PS: Nejsem si ted jistej jestli drncala i ze zacatku prisel jsem na to teprve pred 2 dnema
Problem s LTD
Pravidla fóra
Problem s LTD
Ahoj, mam problem s G strunou ,ktera drnca o prazce na 2 tydny stare kytare http://www.musiccenter.cz/LTD-ESP-EC50- ... e/:3:28400 procetl jsem snad vsechny clanky a nvm co s tim... Nemam u krku jako vetsina kytar sroub s kterym zvysim dohmat... Nevim jak je mozne ze drnca jen jedna struna pritom bych rekl ze je stejne vysoko od prazcu jako ostatni, ale moc se v tom nevyznam. Budu rad za nejaky rady. Dekuji 
PS: Nejsem si ted jistej jestli drncala i ze zacatku prisel jsem na to teprve pred 2 dnema
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem s LTD
Ale má šroub, to víš že má, stačí odšroubovat tu krytku na hlavě a najdeš tam imbusovou matku...
Ale nejrve zkus zvýšit kobylku - to se dělá takovými těmi kolečky resp. šroubky.
A pokud jsi pročetl "snad vsechny clanky", pak jsi četl dost špatně.
Ale nejrve zkus zvýšit kobylku - to se dělá takovými těmi kolečky resp. šroubky.
A pokud jsi pročetl "snad vsechny clanky", pak jsi četl dost špatně.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Re: Problem s LTD
ja dekuju... opravdu tam je
jeste najit imbusak a bude to nejlepsi
ale tim padem budu muset zvednout vsechny ale tak to nevadi....jinak s kobylou jsem kroutil vselijak a nepomohlo to