Efekt, co mění akustiku. Umíš pracovat s youtubem, tak si to tam najdi.
U toho Crate je hlavní VĚTŠÍ reproduktor.
Roland má simulace, Crate nemá. Záleží co chceš... Vyzkoušej si je.
Crate = dva kvalitní zvuky, aparát stavěný hlavně na moderní zkreslený zvuk, klasický trand
Roland = širší paleta zvuků, možnost pohrát si s efekty, trand s digitálníma simulacema
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Hmm nemuzu se rozhodnout..ja hraju metal,ale myslim ze jeden distortion efekt asi staci....bedna je 12' coz myslim je vyhodnejsi koupit vetsi bednu za stejne prachy Roland je 8' , ale zas ma dost efektu..
Fakt nevim
Nejlepší by bylo obě komba si vyzkoušet...
Jinak Crate 15R ti nabídne... konkrétnější, méně chrčácký zvuk, kvůli velikosti reproduktoru.
Myslím, že kupovat větší bednu v případě těchto komb nemá smysl.
Ahoj, mám dotaz, rozhoduju se o pořízení si kombíčka na doma, slyšel jsem, že Crate potřebuje kvalitní snímače, otázka je, co je kvalitní
Mám tuto kytaru http://kytary.cz/ibanez-rg-350ex/HN081294/ a k tomu Multík RP250 http://www.digitech.com/Classic/RP250.php
Chci se zeptat jestli na takové to domácí šmidlání bude ten Crate dobrý? Líbí se mí velikost repro že je 12ka a čístý 2 kanál (clean/drive), ostatní efekty mám na RPčku, proto si myslím že je pro mě Cube zbytečný.
Díky za postřehy.
Kvalitni snimace potrebuje kazdy aparat Jestli mas tu RP250ku, tak ti staci kombo, ktere ma dobre zkresleni a efektovou smycku pro ten multak. Coz myslim ten Crate nema.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fade píše:Kvalitni snimace potrebuje kazdy aparat Jestli mas tu RP250ku, tak ti staci kombo, ktere ma dobre zkresleni a efektovou smycku pro ten multak. Coz myslim ten Crate nema.
Musí mít smyčku? Myslel jsem že to prostě píchnu mezi kajtru a kombo
Fade píše:Jo, ale pak bys nemel brat zkresleni z komba, protoze se to bude hodne bit s modulacnima efektama. O tom automatickem kvakadle, co tam je ani nemluvim
Blbost. Modulace i kvákadla se používají stejně dobře před preampem, jako ve smyčce. A u kvákadel se naopak většinou dávají před aparát. Do smyčky patří hlavně delaye a reverby.
prcek: co je home combo s bypass?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Fade píše:Jo, ale pak bys nemel brat zkresleni z komba, protoze se to bude hodne bit s modulacnima efektama. O tom automatickem kvakadle, co tam je ani nemluvim
Blbost. Modulace i kvákadla se používají stejně dobře před preampem, jako ve smyčce. A u kvákadel se naopak většinou dávají před aparát. Do smyčky patří hlavně delaye a reverby.
home combo = kombo na doma aby to mělo bypass hodlám z efektu užívat právě i delay atp. nebo pokud to nevadí normálně mezi kytaru a kombo tak jestli je ten crate OK
Naposledy upravil(a) prcek dne 25.11.2009 17:57, celkem upraveno 1 x.
No, spatne jsem se vyjadril. Myslel jsem delaye, reverby, ale i kvakadlo me ve smycce nepresvedcilo nikdy. Samozrejme, ze muzes skladat efekty jak se ti zamane, ale beru to spise takovym tim zabehnutym zpusobem, ze reverb a delay az po zkresleni. Prave proto jsem psal "nemel bys" a ne "nesmis"
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote