MARSHALL JCM2000 - TSL 60
Pravidla fóra
-
Bernard Jenkins
MARSHALL JCM2000 - TSL 60
A co rikate na tenhle zesilovac? Bylo by to idealni na blues a 60satkovej rock? metal nehraji...
Re: MARSHALL JCM2000 - TSL 60
Tsl je podle mě tošku agresivnější amp, pokud jde o blues a máš rád marshally tak třeba JCM200 DSL 50(100) nebo co jsem naposlouchával z tubu (bohužel se mi nedostal pod ruku) se mi na tohle líbil JTM 60. Nebo to vyřešit třeba plexinou od ceriatonu, záleží kolik máš peněz.
TSL je dobrý a univerzální aparát. Samozřejmě na blues jde použít, ale jestli chceš hrát jen blues, tak bych se asi díval jinde. Třeba po Ceriatonu, jak psal Latam...
DSL 50 na blues? A TSL že je do agresse? No IMHO to vidím přesně naopak, aspoň tedy podle zvuku kapel, ve kterých sem se s těmito aparáty setkal... 
TSL je dosti univerzální. Na hlavě TSL100 jsem třeba s Metallicou a tvrději neměl problém. Zkreslení to má dost. A na nižší úrovni gainu to znělo taky pěkně, na blues nebyl problém. Ale jestli chce hrát jen blues a lehčí rock, tak bych se asi díval jinam.
No tak blues se dá zahrát na cokoliv,ale jako zrovna když chce hlavně pro blues aparát tak si myslím že je dobrej JTM 60,ale zase recenze na to nebyla kdovíjaká,každopádně na to hrál Clapton s Bluesbrekars,nebo bych se podíval asi nesjpíš po nějakým Fenderu třeba blues deluxe
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Za takový peníze bych to taky viděl spíš na nějakýho Fendera.
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....