Spojení efektů
Pravidla fóra
Spojení efektů
Ahoj lidi, potřeboval bych poradit v tomto...jak propojit napájení ladičky s efektem či více efektů...respektive ladička je Boss TU-2 a efekt je Boss DS-2 a jde mi o toto...abych nemusel mít milion adaptérů tak u ladičky jsou dva konektory, jeden klasicky pro vstup jakože připojení adaptéru a vedle něj je výstup pro paralelní DC kabel. Chci se zeptat když se takhle elektricky propojí více krabiček jestli existuje jeden kabel s více konektorama a kde se dá sehnat a ještě (to už je mimo téma) kde se dají sehnat jacky pro připojení více krabiček ale abych si je nemusel kupovat hotové že bych si je napájel sám doma.díky
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spojení efektů
Kabel existuje:
http://www.musiccenter.cz/Ibanez-DC-3/P ... F/:3:17412
ty konektory koupíš snad v každém elektru.
http://www.musiccenter.cz/Ibanez-DC-3/P ... F/:3:17412
ty konektory koupíš snad v každém elektru.
Hraju na kytary a mašinky
ten kabel je nečím specifickej nebo proč je tak drahej?
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
je to IBANEZ 
Holt se s tim budeš muset smířit, mě se jinej kabel sehnat nepovedlo, taky jsem nakonec musel koupit tenhle. Ale třeba se zi zadaří 
PRS SE Mark Tremonti Signature (+ DiMarzio Air Norton, Tone Zone), Fender Telecaster Am. Std., Fender Supersonic 22, Smrčka OD Station III TB, Dunlop Cry Baby, Zoom G3, TC Polytune Mini, Line6 Relay G30
Pokud mate pristup na eBay, tak tam se da takovahle blbustka sehnat za polovinu nebo i tretinu ceny (a to vc. posty k nam). Na tomhle neni moc co zkazit, takze bych se nebal kupovat i noname.
No a pro bastlire by nemel byt problem vyrobit si to doma - je to jedna samice, par samcu a kus dratu. Vyrobni naklady jsou urcite do 50Kc.
No a pro bastlire by nemel byt problem vyrobit si to doma - je to jedna samice, par samcu a kus dratu. Vyrobni naklady jsou urcite do 50Kc.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
Vyrobit se ten kabel dá asi tak za 10% ceny toho IBANEZ. Tohle je cena fakt neskutečná! 
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
jak to že tam musí být jeden samec? ten se dává do čeho? ... a když se takhle ty krabičky propojí tak postačí fakt jen jedno trafo s 9V
Myslíš ten Ibanez? Tam je jedna samice, do té připojíš jeden adaptér(trafo) a pak jsou tam 3 samci, ty strčíš do efektů.loquito píše:jak to že tam musí být jeden samec? ten se dává do čeho? ... a když se takhle ty krabičky propojí tak postačí fakt jen jedno trafo s 9V
Cort X-TH, Engl Ritchie Blackmore Sign., Engl 2x12 V30, Korg AX1500
nejde jen o ibanez...myslím to vůbec obecně...a trochu mi to nesouhlasí protože v efektech jsou kolíky takže do efektů přijdou samiceFerino píše:Myslíš ten Ibanez? Tam je jedna samice, do té připojíš jeden adaptér(trafo) a pak jsou tam 3 samci, ty strčíš do efektů.loquito píše:jak to že tam musí být jeden samec? ten se dává do čeho? ... a když se takhle ty krabičky propojí tak postačí fakt jen jedno trafo s 9V
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
není specifickej, já to mám vyrobené stejně.... výrobní cena asi 50lč a mám to na 8efektů...
cejel board jedním adaptérem:
http://usr.bandzone.cz/fan/tu/turbomack ... 528657.jpg
cejel board jedním adaptérem:
http://usr.bandzone.cz/fan/tu/turbomack ... 528657.jpg
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
a kde se to dá vyrobit?
to je fakt super rada...moc díky...takhle návod nebo co je k tomu třeba koupit nebo tak?McKozias píše:doma
Jestlize se musis takhle ptat, tak bude nejlepsi, kdyz si koupis uz hotovej daisy chain nebo poprosis nekoho zkusenyho, aby ti ho vyrobil.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- 60'Rock_N'_Roll
ty jo, to SG je fakt nádherný..nafoť fotky!!turbo_MaCk píše:http://usr.bandzone.cz/fan/tu/turbomack ... 528657.jpg
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
SG je epiphone custom.. nějaký fotky mám na BZ profilu: http://bandzone.cz/fan/turbomack
Sem barbar takže kytara nezůstala neposkvrňená...
ten kabel napájíš normálně z dvojlinky koupíš konektory....
Sem barbar takže kytara nezůstala neposkvrňená...
ten kabel napájíš normálně z dvojlinky koupíš konektory....
- Phoenixcqcq
- Kontaktovat uživatele:
Nene - do efektu jdou samci. V efektech jsou opravdu samice. Ten malinkatej kolík v efektech, který asi myslíš chápej jako klitoris.loquito píše:nejde jen o ibanez...myslím to vůbec obecně...a trochu mi to nesouhlasí protože v efektech jsou kolíky takže do efektů přijdou samiceFerino píše:Myslíš ten Ibanez? Tam je jedna samice, do té připojíš jeden adaptér(trafo) a pak jsou tam 3 samci, ty strčíš do efektů.loquito píše:jak to že tam musí být jeden samec? ten se dává do čeho? ... a když se takhle ty krabičky propojí tak postačí fakt jen jedno trafo s 9V
Kytary: BC Rich Flesh Ring 2003, LAG 300JCE
Efekty: Zoom G9.2tt, Digitech The Weapon, Digitech RP250, Zoom 505II
Komba: Behringer Blue Devil 60W, Kustom KLA10
Hlava: Bugera 333XL
Box: Marshall 1960AV
Efekty: Zoom G9.2tt, Digitech The Weapon, Digitech RP250, Zoom 505II
Komba: Behringer Blue Devil 60W, Kustom KLA10
Hlava: Bugera 333XL
Box: Marshall 1960AV
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
jo takhlé
tak ten mě přesně mátl
...ono vlastně to co se tam prakticky zasouvá je vlastně kolík sám o sobě takže samec
...