mikrofon pro nahravani doma
Pravidla fóra
mikrofon pro nahravani doma
Ahoj , takovyhlech temat jsme zde nasel mnoho , ale nikdy jsem nenasel odpoved , ktera by vystihovala muj problem .
Jaky mikrofon v cenove relaci do 2000 kc + nejaky konvertor pokud by byl potreba (mnoho mikrofonu ma "XLR/JACK" , takze aby to slo do me zakladky : "MSI P7N SLI-Platinum - nForce 750i" .
Doma bych chtel nahravat hlavne Rap , nevím , jestli je pro to dobry nejaky studiový ci stagový/studiový .
Jeste by me zajimalo , jestli staci na domaci amaterske nahravani zakladka "MSI P7N SLI-Platinum - nForce 750i"
s "8-kanálový HD audio Realtek® ALC888"
díky vsem za opdoved.
Jaky mikrofon v cenove relaci do 2000 kc + nejaky konvertor pokud by byl potreba (mnoho mikrofonu ma "XLR/JACK" , takze aby to slo do me zakladky : "MSI P7N SLI-Platinum - nForce 750i" .
Doma bych chtel nahravat hlavne Rap , nevím , jestli je pro to dobry nejaky studiový ci stagový/studiový .
Jeste by me zajimalo , jestli staci na domaci amaterske nahravani zakladka "MSI P7N SLI-Platinum - nForce 750i"
s "8-kanálový HD audio Realtek® ALC888"
díky vsem za opdoved.
- Jens Ludwig
- Odborník
odpověď na tvou poslední otázku je NE...
teda pokud krom RAPu nechceš nahrát ještě miliardu šumu a brumu...
na nahrávání potřebuješ nějakou trochu solidní kartu, ať už externí třeba Lexicon Alpha a nebo interní v podobě třeba M-Audio Delty...
teda pokud krom RAPu nechceš nahrát ještě miliardu šumu a brumu...
na nahrávání potřebuješ nějakou trochu solidní kartu, ať už externí třeba Lexicon Alpha a nebo interní v podobě třeba M-Audio Delty...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
- Jens Ludwig
- Odborník
no, koukám, že do toho moc vrazit nechceš....
ale za ty prachy by se ti moh líbit kondenzátorovej Behringer C-1
k tomu už ale potřebuješ předzesilovač s fantomovým napájením (Lexicon Alfa má - navíc k tomu dostaneš super program na nahrávání a prakticky tě už nic nebude brzdit v rozletu...)
k tomu už ale potřebuješ předzesilovač s fantomovým napájením (Lexicon Alfa má - navíc k tomu dostaneš super program na nahrávání a prakticky tě už nic nebude brzdit v rozletu...)
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
Pokud ses na tom s prachama bidne, mohlo by byt zajimavym resenim do zacatku USB mikrofon, firma MXL ma par modelu za slusny penize. Je to vlastne prevodnik, preamp a mikrak v jednom, problem je ale v tom, ze to neni modularni, tj. pokud chces upgradnout jednu cast retezce, musis upgradnout vsechny. Jinak si nemyslim, ze za 2K sezenes slusnou zvukovku s preampem a jeste mikrofon, to bys musel pritlacit.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Pro domaci nahravani vokalu je nejlepsi kondenzatorovy velkomembranovy. Ten ale v zadnem pripade nezprovoznis na tom Realteku
Leda pres nejaky preamp.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Lexicon Alpha NEMÁ phantom.Jens Ludwig píše:no, koukám, že do toho moc vrazit nechceš....
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
stormix999
- Kontaktovat uživatele:
proc se ty lidi ptaji, kdyz si stejne pak koupej co chtej a sracku 
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
-
obiprimopt
Re: mikrofon pro nahravani doma
lidi jakej byste mi doporučili USB mikrák na domácí nahrání kytary do 3 tisíc? (kombo-mikrák-notes)