Crate BT100
Pravidla fóra
Crate BT100
Máte někdo zkušenost s tímto kombem?? Bude se hodit do metalu a uhraje středně velkou zkušebnu s bicíma a dvěma kytarama poměrně nahlas díky.
http://www.musiccenter.cz/Crate-BT100/B ... e/:3:17264
http://www.musiccenter.cz/Crate-BT100/B ... e/:3:17264
-
BUDAJ-31
Re: Crate BT100
o tejto znacke ti moc nepoviem lebo otom skoro nic nevem ale ked uz ide o metal tak uz by som zobral silnjie kombo,aspon to 150W.ono aj ej dnobre ze ta 15 repro by to mohla uhrat ale predsa mohlo by sa ti casom stat ze sa nebudes pocut alebo to bude moc slab.zalezi co to hrate a aky gear pri ako hraju ostatny
Hele tej poslední věte sem nějak nerozuměl

-
BUDAJ-31
sa mi ani nediv,ja mam take stavy ze ako pri pase ked nieco robym,ide motor,druhy ide a zrazu na tom tretom je jedna robota spravena a pritom som ju zrobyl ja ale ani si to neuvedomujem ani nepametam ze by som nanom nieco zrobylfida22 píše:Hele tej poslední věte sem nějak nerozuměl![]()
![]()
...chcel som len povedat ze zalezi co hrate,aky maju ostatny gear a tak
.....značku Crate na metal v pohode odporúčam, len ten výkon Ti nebude stačiť..... 
Aha a něco jinýho kolem 7500kč kromě behringer??
-
BUDAJ-31
by i sa divil,ja om hral na behringrovy ultra bass bicimy na takej lacnej skladacej base a bnormalne to bolo dobre,pocul som sa ja,aj ked som hral na bicich tak som zase bacu pocul,normalne ma to prekvapilo:D
Hele je to možný ale já měl behringer a už sem ho dával 2* do reklamace s tou samou chybou takže fakt nevim a co sem četl tady na foru tak ho skoro nokdo nechce
Behringer a Dimavery nebrat 
Já fakt nevim no jaký kombo jiný aby to uhrálo - tu zkušebnu do 8000
-
BUDAJ-31
tak co tak laney alebo hartke?to su akotak zatu cenu celkom dobre komba , ale ist aspon nad tych 150W unich
no hartke sem viděl asi jen 70w za 7000 +-
....pri rozdiele ceny 600,- KČ medzi Crate BT 100 a Laney RB4 by som nad tým Crate-om veľmi nerozmýšľal.....aj keď to Laney ide na 100% výkon len s externým boxom.....alebo potom tam máš ešte Kustom KBA 115C.....neviem aké je nemám s tým žiadnu skúsenosť a odporúčam Ti ho len kôli 200W výkonu......ešte k tomu Laney, tie Celestion repráky čo sa do nich osádzajú majú veľmi dorú citlivosť takže sú hlasné a konkrétne......
....byť Tebou tak by som rozmýšlal aj nad bazárom videl som tam Laney RB4, Peavey TNT115 a aj Ashdown Mag 300.....za v celku lákavé ceny.....môžeš sa popáliť ak sú vadné ale môžeš aj dobre kúpiť.....
jj dík takže radši ten laney než crate?
-
BUDAJ-31
a co tak Ahdown.skusal som aj radu Blue Cab a nato ze to bolo take lacne to skvele hrale.prip aj radu tu najnizsiu , mislim ze je to to five-teen
aha ale ty sem v čr moc neviděl
-
BUDAJ-31
mas ho v martine v jednych hudobninach zamerany na tuto znacku.to mas od CR kusok
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ashdown budo brzo zavedeny i na kytarách.cz.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008