Máme komba pro všechny nástroje a celkem kvalitní...akorát nemáme dobře řešený zpěv...chtěl bych bedny kterýma hlavně potáhnu ten zpěv a nevím jestli je dobré aji ostatní nástroje tam dát...ale chtěl bych se zeptat jak silné mají být nebo jestli aktivní nebo pasivní apod...sál je velký asi 50*20m (na koncerty)...jinak stále by se používali v té zkušebně...vůbec tomu nerozumím a nevím co je potřeba...děkuji moc předem za rady
finance asi 10000
Bedny na ozvučení zkušebny a sálů
Pravidla fóra
Re: Bedny na ozvučení zkušebny a sálů
Sál je velký 50 X 20 metrů ?
To je hala a za 10000 Kč to ozvučení bude pouze parodie...
To je hala a za 10000 Kč to ozvučení bude pouze parodie...
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
ok možná 30*15 ...mě stačí jen zpěvové bedny prakticky...tak jaké repra...?
To je pořádně velký prostor - nevím co v daném rozpočtu použít.
Tak jinak - mám 2x EM151 + GX5 a netroufnul bych si na to...
Souhlasím s Pavlem,za ty kačky se nekoupí ani odposlech,zkus hledat něco na bazaru.Co třeba tohle ,je to na bazaru za 12900kč,dřív jsme na to hráli kulturáky ,na zpěv za ty kačky dost dobrý.
Reproboxy ZECK PA15/3 + stativy + konec 2x200W
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
Jjj...chce to víc peněz, ale nějaký takový bedny JEN NA ZPĚV a NA STOJANECH.... To by asi zpěvák proti vašim kombům obstál i na tom sále. Není to ale řešení na pořád a záleží taky co hrajete. Doufám, že s takovou apárou maximálně rock911 píše:Souhlasím s Pavlem,za ty kačky se nekoupí ani odposlech,zkus hledat něco na bazaru.Co třeba tohle ,je to na bazaru za 12900kč,dřív jsme na to hráli kulturáky ,na zpěv za ty kačky dost dobrý.
Nástroje: Fender Precision Bass, Peavey Millenium BPX5
Aparát: Trace Elliot GP12 SMX + 4x10" a 1x15" boxy
Basa musí bejt nejen cejtit, ale taky slyšet.
Aparát: Trace Elliot GP12 SMX + 4x10" a 1x15" boxy
Basa musí bejt nejen cejtit, ale taky slyšet.