Si to prostě najdu v jinejch polohách a některý riffy asi fakt budu hrát o oktávu vejš, ale proč by to vadilo? Když já půjdu zeshora a kytara zespoda, tak to taky nezní špatně, už jsem to zkoušel...FOE píše:to budeš muset ale hrát některý tony o oktávu jinde nebo je to blbost? mě teda osobně pak příde že to nesedí moc k sobě s kytarama.....Stanley píše:Garde: jo jako já to už nebudu dělat. Všechno si to najdu v E ladění a bude to lepší. Tam šlo jen o to, že kytarista chtěl celou kapelu od B, aby to pořádně valilo, ale fakt jako ne. Jen jsem se chtěl podělit o zkušenosti, co to udělá...
Jde podladit basova kytara?
Pravidla fóra
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jde podladit basova kytara?
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
tak jestli to máš odzkoušený......mě to teda přišlo dost rozhozený ale to je asi o tom co hraješ za styl.......Stanley píše:Si to prostě najdu v jinejch polohách a některý riffy asi fakt budu hrát o oktávu vejš, ale proč by to vadilo? Když já půjdu zeshora a kytara zespoda, tak to taky nezní špatně, už jsem to zkoušel...FOE píše:to budeš muset ale hrát některý tony o oktávu jinde nebo je to blbost? mě teda osobně pak příde že to nesedí moc k sobě s kytarama.....Stanley píše:Garde: jo jako já to už nebudu dělat. Všechno si to najdu v E ladění a bude to lepší. Tam šlo jen o to, že kytarista chtěl celou kapelu od B, aby to pořádně valilo, ale fakt jako ne. Jen jsem se chtěl podělit o zkušenosti, co to udělá...
Zdravim,
s kapelou sme tak trochu zacli experimentovat s ladenim a presli sme na C G C F, ale problem je ze se na takhle podladenych strunach celkem spatne hraje... Jsou moc mekke, jak se to da poresit? Dik za rady
p.s. mam ibanezku 180, 4struna
s kapelou sme tak trochu zacli experimentovat s ladenim a presli sme na C G C F, ale problem je ze se na takhle podladenych strunach celkem spatne hraje... Jsou moc mekke, jak se to da poresit? Dik za rady
p.s. mam ibanezku 180, 4struna
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Koupíš silnější struny, žádná velká věda...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
A já mám prozměnu ještě větší lamerskej dotaz !!!Nero píše:Koupíš silnější struny, žádná velká věda...
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Vleze, určitě.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Tak fajn ... jdu připsat na papírek další věc JežíškoviNero píše:Vleze, určitě.
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
A když ne, existuje snadná pomoc. Jmenuje se "jehlový pilník" a koupíš to za pět pětek v každém železářství. 
Aha ahaeMko píše:A když ne, existuje snadná pomoc. Jmenuje se "jehlový pilník" a koupíš to za pět pětek v každém železářství.