Line6 Bass POD 2.0 - problém

Efekty, hardware, elektronika, struny, ...
Odpovědět
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Line6 Bass POD 2.0 - problém

Příspěvek od Mirus »

Hoj všem , tak mám na cestě z baziku rok starý v bezva stavu mulťák Line6 Bass POD 2.0...
Tady na kytarách.cz je k nalezení basovej mulťák Line6 Bass PODxt - to je novější verze onoho mulťáku kerý sem koupil ... V ČR se myslím neprodává už ale na zahraničních eshopech jsem ho viděl v ceně 5,000 až 6,000 kč ... takže "úplnej" šunt to nebude , a Line6 je taky fajn ...
Já ho koupil za 1800 což si myslím že jde , když je rok starý ..

No a tak se ptám , zda s ním nemátě někdo zkušenosti ? Co efekty ? Je to dobrej mulťák , či sem měl rači šetřit na vánoce ? :D
Naposledy upravil(a) Mirus dne 27.10.2009 16:34, celkem upraveno 1 x.
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Re: Line6 Bass POD 2.0 názory

Příspěvek od Pepe »

Pozdě bycha honit ne? Chceš prostě slyšet, že si koupil dobře co? :D
Prostě na něj co nejvíc hraj a sám si uděláš obrázek, jak kterej efekt vypadá. Pokud je to tvuj první mulťák, tak už vůbec bych to neřešil.
Ta cena vypadá dost solidně, tak by to nemusel bejt špatnej kup. Pokud se ti nebude zamlouvat a bude v cajku, tak ho za ty samý prachy třeba zas střelíš.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Re: Line6 Bass POD 2.0 názory

Příspěvek od Mirus »

Pepe píše:Pozdě bycha honit ne? Chceš prostě slyšet, že si koupil dobře co? :D
Prostě na něj co nejvíc hraj a sám si uděláš obrázek, jak kterej efekt vypadá. Pokud je to tvuj první mulťák, tak už vůbec bych to neřešil.
Ta cena vypadá dost solidně, tak by to nemusel bejt špatnej kup. Pokud se ti nebude zamlouvat a bude v cajku, tak ho za ty samý prachy třeba zas střelíš.
Hehe :D No tak sem chtěl slyšel esi ho někdo má,měl ... tak jakej podle něj byl :D ... Ale mám teď vělký trauma ... zchází mi do foroty jeden kabel abych to propojil do komba :D ...
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Re: Line6 Bass POD 2.0 - problém

Příspěvek od Mirus »

Tak POD je doma , jsem z něj unešen ... skvělá velká robustní krabka ...

Jakštakš se mě to povedlo zapojit ale hrálo to mizerně ... něco hrálo buď potichu , nebo zase strašně nahlas , nebo vůbec ...

Pak sem zjistil že je to kablem (prostě sem se dotkl a v kombě to pěkně skřípalo a tak dále .. ) no a myslíte , že když koupím novej nepoškozenej , bude to v cajku ? Nevím jestli mám daný dobře výstup z PODU do komba .. nabízí mi to "amp output" a "D.I. output" tak samozřejmě sem to do ampu ale i tak to skoro nehrálo ... Takže sem částečně nasr*n :D ...
Odpovědět

Zpět na „Baskytarový hardware, příslušenství, údržba“