Metallica
Re: Metallica
Ale, nebyl by to problém. Však už nebudou mít tolik koncertů no. I teď to mají ve srovnání s devadesátejma létama na pohodu... 2-5 koncertů během 10 dnů, víkendy pauzičky, semtam 14 dní pauza mezi koncertama ;) Předtím co den, to koncert v jinym koutě Ameriky (mluvím o US část tour) někdy dokonce i 2 koncerty za den... jó, to byly časy :-P
Jináč Lars řekl, že další album do roku 2013 myslím... nápady maj prej pořád, a stejně tak mají s sebou pořád nahrávací apáru, takže kdykoliv je něco napadne, hned to zaznamenaj... pak to jen daj do kupy :-))
EDIT: jo, tady jedna další nová Kirkova... ale tu už má taky delší čas... cca. 2-3 měsíce... ne-li déle... všechno utíká moc rychle, nemám moc odhad...

Jináč Lars řekl, že další album do roku 2013 myslím... nápady maj prej pořád, a stejně tak mají s sebou pořád nahrávací apáru, takže kdykoliv je něco napadne, hned to zaznamenaj... pak to jen daj do kupy :-))
EDIT: jo, tady jedna další nová Kirkova... ale tu už má taky delší čas... cca. 2-3 měsíce... ne-li déle... všechno utíká moc rychle, nemám moc odhad...

Ohhh orgasmus , až budu lakovat washe tak se vykašlu na Ouijlu a udělam tohle 
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Je to fešanda... Ronn!e nevíš jestli má nějakýho splešl malíře, co mu ty návrhy dělá?
Hmm, nevím jestli spešl malíře, ale to co Kirk používá ve většině případů jako grafiku na kytaru, jsou filmové plakáty.... a kreslí mu je nejspíš v ESP dílně
)
- axi12
- Kontaktovat uživatele:
Nevite, jak Kirk rika tej kytare na kterou zacinal - to jeho Vcko, se kterym hral jak KeA, tak RtL?? 
Kytara: Ibanez GRG 170DX + RM Bridge+
Kabel: Dělanej - 4,5m
Kombo: Právě žádné...
Struny: GHS 10
Trsátka: Dunlop Tortex 1mm (želva), Dunlop Jazz III
Black Gibson Flying Vaxi12 píše:Nevite, jak Kirk rika tej kytare na kterou zacinal - to jeho Vcko, se kterym hral jak KeA, tak RtL??
Cherry Gibson Flying V
Black Fernandes Flying V
Jak jinak ? !
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- axi12
- Kontaktovat uživatele:
Ja jestli pro to nema nejaky osobni pojmenovaniNuker píše:Black Gibson Flying Vaxi12 píše:Nevite, jak Kirk rika tej kytare na kterou zacinal - to jeho Vcko, se kterym hral jak KeA, tak RtL??
Cherry Gibson Flying V
Black Fernandes Flying V
Jak jinak ? !
Kytara: Ibanez GRG 170DX + RM Bridge+
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Třeba jo ale to se nedozvíš, já taky sví kytaře říkám milášek a nikdo to nemusí vědět

Nevim, jestli to tu už nebylo, ale moje Metallácké srdce při pohledu na tohle zaplesalo
(prosím bez šovinismu
)
http://www.youtube.com/watch?v=w2IRyXzDOsA
PS: sakra jak se vkládá to video přímo?
(prosím bez šovinismu
http://www.youtube.com/watch?v=w2IRyXzDOsA
PS: sakra jak se vkládá to video přímo?
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
lol tak to je dobrá borka...ještě taková drobounká holčina, ta kytara vypadá větší než je ona 
Prejdák píše:bla bla bla ..
Jo jo tady tu dívenku jsem viděl už dřív a je to teda mazec ... na jejím kanálu má hodně fotek v pozadí kde je sama s trujillem,jamesem,larsem a kirkem ... holka to holt umí ...
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
WOT D FAK??
Tak ta je krutá!
Tak ta je krutá!
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Jako popravdě řečeno. Ta mi mé ego zamačkala do malinký kuličky
Ty vole , ta vypadá uplně stejně jako moje sestra za mlada
Asi se mi nesvěřila se vším , jinak je to dobrá borka naštěstí vím, že blackened uhraju takže se necitím trapně , že bych musel zalízt pod postel a umřít.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
r0nn!e: Nevíš zda se někde dá sehnat singature kytara, Kirkova s nějakým tím malířským vzorem krom ouiji? Nějak sem to nikde nesehnal. Prozajmavost by mě zajmalo kolik by stála. 
Počítej , že jako Ouija , já někde viděl hetovo LP a byla to hrozná pálka , asi 60kWocass píše:r0nn!e: Nevíš zda se někde dá sehnat singature kytara, Kirkova s nějakým tím malířským vzorem krom ouiji? Nějak sem to nikde nesehnal. Prozajmavost by mě zajmalo kolik by stála.
Ta holka - Cizzie, mě inspirovala kromě Metallicy ke hře na kytaru... troufnu si říct, že rytmiku konkrétně u Blackened mám dáááleko lepší než ona, ale ona dá to sólo... jedno z nejtěžších Hammettových vůbec (nebo dá, z valný většiny to zní OK, nemůže být vše dokonalé).... a to je to co mi hrozně imponuje, má něco co já nemám :-P damn, chtěl bych jí do kapely...
Co se týče těch sig Kirkovejch kytar, tak ty jeho poslední pomalovaný kousky fakt nevím, ty asi ještě nebudou nějak k dostání, možná kopie (řekl bych neméně kvalitní, ale o půlku a víc levnější)...
Každopádně nejlepší přístup k těm kytarám asi z e-Bay...
Mirus: Jo, ty fotky tam má, protože vyhrála Meet & Greet s Metallicou (setkání fanoušků s bandou před koncertem).... a má na kanále i video z rozhovoru s Jamesem..... jó, taky jsem vyhrál M&G, ale zjistil jsem to až po koncertu :-(
Hele... tady je zrovna ta Ouija... za vskutku lidový peníz... (140.000,-) ale zas je dobrý poštovný! (3.000,-)
http://global.ebay.com/ESP_KH-2_KH2_KIR ... 59508/item
Co se týče těch sig Kirkovejch kytar, tak ty jeho poslední pomalovaný kousky fakt nevím, ty asi ještě nebudou nějak k dostání, možná kopie (řekl bych neméně kvalitní, ale o půlku a víc levnější)...
Každopádně nejlepší přístup k těm kytarám asi z e-Bay...
Mirus: Jo, ty fotky tam má, protože vyhrála Meet & Greet s Metallicou (setkání fanoušků s bandou před koncertem).... a má na kanále i video z rozhovoru s Jamesem..... jó, taky jsem vyhrál M&G, ale zjistil jsem to až po koncertu :-(
Hele... tady je zrovna ta Ouija... za vskutku lidový peníz... (140.000,-) ale zas je dobrý poštovný! (3.000,-)
http://global.ebay.com/ESP_KH-2_KH2_KIR ... 59508/item
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bych se asi zastřelil, žít s vědomím, že jsem propásl takovou šancir0nn!e píše: jó, taky jsem vyhrál M&G, ale zjistil jsem to až po koncertu