SQUIER BY FENDER Affinity Fat® Strat HSS Černá - palisandr

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Charvy

SQUIER BY FENDER Affinity Fat® Strat HSS Černá - palisandr

Příspěvek od Charvy »

Hodí se tato kytara pro začátečníka ? http://kytary.cz/squier-by-fender-affin ... /HN002266/ Teda, spíš jestli je lepší než CORT Elektrická kytara G210 black http://kytary.cz/cort-elektricka-kytara-g210/HN102532/ ?
Pikus

Re: SQUIER BY FENDER Affinity Fat® Strat HSS Černá - palisandr

Příspěvek od Pikus »

Obě ty kytary nejsou špatné...

Squier: Má navíc jednu tónovou clonu, mě se tvarově líbí více než ten Cort, má masivní tělo (aghatis, což nevím, co je to za dřevo, ale asi podobné olši)
Cort: má lipové - asi nemasivní (alespoň tam u něj není uvedeno, že je to masiv)tělo

Co bys chtěl hrát za styl?

Zkus ještě prohledat fórum... o Cortech a Squierech tu toho určitě najdeš víc než dost...
Charvy

Příspěvek od Charvy »

No, tak asi rock, né nic extra tvrdýho, spíš takovou klasiku
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Pikus píše:Obě ty kytary nejsou špatné...

Squier: Má navíc jednu tónovou clonu, mě se tvarově líbí více než ten Cort, má masivní tělo (aghatis, což nevím, co je to za dřevo, ale asi podobné olši)
Cort: má lipové - asi nemasivní (alespoň tam u něj není uvedeno, že je to masiv)tělo

Co bys chtěl hrát za styl?

Zkus ještě prohledat fórum... o Cortech a Squierech tu toho určitě najdeš víc než dost...
Pochybuju ze by ten Cort byla preklizka, teda doufam ze ne..
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Tyhle kytary budou dost podobné...
Někdo chválí Squiery [ich, ale mám vyšší řadu, tak neposoudím Affinity] někdo Corty.
Obě dvě by ti měly sedět :) A šmejdy to nebudou.
dlabajíč

Příspěvek od dlabajíč »

Affiniti jsem měl. Byla docela dobrá. Já měl 3 singly. Kytara držela a byla pěkná a celkem kvalitní za tu cenu ale pokud můžeš přišetři na standard strat. je o něco lepší. páku zásadně nepoužívat, nejlépe nechat zablokovat.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Pikus píše: Squier: Má navíc jednu tónovou clonu, mě se tvarově líbí více než ten Cort, má masivní tělo (aghatis, což nevím, co je to za dřevo, ale asi podobné olši)
Agathis je opravdu velmi podobný olši, jen je dostupnější a levnější.

Jinak jak již bylo řečeno, obě kytary jsou na svou cenu docela kvalitní nástroje. Osobně bych preferoval Squier. Na chalupě se mi ještě pořád válí stará Affinity a doopravdu to není špatná kytara, jsem rád, že jsem začínal zrovna na ní.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
micafica

Příspěvek od micafica »

Já bych se přidal k přímluvě za SQUIER - jsou to velmi dobré kytary, a když jsou povedené - což se celkem rychle pozná, tak stojí za to tuto kytaru dostrojit a udělat z ní tak "dospělejší kytaru". Mám s tím velmi dobrou zkušenost a za pár penízků dostanete super muziku!
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
Pikus

Příspěvek od Pikus »

Nero píše:
Pikus píše: Squier: Má navíc jednu tónovou clonu, mě se tvarově líbí více než ten Cort, má masivní tělo (aghatis, což nevím, co je to za dřevo, ale asi podobné olši)
Agathis je opravdu velmi podobný olši, jen je dostupnější a levnější.

Jinak jak již bylo řečeno, obě kytary jsou na svou cenu docela kvalitní nástroje. Osobně bych preferoval Squier. Na chalupě se mi ještě pořád válí stará Affinity a doopravdu to není špatná kytara, jsem rád, že jsem začínal zrovna na ní.
A hraješ na ní? Možná bych tě jí časem zbavil... tedy, jestli je to strat.... "tele" už jedno mám...
Popř. víc přes SZ
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Ta kytara není na prodej...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Pikus

Příspěvek od Pikus »

Nero píše:Ta kytara není na prodej...
Aha, tak to promiň... já to pochopil, jako že se ti tam válí bez využití a nemůžeš se jí zbavit...
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Ne, to opravdu ne. S chutí si na ní čas od času zahraju, jen mám teď lepšejší nástroje na blbnutí, které mám v rukou častěji. Navíc to je první elektrika - to se musí buď nostalgicky ponechat, nebo ji mastně vydražit, až budu slavný rocker :mrgreen:

PetrPeter 1975 - 2008
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Nero píše:Ne, to opravdu ne. S chutí si na ní čas od času zahraju, jen mám teď lepšejší nástroje na blbnutí, které mám v rukou častěji. Navíc to je první elektrika - to se musí buď nostalgicky ponechat, nebo ji mastně vydražit, až budu slavný rocker :mrgreen:
Takže ponechat ;) Týpek co mi prodával basu, tak už toho lituje, protože byla jeho první :D Tak jsem mu slíbil, že až jí budu prodávat, tak se mu ozvu :D
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“