Nejoblíbenější česká kapela

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Skořepný Šokátor

Re: Nejoblíbenější česká kapela

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

to panedge: Opustila tě přítelkyně? Vyhazov z práce? Pak to chápu, ale jinak... :roll:
fekál.
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Už by toho OT stačilo...
Omlouvám se modům za svůj OT.

Edit: A ještě ... Panedge: Omlouvám se za příliš prudkou reakci.
Snad jsi mohl napsat svůj názor na tyto skupiny poněkud jinak, ale jak myslíš. Asi chápeš, že moje reakce byla úměrná. Snad bych tím tady tuto nesmyslnou hádku ukončil.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Pánové doopravdu klid, na jednu stranu, bych tu rád viděl jednu krásnou věc, kterou je uznání i jiné hudby, než kterou vyznávám sám. To znamená že trocha tolerance neuškodí. Přesně tuto nadřazenost stylů praktikují na JAMU, kde vyzdvihávají klasický styl hudby, nad všechny ostatní. Každý má ucho laděné jinak, já si polsechnu od blues až po melodic death metal a mezitím jsem schopen si poslechnout něco od U2 a hned zatím si pustím třeba taky něco od Debustrolu. Ta hudba a hlavně texty mají milion kontroverzí, které na tom nesnáším, ale na druhou stranu má agresivní posluchačská část si občas potřebuje zařvat.

Plyne z toho hlavně jediná věc, někteří si myslí, že vesničani jsou takový a že jen burani poslouchají tohle a tamto. Už toho tady na toto téma padlo dost kravin. Někdo radši poslouchá tvrdou hudbu, někdo zas něžné U2, které nám božsky káže, jsem ateista a hudba U2 je dobrá, ale nedostatečně oběnitelná na můj vkus. Proto, kdybych chtěl být jako Panedge z velkoměsta, tak napíšu "Jo jen debílci z města s botama adidas poslouchají kázající U2, jak je možný že v roce 2009 si někdo nechá rvát do hlavy navrstvené delay riffy."

Vidíte, jak to vypadá hloupě a trapně? Jako dospělí bychom mohli být tolerantnější. Holt není nejlepší hudba na světě ani nejhorší. Každý má to svoje.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
panedge

Příspěvek od panedge »

Plyne z toho hlavně jediná věc, někteří si myslí, že vesničani jsou takový a že jen burani poslouchají tohle a tamto. Už toho tady na toto téma padlo dost kravin. Někdo radši poslouchá tvrdou hudbu, někdo zas něžné U2, které nám božsky káže, jsem ateista a hudba U2 je dobrá, ale nedostatečně oběnitelná na můj vkus. Proto, kdybych chtěl být jako Panedge z velkoměsta, tak napíšu "Jo jen debílci z města s botama adidas poslouchají kázající U2, jak je možný že v roce 2009 si někdo nechá rvát do hlavy navrstvené delay riffy."

Vidíte, jak to vypadá hloupě a trapně? Jako dospělí bychom mohli být tolerantnější. Holt není nejlepší hudba na světě ani nejhorší. Každý má to svoje.[/quote]

Oukej vono těžko se to vysvětluje jak to myslím,když jen píšu,kdyby ste se se mnou bavili u stolu pochopíte ,že to myslím dobře nebo jakoby v pohodě,já respektuju lidi,ať si poslouchaj co chtěj,jen se někdy neudržím a napíšu reakci,která třeba vypadá drsně.Jinak já nejsem z města ,sem z vesnice ,jen nějak nemusímvtakový to balíkovství,jakože život je jen o pivu a musí smrdět a nosit jednou metlošský triko 3 tejdny.A přítelkyně mě neopustila,sem ženatej a spokojenej :P
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Ono často psané slovo působí vyloženě hloupě, balík nebalík, proti tomu je zas takovéto zaryté maloměšťáctví atd. Člověk si nevybere a každému vadí něco jiného.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Jestli to je narážka na mne- to s tím pivem atak.
Pivo si dám příležitostně. Nevidím důvod k tomu, abych se opíjel.
Metalácký trika fakt nenosím :) A už vůbec nechodím furt v tom samém. Já se oblékám slušně :)

Jinak doufám, že to tady je vyřešený.
panedge

Příspěvek od panedge »

Prejdák píše:Jestli to je narážka na mne- to s tím pivem atak.
Pivo si dám příležitostně. Nevidím důvod k tomu, abych se opíjel.
Metalácký trika fakt nenosím :) A už vůbec nechodím furt v tom samém. Já se oblékám slušně :)

