BOSS ME 20B vs. Line6 Bass POD

Efekty, hardware, elektronika, struny, ...
Odpovědět
Mirus
Kontaktovat uživatele:

BOSS ME 20B vs. Line6 Bass POD

Příspěvek od Mirus »

Tak jsem na tom s financema lépe a chtěl bych se zeptat který z těchto mulťáků je lepší ?
Chtěl bych to pro hraní thrash metálu , přes power , black ... miluju 80. až 90. léta. Ale ten mulťák chci taky na domácí blbnutí , taky kvůli bubeníkovi a tak ...

Tak kterej ?

http://www.musiccenter.cz/Line6-Bass-Fl ... D/:3:32948

Nebo ,..

http://www.musiccenter.cz/Boss-ME-20B/B ... y/:3:23781

Ty odkazy zkopírujte celé aby fungovaly ...
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
BUDAJ-31

Re: BOSS ME 20B vs. Line6 Bass POD

Příspěvek od BUDAJ-31 »

Bos ME-50B.ten je naj co som kedy videl pocul a mal :twisted:
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

BUDAJ-31 píše:Bos ME-50B.ten je naj co som kedy videl pocul a mal :twisted:
50B ? Já se ptám na 20B :D , s tím žkušenosti nemáš ? :)
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Tom350

Příspěvek od Tom350 »

ME-50B stojí trošku víc, což :lol:
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Tak jasný , to ale pak můžete těm co si chtějí koupit obyčejný mulťák za 2,000 , říct , ať si rovnou koupí dražší ... vždyť to stojí jen o trochu víc :D

Mě zajímá esi se mi bude hodit víc ME 20B nebo Line6 Bass POD na thrash metal ...
Ten Line6 sem četl má míň efektů , zato má 2x víc presetů ...
ME 20B má prozměnu víc efektů , ale jenom 30 presetů...
A já sem typ člověka , že si se vším vyhraju :D ...
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

ja som tiez kedysi rozmislal nad BOSS ME-20b a ME-50B a zobral som tu 50 a ani som nelutoval.Ked zobres tu 20 tak po case ta to bud omrzi alebo bude stvat lebo 50 ma viac vymozenosti,EQ,compresory,skvele drivy coz mne prekvapilo proste j naj efekt ktory som mal a mozes si to pokakmi pekne natavit.o 20 moc neviem...
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

A ten Line6 ?
.:DannY:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:DannY:. »

BUDAJ-31 píše:ja som tiez kedysi rozmislal nad BOSS ME-20b a ME-50B a zobral som tu 50 a ani som nelutoval.Ked zobres tu 20 tak po case ta to bud omrzi alebo bude stvat lebo 50 ma viac vymozenosti,EQ,compresory,skvele drivy coz mne prekvapilo proste j naj efekt ktory som mal a mozes si to pokakmi pekne natavit.o 20 moc neviem...
no já nevím... já mám chvilu Zoom B2 a zatím mě neomrzel... když jsem zjistil jak se dají míchat efekty tak z toho leze dobrý brajgl...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Mirus píše:Mě zajímá esi se mi bude hodit víc ME 20B nebo Line6 Bass POD na thrash metal ...
Ten Line6 sem četl má míň efektů , zato má 2x víc presetů ...
ME 20B má prozměnu víc efektů , ale jenom 30 presetů...
A já sem typ člověka , že si se vším vyhraju :D ...
Ani jeden z těchto efektů neznám, ale můžu říct svůj názor... Porovnej si tyhle dvě krabice a řekní si, jestli to, že Line6 má míň efektů je na škodu (beztak je všechny nevyužiješ). 2x víc presetů - využiješ 60 presetů - mě většinou stačilo max. 10.
Co se týká kvality zvuku, asi bych tady víc věřil tom Line6, žádný Boss v téhla kategorii mě nikdy nezaujal.
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Je pravda o té kvalitě zvuku , že Line6 je přece jen o trochu výš než Boss , a co jsem se díval na jejich stránkách Line6 , měli tam video k tomu mulťáku a šlo to. A stejně efekty co využiju , těch je pár , a s presetama se taky párat nebudu , budu používat tak pět takže ... Ale i desingem se mi líbí víc ten Line , Boss to jen červeno bílá krabka =D No tak ještě kuknu po bazarech , protože za 5k by se tam dalo sehnat něco lepšího , typu Korg Ax10B což je zase úplně jiná třída , než tady ty dva , ale jinak vezmu Line6ku ,,, Díky za názory ..
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Na místním bazaru je už delší dobu Boss ME-50B + adaptér + rok záruka = 5000 Kč, tak by tě to mohlo zajímat :wink: Chvilku jsem po něm pošilhával.

EDIT: Dal bych sem odkaz, ale něfunguje mi Ctrl + C / Ctrl + V :cry: Věřim ale, že to najdeš.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Jasně , neva , díky moc :wink: Stejně ho budu kupovat až tak ... za měsíc ... zhruba ... takže na bazaru se ještě hodně změní za tu dobu ..
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Mirus píše:Jasně , neva , díky moc :wink: Stejně ho budu kupovat až tak ... za měsíc ... zhruba ... takže na bazaru se ještě hodně změní za tu dobu ..
Tak si ho zkus zamluvit. Třeba ti ho podrží nebo bude ještě k mání za měsíc, nikdy nevíš.

Kdybych věděl, že pro něj budu mít aspoň 50% využití, tak si ho koupim (nebo jinej mulťák). Kvůli ladičce a pár efektům se mi nevyplatí :cry: Jediný co mě trochu láká je Chorus, tak pak pudu někdy v budoucnu do něj :wink:
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Teď jsem někdě na baziku viděl Korg Ax3000b za 5,000 kč , čo by byl kauf jak sviň* .... tak uvidím :)
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

pedava este ten multak ten dotycny za tych 5 litrov?tak rozmislam ked uz robym tak rozmislam ze by som si zase poiadil Bossa ME-50B,fakt lepsi som ani nevidel a ta kombinacia ma zase pritahuje ajked nevem naco som ho predal pretym...ale za nieco bolo treba kupit basu
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Hele teďka rychlovkou odbočím od tématu ... vyplatilo by se koupit tento zesík + bedna za 2 tisíce ? : ...

http://aukro.cz/item745767662_basovy_ze ... s_130.html
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Tak nakonec se to všechno krásně vyřešilo. Na baziku sem od borca koupil Line6 Bass POD 2.0 ..... ne to aktuální co se dělá ... to 2.0 je starší typ ... eh ... starší jenom o rok :P ... Nicméně tady v ČR na netu jsem ho nenašel k prodeji , pouze na zahraničních stránkách většinou v ceně 5,000 - 6,000 jako nový. A v super stavu jsem ho od toho týpka koupil za pěkných 1800 :D ... Takže jsem šťastnej až na půdu ... :)
Odpovědět

Zpět na „Baskytarový hardware, příslušenství, údržba“