Zdravím, můžete mi, prosím poradit s výběrem ext. zvukovky? Půjde do ní multiefekt + kytarový synth + PC (USB). Výstup na 2x aktivní monitory.
1) chtěl bych, aby mohla fungovat i bez zapnutého PC jako standalone, když si budu chtít jen narychlo zabrnkat.
2) aby při spuštěném backing tracku na PC to šlo ven také přes tu ext. zvukovku do aktivek
Omlouvám se za možná hloupý dotaz – nejsem ani trochu kamarád s touto problematikou. Jde mi o občasné nahrávání a hlavně časté hraní s backing tracky. Pročetl jsem toho tady dost, uvažuji o Lexicon Omega, nevím ale zda může být standalone – v obchodě to neví…
Děkuji
výběr externí zvukovky-prosím o radu
Pravidla fóra
Re: výběr externí zvukovky-prosím o radu
Požívám Lexicon Omegy a jsem s nimi naprosto spokojen - nedoporučuji nižší řadu - budeš časem uvažovat stejně o vyšší.
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
Díky, a lze jí použít i bez zapnutého PC - v podstatě jako malý mix?
Ahoj - bohužel ne - je zapotřebí zapnout PCko.
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
No, co nadělám, moc děkuju za odpovědi.
Není zač - pokud budeš něco potřebovat, tak napiš SZ a nebo nechat v Sz telefon amůžeme si cinknout!
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Standalone provoz umožňuje třeba MOTU nebo Focusrite - koukni na nabídku modelů (828 respektive 24 PRO a 24 PRO DSP).
P.
P.
Díky, MOTU už je trochu drahý pro občasné domácí šmudlání, ale ten Focusrite prostuduju.