Timhle si u me EHX opravdu splhlo! Zacal jsem premyslet o Hazarai, ale je to furt dost drahy (i kdyz hodne variabilni), ted jsem rozhodnutej minimalne zkusit memory boye... Uz jen kvuli tomu expression pedalu to muze byt fajn Navic napajeni klasickyma 9V, co vic si prat.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu ‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau Somnus Aeternus
Timhle si u me EHX opravdu splhlo! Zacal jsem premyslet o Hazarai, ale je to furt dost drahy (i kdyz hodne variabilni), ted jsem rozhodnutej minimalne zkusit memory boye... Uz jen kvuli tomu expression pedalu to muze byt fajn Navic napajeni klasickyma 9V, co vic si prat.
taky jsem to nedavno videl. mam to ve wish listu hodne nahore.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Memory Toy / Boy vypadají velmi slibně. Hlavně cena působí taky velmi rozumným dojmem - už se těším, až se objeví na kytarách, aby se daly vyzkoušet (vzhledem k tomu, že EHX jsou "top" značka, tak tu snad budou brzo...)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Dark Axel píše:kdybych se nakonec rozhoupal že ten 2. delay fakt využiju, šel bych do Boye - kvůli možnosti ovládání modulace
Jojo přesně tak ta modulace je boží
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Má některý šťastný majitel expression pedál k téhle krabičce? Chtěl bych jeden pořídit, ale odmítám do toho investovat extra moc peněz. Koukal jsem na pedály Bespeco http://kytary.cz/klavesy/bespeco/bespeco-pedaly/ myslíte, že to bude fungovat? Nějaké zkušenosti? Díky
kytara: Fender SE TC-90 Thinline
efekty: Digitech Whammy 4, HBE Psilocybe, T.Rex Moller, Boss DD-7, Boss BF-3, Vox Wah Wah, WMD Geiger Counter, BBE Mind Bender
aparát: Fender Hot Rod Deluxe 112
kapela: http://www.fullstop.cz, blog: http://kneekal.blogspot.com/
Nero píše:Memory Toy / Boy vypadají velmi slibně. Hlavně cena působí taky velmi rozumným dojmem - už se těším, až se objeví na kytarách, aby se daly vyzkoušet (vzhledem k tomu, že EHX jsou "top" značka, tak tu snad budou brzo...)
tak já mam M boy verzi a spokojenost
chorus je prima a 550 ms bohatě stačí na jakékoliv hrátky
zatim jsem ho ještě nezapojil do okruhu ve zkušebně, hraje pouze doma v neděli si pohraju i s lampama...
Jj Malekko ale nevyrabi Echa ted... aspon na jejich webu jsou v sekci "retired". No kazdopadne se zamerim na delay s modulacemi typu EHX DMM. Taky je dost mozny ze u toho skoncim... ale nepotrebuju to ihned. Spise vyhledove.
Čus, trošku to tu oživím - chtěl bych se zeptat na EHX Echo #1 použil jsem i ono slavné "hledat", ale nějakého rozumného názoru nebo závěru jsem se nedohledal Kdo na to hrál, ať tu prosím napíše své zkušenosti s tímto delayem
Mimochodem, ja nedavno objevil, ze Boss DD-7 nechava puvodni signal analogovej, je tedy pravda, ze signal stale prochazi prevodnikama (trails), ale jen jeho odbocka. Puvodni signal to nijak nezmeni (pokud nepocitam pruchod pres buffer). Vzhledem k tomu, ze hledam nejaky delay nebo reverb s moznosti pripojit expression pedal, tak ho mozna brzy poridim.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu ‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau Somnus Aeternus