Sennheiser CX500 vs. DENON C-351 (sluchátka, porovnáni)

Místo pro recenze Vaší výbavy
Odpovědět
...EDGE...

Sennheiser CX500 vs. DENON C-351 (sluchátka, porovnáni)

Příspěvek od ...EDGE... »

Diskuze k této recenzi: diskuze-k-recenzim-f56/sennheiser-cx500 ... ml#p265825

--------------------

modely: Sennheiser CX500 proti DENON C-351

Sennheiser:
Obrázek

DENON:
Obrázek

- Z techto dvou modelu vlastnim ja Denony, ktere jsem na svem mp3 prehravaci porovnaval s cenove srovnatelnymi Sennheisery, cenu u Denonu jsem videl se pohybovat mezi 1.100 kč,- a i 2.000 kč,-
Sennheisery zas kolem 1.400 kč,- do priblizne 1.800 kč,-

- Testovano na mptrojce Creative Zen Stone Plus (ta mala prisera za dva litry)

- Oboji jsou da se rict amaterska hudebni sluchatka v uvedene cenove kategorii mezi tisicem a dvema tisici, obe spadaji do kategorie sluchatek, ktere tak trosku zvuk dokrasluji, coz je v teto cene a velikosti normalni, avsak rekl bych, ze Denony mozna o neco mene.

- Oboji jsou take "spunty", ktere se vam vejdou do kapsy, DENONy maji mensi vychytavku- kabel je dvoudilny, jeden od sluchatek v delce pulmetru, do naprsni kapsy, a pridavny o delce 0.8m. Sennheisery tuto vychytavku nemaji, maji vsak o to praktictejsi ovladani hlasitosti na kabelu, pro me ruce ponekud titerne, oboje se daji dost pohodlne nosit hodiny.

- Oba modely jsou delany aby tlumily okolni ruch, coz se podle me panum u Sennheiseru povedlo ponekud lepe. Co se tyce samotneho zvuku, model od Sennheiseru pridava ponekud na basovych frekvencich, a od hodne vysokych urovni hlasitosti zacinaji byt basy ponekud hure citelne a mene ciste. Naopak Denony maji na vsech (poslouchatelnych) hlasitostech celkem ciste a citelne basy, ale hodne vysoke frekvece (bici, nektera kyt. sola) obcas zacinaji trosku neprijemne sycet.

- Co se spolehlivosti tyce bohuzel jeste nemohu moc posoudit, ja mam Denony kolem roku a kolega ma Sennheisery take priblizne rok, zatim ani jeden nemame zadne problemy.
Oboji sluchatka jsou dle me velice prakticka, za svou cenu kvalitni a pohodlna, kdyz jsem Denony kupoval, mel jsem moznost porovnat se sluchatky Bose a Altec Lansing, uz nevim ktere modely, ale za podobnou cenu, Denony vsak u me vyhraly, a to kupodivu celkem jednoznacne.

- Presto, ze jsem se snazil byt co nejvic objektivni i tak se zde objevuje hodne veci ktere jsou ciste o nazoru, takze doporucuji kdybyste nekdy shaneli sluchatka v teto cene, oboje urcite vyzkouset (DENON je v cesku pomerne mene rozsahla zancka pokud vim)

Zaverem prikladam technicke specifikace obou modelu, v poradi Denon vs. Sennheiser

Frekcencni odezva: 20-21.000 Hz vs. 17-22.000 Hz
Delka kabelu: 50+80 cm vs. 120 cm
Odpor u obou 16 ohmu
Citlivost: 110 dB/mW vs. 113 dB/mW
U obou 9mm driver, pozlaceny 3.5 mm jack, Sennheiser: lomeny; Denon: primy u zkraceneho kabelu a lomeny na prodluzce.
Odpovědět

Zpět na „Recenze Vaší výbavy“