Poměr zvuku na krk/tělo

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět
nbs
Kontaktovat uživatele:

Poměr zvuku na krk/tělo

Příspěvek od nbs »

Zdravíčko zdravíčko, už se mi čas blíží a velice brzo budu tvořit svého homemade pseudoexpa a zajímá mě, jak moc velkej vliv na zvuk má krk a tělo... Původně jsem chtěl krk vytvářet sám, ale nakonec se na Bachu objevila zásilka krků na explorery z mahagonu (díkybohu, konečně...), ale včera jsem byl na pile a nejhezčí dřevo na tělo, který měli, bylo jasanový... Takže co myslíte? Můžu si dovolit to z něj udělat? Nebo mám hledat něco měkčího ?
Mastr

Re: Poměr zvuku na krk/tělo

Příspěvek od Mastr »

Sorry za ot... ale ani nevíš jak mě nas**** rok jsem po nich ten krk chtěl a oni ho dostanou 2 měsíce po tom co to dodělám.... a na to dřevo z pily bych se vykašlal u kytaráře tě kus vyzráleho olšového dřeva vyjde +- na 1000 což je podle mě mnohem lepší investice
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
nbs
Kontaktovat uživatele:

Re: Poměr zvuku na krk/tělo

Příspěvek od nbs »

Mastr píše:Sorry za ot... ale ani nevíš jak mě nas**** rok jsem po nich ten krk chtěl a oni ho dostanou 2 měsíce po tom co to dodělám.... a na to dřevo z pily bych se vykašlal u kytaráře tě kus vyzráleho olšového dřeva vyjde +- na 1000 což je podle mě mnohem lepší investice
Jojo, dovedu si představit, taky by mě to pěkně vytočilo.. Já už si házel do košíku materiál na krk a jenom tak namátkou sem se kouknul do hotových krků... a ono hele :lol:
A já ti fakt nevim no, protože to jasanový dřevo bude stát nějakých 600, na tý fošně je materiálu na dvě kytary a vidim že je to pěkně rostlý, asi přece jenom radši půjdu do tohodle než to riskovat na slepo... Zkusim to a když to bude na prd, tak sem holt vyhodil pár stovek a zkusim to znova, 600 sem schopnej prožrat a propít za jeden večer :wink:
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“