Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od Prejdák »

Co to tam v té Prahé máte za vymoženosti? :) 8)
Jinak fakt... To solíčko u Stairway bylo takové... Neladilo... Nvm, asi tréma...

Nesnáším trému... Svůj absolvák na piáno jsem díky ní pěkně pohnojil. Hrál jsem Turecký pochod od Mozarta, kterej jsem uměl zahrát poslepu celý nazpaměť... A tam na absolváku jsem poprvé chytl trému a pohnojil to... Po absolváku jsem to zahrál zase poslepu bez problému... Zrovna tam mne to naštvalo...
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

60's, jsem z toho dazed and confused... s tímhle bych se asi bál vystupovat.. projel jsem si tam ještě pár písniček a u všeho to bylo v podstatě tak nějak stejně.. měl bys zapracovat na technice.. jak už tu říkali.. ty bendy správně dotáhnout, pokud možno i trochu vibrata a trošku si projet stupnice a naposlouchat který tón kam sedne..
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

[quote="60'Rock_N'_Roll"]Fajn, dám to sem... Boogie improvizace...alá Dazed and Confused

Dobře dobře :)

hele tohle hraní má pro mě větší váhu než to že si tady doma šmrdlám a piluju nahrávky.
Je tam atmosféra a je to totaly live a impro. Paráda. A bendy a chyby a občasný arytmus s bicařem k tomu tak nějak patří. Tím se člověk zdokonaluje (pokud o těch chybách víš a dokážeš si je připustit a slyšíš je)

Mě se to líbilo kvůli potenciálu co v tom je, aktuální chyby neřešim. Jen tak dál :)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
wreptile
Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface

Příspěvek od wreptile »

Stairway to heaven docela ve velkém stylu, škoda, že tak polovina tónů v sólu neladila ^^'
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
panedge

Příspěvek od panedge »

U2 where the streets have no name v mém podání http://www.youtube.com/watch?v=k_vRpbiDTXE
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Dobré, dobré - drobátko Ti neladí "g" struna, i když je to asi v mezích.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Pěkný, akorát se nemůžu dívat na to video :-D ale hezky zahrané :-)

akorát mě zarazilo jak rychle ti zemřel sustain když jsi tam zavibroval pákou...
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
panedge

Příspěvek od panedge »

Dark Axel píše:Pěkný, akorát se nemůžu dívat na to video :-D ale hezky zahrané :-)

akorát mě zarazilo jak rychle ti zemřel sustain když jsi tam zavibroval pákou...
To bude tím,že si s pákou moc netykám ,k webce-nevím jestli mám něco špatně ,ale je to logitech za 9 kil a takhle to točí,když je rozsvícená žárovka a venku je tma
Naposledy upravil(a) panedge dne 4.11.2009 6:04, celkem upraveno 1 x.
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Nastav tam menší rozlišení aby to mělo větší fps (alespoň těch std. 25). Na "tubě" je to stejně jedno.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Atkins píše:Dobré, dobré - drobátko Ti neladí "g" struna, i když je to asi v mezích.
Uf, jsem rad, ze to nekdo vytahl, mne to chvilama trosku tahalo za usi a nechtel jsem tady zas vypadat jak postrach :D

Jinak pekne zahrane :)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
panedge

Příspěvek od panedge »

Wohma píše:
Atkins píše:Dobré, dobré - drobátko Ti neladí "g" struna, i když je to asi v mezích.
Uf, jsem rad, ze to nekdo vytahl, mne to chvilama trosku tahalo za usi a nechtel jsem tady zas vypadat jak postrach :D

no jasný,postrach klidně buď,je to aasi tím,že než sem hrál finálovou verzi,kterou sem nahrával,sem nenaladil,nahrával sem to asi na 5krát,vždycky kvůli nastavení mikrofonu,než sem vyladil hlasitost,a pak taky trochu tím,že jakmile se vezme za páku tak se to rozladí.Teď vezmu do ruky les paula ,kterýho mám v ruce mnohem víc a udělám nějakou klasiku
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

Jahů, tak sem dneska místo nějaký školy natočil další cover od Coheed & Cambria a trošku sem si zaexperimentoval s kamerou, asi pořídim nějakou lepší, ať to má nějakou kvalitu :)

fenks for wočing :*
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Pisnicka me nebavi vubec, tvoje hra celkem jo a kamera uplne nejvic :D Jen tak dal. Technicky to rozhodne dokonale nebylo, ale vylozene spatne taky ne.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

Wohma píše:Pisnicka me nebavi vubec, tvoje hra celkem jo a kamera uplne nejvic :D Jen tak dal. Technicky to rozhodne dokonale nebylo, ale vylozene spatne taky ne.
Děkuju za názor, do technický dokonalosti mám opravdu daleko :lol:
Místama to jde trošku mimo rytmus, je to slepovaný z několika videí, byla fuška to trefit aspoň takhle... Měl sem natočit videa a pak nahrát jednotnou zvukovou stopu, poučil sem se pro příště :twisted:
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

panedge píše:
Wohma píše:

no jasný,postrach klidně buď,je to aasi tím,že než sem hrál finálovou verzi,kterou sem nahrával,sem nenaladil,nahrával sem to asi na 5krát,vždycky kvůli nastavení mikrofonu,než sem vyladil hlasitost,a pak taky trochu tím,že jakmile se vezme za páku tak se to rozladí.Teď vezmu do ruky les paula ,kterýho mám v ruce mnohem víc a udělám nějakou klasiku
Hej, já mám taky problém s tím, že když se snad jen dotknu páky, tak mám hned rozladěné Gčko.. nevíte někdo co to má jako znamenat?
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

nbs: hustyyy :shock: to video je cool, i pisnicka docela fajn..celkove se mi to hodne libilo
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

McKozias píše:nbs: hustyyy :shock: to video je cool, i pisnicka docela fajn..celkove se mi to hodne libilo
Děkuju uctivě :wink:
Sem rád, že se někomu líbí i ten song, většinou mi nadávaj co to hraju :lol:
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Wow pěkně zahraný, líbilo se mi to.

Giof: zadrhává se ti v nulťáku, jak jsem říkal buď tu grafitovou vazelínu a když nepomůže tak ke kytarářovi ať se na to koukne, můžeš mít špatně vyseklou tu díru v nulťáku (nebo jak se to dělá :D)
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

solidně zahrané :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Michalowic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michalowic »