tahle kytara me velmi zaujala, konkretne verze bez tremola, v barve bright blue burst.
A vzhledem do budoucnosti, doporucujete osazeni lepsimi snimaci? (napr. SD h1 + h4?)
Diky za odpovedi.
Ano, presne tuhle kombinaci jsem tam mel a hralo to ne nepodobne jako muj nynejsi Schecter, ktery stoji 2x tolikv.nahodil píše:A vzhledem do budoucnosti, doporucujete osazeni lepsimi snimaci? (napr. SD h1 + h4?)

To podle me neni relevantni srovnani, LP je mnohem masivnejsi, z hlediska zvuku je podle me dulezitejsi pomer mezi masou mahagonu a masou tho javoru. A ten podle me nebude vyrazne jinej (leda ze by to LP bylo chambered).Patyzone píše:Jak silný je top u 600 a jak silný např u LP?
To moc asi porovnat nepujde, leda se stock snimaci. Ale treba co se tyce prenosu vibraci na telo, tak tam M520/M600 jasne vede nad M200.Patyzone píše:kdybys porovnával M200 a M520 (se stejnými snímači), tak mi s rukou na srdci řekněte, jaký velký rozdíl to bude...
Hele, ja hodlam v nejblizsi dobe porizovat kytaru od firmy Godin, ktera ma po Danelectru asi tak nejhorsi design ze vsech vyrobcu kytar. Spis se mi zda, ze ty do toho tahas spoustu blbosti a jestli hodlas neustale zpochybnovat a relativizovat, tak tu budes brzo vest monology.Patyzone píše:Zdá se mi, že do toho hodně taháš vzhled... ale ten nehraje...
nemám, srry (radši zkouším na prodejně)v.nahodil píše:OK, za vsechny rychle odpovedi moc dekuji, asi se zejtra k tomu odhodlam a pujdu do nikdyz je pouze na sklade, tak uz je relativne jedno, jestli si ji necham privezt v tomhle necase domu kuryrem, ze? Stejne tam neni moznost vyzkouset, takze si ji muzu dukladne doma prohlednout a dyztak vratit v 30-denni lhute, pokud to bude spatny kus (doufam, ze u Cortu neni to riziko tak velky)...Mate nekdo s timhle zpusobem dovozu zkusenosti? Plati se, nebo je to jako ostatni typy dovozu zdarma?