sovy v mazutu - prava ruka
Pravidla fóra
sovy v mazutu - prava ruka
ahoj, nemuzu za boha prijit jak mam hrat pravou rukou, poslouchal jsem oficialni video http://www.youtube.com/watch?v=8mghiC_u ... re=related a tohodle kluka http://www.youtube.com/watch?v=46I18mGf ... re=related jsem si dokonce zpomaloval v prehravaci, ale proste nevim jak to tam presne brnaj, o akordy nejde jen o pravou ruku.. sem zacatecnik na kytaru (umim zakladni akordy + F (barre), ale jak jde o nejakej rytmus jsem v konci, ale tudle pisnicku bych si fakt chtel zahrat. napiste mi prosim taby nebo proste jen reknete jak to tam presne ma HRAT prosim..
(kdyby mi nekdo fakt chtel poradit tak muzete na ICQ 330365354)
(kdyby mi nekdo fakt chtel poradit tak muzete na ICQ 330365354)
Re: sovy v mazutu - prava ruka
Jde to i vybrnkávat jako na tom videu, ale já to hraju úplně jednoduše trsátkem (většinou to hraju ve stavu kdy zvládám POUZE úplně jednoduchý věci
) - basovou strunu - dolu - nahoru. Mrkni na tohle - http://www.youtube.com/watch?v=hxHqv8AM ... re=related, ani sám autor se s tim někdy moc nepáral 
EDIT - žlutá Já, písnička - úplně vzadu je přehled rytmů, je to pochoďák
EDIT - žlutá Já, písnička - úplně vzadu je přehled rytmů, je to pochoďák
PRS SE Mark Tremonti Signature (+ DiMarzio Air Norton, Tone Zone), Fender Telecaster Am. Std., Fender Supersonic 22, Smrčka OD Station III TB, Dunlop Cry Baby, Zoom G3, TC Polytune Mini, Line6 Relay G30
ja vim, ale jak to vybrnkava ten kluk je daleko hezci.. ja to nechci hrat v rytmu "pochodak" ale jako ten kluk.. pls poradte jak to hraje
Je to uplně jednoduché, ale pokud to nezvládneš odposlechnout tak to raději hraj tím "pochoďákem". Uvidíš že po pár měsících hraní ti to ani nepříjde divné a pochopíš jak to hraje;)Angelo píše:ja vim, ale jak to vybrnkava ten kluk je daleko hezci.. ja to nechci hrat v rytmu "pochodak" ale jako ten kluk.. pls poradte jak to hraje
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Ale ten kluk to hraje technicky úplně blbě - zase na druhou stranu, když mu to nevadí...
Tak úplně nevím, co na tom řešíš, na to videu to je celkem jasně vidět - palec, palec, ukazovák...
Tak úplně nevím, co na tom řešíš, na to videu to je celkem jasně vidět - palec, palec, ukazovák...
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
no a tak jak to mam teda hrat? jak je to v originale? pekny ze palec palec ukazovak, ale ja potrebuju vedet presne struny 
Zhruba takhle:
Basovou strunu palcem, g,h,e - ukazovák, prostředník, malíček. Ten konec je konec sloky, to můžeš hrát úhozem nebo zas těma 4 prstama zároveň. Je to tak lepší?
Ale jinak si myslim že trsátkem nebo jak psal Atkins to bude téměř stejný.
Kód: Vybrat vše
G D C D C D
e | --3-3-------2-2------0-0------2-2- -0-0-0-0--2-
h | --0-0-------3-3------1-1------3-3- -1-1-1-1--3-
g | --0-0-------2-2------0-0------2-2- -0-0-0-0--2-
d | --------0-0---------------0-0----- -2-2-2-2--0-
A | -----------------3-3-------------- -3-3-3-3----
E | 3--------------------------------- ------------Ale jinak si myslim že trsátkem nebo jak psal Atkins to bude téměř stejný.
PRS SE Mark Tremonti Signature (+ DiMarzio Air Norton, Tone Zone), Fender Telecaster Am. Std., Fender Supersonic 22, Smrčka OD Station III TB, Dunlop Cry Baby, Zoom G3, TC Polytune Mini, Line6 Relay G30
Cítim s tebou, taky jsem to tady totiž jednou řešil, mě šlo ale o intro - takže pokud chceš, mrkni sem post161739.html?hilit=sovy%20v%20mazutu#p161739
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Jsi si tím jist, nechybí Ti tam něco?Zhruba takhle:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Atkins píše:Jsi si tím jist, nechybí Ti tam něco?
tak co je tam chyba?Atkins píše:Jsi si tím jist, nechybí Ti tam něco?Zhruba takhle: