Zdravim,
po shlédnutí tohoto videa jsem si řekl, že bych mohl tento typ cvičení vyzkoušet, ale nevím nic o té aplikaci itunes. Zjistil jsem, že to je volně stažitelné ale ty patterny si musím už za peníze stahovat?? Cvičíte takhle někdo?
Díky za odpovědi!
Na iTunes muzes hodit bobek, pust si nejaky internetovy radio, pripadne pokud mas slusnou zasobu pisni ruznych zanru, tak staci jakykoli mp3 prehravac, akorat na nem zapnes random.
Ja si takhle improvizuju uz dlouho, jde to pochopitelne lip s pisnickama, ktery aspon trochu znas na poslech. Podle me vyborny cviceni je taky u kazde pisne hrat vokalovou linku.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu ‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau Somnus Aeternus
Wohma píše:Na iTunes muzes hodit bobek, pust si nejaky internetovy radio, pripadne pokud mas slusnou zasobu pisni ruznych zanru, tak staci jakykoli mp3 prehravac, akorat na nem zapnes random.
Ja si takhle improvizuju uz dlouho, jde to pochopitelne lip s pisnickama, ktery aspon trochu znas na poslech. Podle me vyborny cviceni je taky u kazde pisne hrat vokalovou linku.
To vim, ze do pisnicek muzu hrat, me slo ale o to abych ziskal neco takoveho jako hral on-ne pisnicky ale takove ty vzory do kterych improvizoval.
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
.annY:. píše:řekl bych že Homerda myslí backing tracky...
i tak to má úplně jedno
no neplete ho originál
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Me slo o to, ze sem nevedel co je to ten itunes. Myslel jsem, ze by to bylo nejak pouzitelny ale jak sem zjistil tak je to jen aplikace na spravu hudby, filmu, prehravani atd... Myslel jsem, ze by tam mohli byt prave ty backing tracky.
najdes tam cokoli je to takovej prehravac radia kde si muzes pisniscku treba pausnout atd.. nejlepsi je si najit neco v podobnym stylu jak hraje PeHa do toho se dobre jamuje
martingab píše:najdes tam cokoli je to takovej prehravac radia kde si muzes pisniscku treba pausnout atd.. nejlepsi je si najit neco v podobnym stylu jak hraje PeHa do toho se dobre jamuje
To jsem si prave myslel, ze tam najdu no nic, diky za odpovedi.
Squier Classic Vibe 50's Stratocaster/Gibson Firebird Studio => G Lab Wah => Electro Harmonix LPB-1 => T.C. Electronics G Major => Fender Super Champ XD
Vřele doporučuji toto: http://www.henych.com/lick.html . Když už se s tím Petr dělá (a dělá to fakt dobře), tak si myslím, že tam je sposta užitečných rad a postřehů !!!