Zdar, vybírám nějakej koženej popruh. Na vzhledu mi celkem nezáleží, když na něm nebudou lebky, nebo podobný kraviny. Nejlíp jenom černej. Tady na shopu je maj od 400,- Jenže ty nevypadaj zrovna moc kvalitně. Potřebuju nějakej přilnavej, páč mi přepadává kytara, tak aby to trochu pomohlo. Máte nějakej typ ? Díky
já mám úplně obyč fender asi za 230 a stěžovat si na něj nemůžu, jako občas vypadne když si beru kdytaru a předtim se někde válela i s řemenem ale jinak je to 100%(a to se při hraní i docela pohybuju a občas děláme dost kraviny a zatim drží-musim zakplepat)
Připojuji se k ORX. Kvalita výborná, řemeny jsou širší, takže pěkně sedí a netlačí, díry na rolny jsou malé a pevné, vyvlíknutí jen tak nehrozí, ale raději pojistit straplocky Jeden řemen ORX mám a přemýšlím že bych si nechal udělat na zakázku ještě jeden, s logem kapely, čo nějakou ptákovinkou
Lachim píše:LP nepadá se žádným řemenem na hlavu. A pokud jo,tak je něco špatně
Třeba si na sebe tu kytaru pověsil obráceně, že?
Hele, jinak bych tam asi nedával smajlíka - prostě s tim debilním ibanezem za pár stovek mi to SGčko padá na hlavu - s tim ORX by to tak být nemělo ne?
loos píše:no SG bude padat na hlavu vždycky (pokud do něj teda nehodláš nacpat olovo nebo tak) ale ten řemen to určitě značně zredukuje
No právě...bude - ale ted s timhle řemenem je to dost hrozný - když to nedržím, převrátí se to a vypadá to jak by mi p**o viselo A navíc se docela dost vyvlíká - s tim ORXem si koupím i straplocky...
loos píše:no SG bude padat na hlavu vždycky (pokud do něj teda nehodláš nacpat olovo nebo tak) ale ten řemen to určitě značně zredukuje
No právě...bude - ale ted s timhle řemenem je to dost hrozný - když to nedržím, převrátí se to a vypadá to jak by mi p**o viselo A navíc se docela dost vyvlíká - s tim ORXem si koupím i straplocky...
Hmm, mně teda straplocky u ORX nechybí, je to tam fajn natěsno.
Hmm, mně teda straplocky u ORX nechybí, je to tam fajn natěsno.