Jinak doufám, že to tady je vyřešený.
Nééé to nebyla narážka na tebe ,ale na balíkovství,nemám ani nic proti pivu,sám piju dost alkoholu...mluvil sem o takovým tom českým naturelu,těžko se to vysvětluje,kdyby to bylo na tebe napíšu to
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Mám dost široký záběr co se týče české muziky. Mám rád od jemných věcí až po ty tvrdší. Asi nezvládnu vypsat všechny : Znouzectnost, Mňága a ždorp, Vypsaná FiXa, na benátské noci se mi hodně zalíbili Nightwork, UDG... mám rád Karla Kryla. Z tvrdší muziky třeba staří 4th Face (ti nový jsou fakt hnus), The.Switch, Krucipusk a velice zřídka si pustím i cocoteminute nebo punkovou Malmocnost prázdnoty.
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

Latam píše:Mám dost široký záběr co se týče české muziky. Mám rád od jemných věcí až po ty tvrdší. Asi nezvládnu vypsat všechny : Znouzectnost, Mňága a ždorp, Vypsaná FiXa, na benátské noci se mi hodně zalíbili Nightwork, UDG... mám rád Karla Kryla. Z tvrdší muziky třeba staří 4th Face (ti nový jsou fakt hnus), The.Switch, Krucipusk a velice zřídka si pustím i cocoteminute nebo punkovou Malmocnost prázdnoty.
Jo, Znouzectnost je taky (podle mě) jedna z nej českých kapel - uderný, dobrý texty (Bastila padá... :)
fekál.
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Tak jsem po sto letech zpět :twisted:.
Trochu jsem si udělal v hudbě jasno a moje nejoblíbenější česká kapela..

Pere se o tenhle post pár kapel: Sunshine, The Prostitutes, Tata Bojs a Bratři Orffové :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
panedge

Příspěvek od panedge »

Tak já sem měl nejradši Ready Kirken když s nima byl Hrůza,jinak pro mě jednoznačně nejlepší česká kapela je Tatabojs,vřele doporočuju zajít na koncert,taky se mi líbí Monkey Bussines
Johny55

Příspěvek od Johny55 »

jojo tatabojs jsou parádní ovšem v poslední době mě dost oslovili Charlie Straight, paradní skok do české scény s pínsičkou platonic Johny a řekl bych s dost originálním klipem. :wink:
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

Johny55 píše:jojo tatabojs jsou parádní ovšem v poslední době mě dost oslovili Charlie Straight, paradní skok do české scény s pínsičkou platonic Johny a řekl bych s dost originálním klipem. :wink:
nebo shall we have a baby:D
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Skořepný Šokátor píše: Jo, Znouzectnost je taky (podle mě) jedna z nej českých kapel - uderný, dobrý texty (Bastila padá... :)
Bastilu miluju:) některé texty jsou opravdu až neuvěřitelně šílené, jenom mě mrzí že jsem je neviděl naživo.
Johny55

Příspěvek od Johny55 »

Latam píše:
Skořepný Šokátor píše: Jo, Znouzectnost je taky (podle mě) jedna z nej českých kapel - uderný, dobrý texty (Bastila padá... :)
Bastilu miluju:) některé texty jsou opravdu až neuvěřitelně šílené, jenom mě mrzí že jsem je neviděl naživo.
ano taky dost zajimavej klip :D ktery mam dojem delali na zehlicim prkne :D
Amid

Příspěvek od Amid »

z českých interpretů poslouchám jen Petra Henycha a G - Bod
Garret
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garret »

Já mám vcelku široký záběr v hudbě a z českých mám nejradši:Kabát,Aleš Brichta Band,Arakain,škwor
Prostě rockové kapely spíše ale nebraním se ani pomalejším songům a klidnější hudbě ale od českých interpretů se mi moc nelibí.
kytara:AXL Marquee
Kombo:Crate Flex Wave Series FW15R
Efekt:zatím kabel ibanez
pár trsátek ale hlavně dunlop 2mm
petrlesna

Příspěvek od petrlesna »

Amid píše:z českých interpretů poslouchám jen Petra Henycha a G - Bod
To jsi o hodně ochuzen a řekl bych i omezen. Zkus víc poslouchat a získáš větší přehled... :P
Nástroje: Fender Precision Bass, Peavey Millenium BPX5
Aparát: Trace Elliot GP12 SMX + 4x10" a 1x15" boxy

Basa musí bejt nejen cejtit, ale taky slyšet.
Olihen

Příspěvek od Olihen »

Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Huh, oni jeste hraji? Strasne dlouho jsem je nikde nevidel. A je to rozhodne jedna z tech lepsich ceskych!
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“