a hlavně údajně zabere klidně více místa než plná velikost, jelikož má vstup a výstup naboku, nikoliv na horní hraně efektu.
nechtěls říct že nano nemá true bypass? nějak mi to nedává smysl
Fender American Standard Stratocaster, BOSS OD-3, ProCo Turbo Rat, EHX Small Stone, Ibanez AD-9
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Kodlc píše:
Dark Axel píše:3. EHX nano x celá verze... zvukově by to mělo být stejné (i podle zvukovýc hporovnání např. od gearmanndude), JENŽE... nano má oproti originálu true bypass a hlavně údajně zabere klidně více místa než plná velikost, jelikož má vstup a výstup naboku, nikoliv na horní hraně efektu.
nechtěls říct že nano nemá true bypass? nějak mi to nedává smysl
co ti nedává smysl? nechtěl... myslel jsem, že se EHX drží předlohy, ale evidentně poslední velká verze TB má, to je jediná věc co by tě mohla zmást
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Kodlc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kodlc »

Dark Axel píše:co ti nedává smysl? nechtěl... myslel jsem, že se EHX drží předlohy, ale evidentně poslední velká verze TB má, to je jediná věc co by tě mohla zmást
jo, to mě zmátlo, právě jsem četl že tb má.
Naposledy upravil(a) Kodlc dne 24.08.2009 10:24, celkem upraveno 1 x.
Fender American Standard Stratocaster, BOSS OD-3, ProCo Turbo Rat, EHX Small Stone, Ibanez AD-9
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

prostě klasický smallstone nen í TB.... (otázkou zůstává jak se správně pozná TB). verze 4 made i USA už je TB stejně jako nano.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

ještě k tý PH-3... na toto ale použitelná je:
http://www.youtube.com/watch?v=BBoMCHZu ... re=channel
Když někdo potřebuje dělat syntetický zvuky, tak se prostě hodí... sám o tý potvůrce dobudoucna pouvažuju...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Poslední dobou se mi zalíbila PH-2 použitá jako rotary speaker :-) nejlepší je asi na tohle nebo na extrémní Incubus zvuky :-D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
yeeshkul
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yeeshkul »

turbo_MaCk píše:prostě klasický smallstone nen í TB.... (otázkou zůstává jak se správně pozná TB). verze 4 made i USA už je TB stejně jako nano.
Jak jsou na tom tyhle TB modely s hlasitosti? Udrzuji hlasitost nebo to pada?
Diamantka - uni-vibe - treble booster - kvákadlo - VOX AC15.
web: http://www.electronicorange.cz, kapela: http://www.vejfuk.cz
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

moje padá, ale mě to zas tak moc nevadí... není to tak děsný skok. je to ten novej rusák... mám pocit, že al TB není
yeeshkul
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yeeshkul »

No jo :/, prave u Small Stone neni predelavka na TB jednoducha, protoze tam pada hlasitost. Jenom me zajimalo, jestli to nejak vyresili sami.
Diamantka - uni-vibe - treble booster - kvákadlo - VOX AC15.
web: http://www.electronicorange.cz, kapela: http://www.vejfuk.cz
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

slysel jsem o reseni ze si do SS nekdo zabudoval jeste LPB1, ktery byla pri zapnutem efektu zapla a nastavena na stalou hodnotu :) ale nedokazu rict jak to znelo nebo fungovalo, pokud si pamatuju tak majitel byl spokojeny.

me by zajimalo TB reseni stare electric mistress, v bypassu "bubla" podle toho jak je nastaveny rate a celkove hrozne zere zvuk, pri zapnutem efektu ma klasicky volume drop.
zakkiss
Bandzone: http://bandzone.cz/zakkisssprojektxxx

Příspěvek od zakkiss »

Já používám EHX Small Stone Nano a upravil jsem si ho tak,že mam potenciometr na expression pedálu,takže se s tim dají dělat super kousky :) na kila to vetšinou dávam na najvyšší rychlost a na sola na pomalý... ale je to jak kdy... vždyť to znáte :lol:
TELECASTER
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

zakkiss píše:Já používám EHX Small Stone Nano a upravil jsem si ho tak,že mam potenciometr na expression pedálu,takže se s tim dají dělat super kousky :) na kila to vetšinou dávam na najvyšší rychlost a na sola na pomalý... ale je to jak kdy... vždyť to znáte :lol:
To je dobrý, taky by se mi něco takového hodilo, jinak nevíš, jestli by tam šel přidělat poťák který by ovlivňoval hloubku?
zakkiss

Příspěvek od zakkiss »

Latam píše:
zakkiss píše:Já používám EHX Small Stone Nano a upravil jsem si ho tak,že mam potenciometr na expression pedálu,takže se s tim dají dělat super kousky :) na kila to vetšinou dávam na najvyšší rychlost a na sola na pomalý... ale je to jak kdy... vždyť to znáte :lol:
To je dobrý, taky by se mi něco takového hodilo, jinak nevíš, jestli by tam šel přidělat poťák který by ovlivňoval hloubku?
No je tam ten přepínač Color,ten vy šel taky vytáhnout na nožní o tom jsem přemýšlel,ale dá se to celkem přepnout i když je tam páčka... Viděl jsem,že někdo na bazaru prodává kopii Small Clone a má tam přidanej pot na hloubku a myslím,že to bude podobný...

Ty máš Small stone nano a chtěl bys ho nějak upravovat? :)
TELECASTER
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

zakkiss píše:
Latam píše:
No je tam ten přepínač Color,ten vy šel taky vytáhnout na nožní o tom jsem přemýšlel,ale dá se to celkem přepnout i když je tam páčka... Viděl jsem,že někdo na bazaru prodává kopii Small Clone a má tam přidanej pot na hloubku a myslím,že to bude podobný...

Ty máš Small stone nano a chtěl bys ho nějak upravovat? :)
Nějak jsem nato dostal chuť když tady tak čtu ten tvůj příspěvek. Nebo je to u nano verze nějaký problém?
zakkiss

Příspěvek od zakkiss »

Ty máš Small stone nano a chtěl bys ho nějak upravovat? :)[/quote]
Nějak jsem nato dostal chuť když tady tak čtu ten tvůj příspěvek. Nebo je to u nano verze nějaký problém?[/quote]
Ne,to není,jen mi není jasný jak přesně to chceš? Stačilo by ti předělat ten switch color na nohu,nebo bys chtěl přímo potenciometr na hloubku modulace?
TELECASTER
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Myslím ten potenciometr. Docela by se to hodilo, ne u všeho se hodí takhle hluboký phaser..
Richard

Příspěvek od Richard »

Chci se zeptat je správné zapojení
KYTARA--->WAH--->OVERDRIVE---->DISTORTION---->PHASE--->CHORUS----->KOMBO
DÍKY ZAODPOVĚDI..
iTuneS sAtiSfaC1on rId3 oN------->
dalabo

Příspěvek od dalabo »

Mám Distortion - wah - overdrive a tak dál. Občas wahuju distortionový zvuk :-). Zkus si oba způsoby. Je to pokaždé něco jiného.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“