Jde podladit basova kytara?

Efekty, hardware, elektronika, struny, ...
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Re: Jde podladit basova kytara?

Příspěvek od Stanley »

FOE píše:
Stanley píše:Garde: jo jako já to už nebudu dělat. Všechno si to najdu v E ladění a bude to lepší. Tam šlo jen o to, že kytarista chtěl celou kapelu od B, aby to pořádně valilo, ale fakt jako ne. Jen jsem se chtěl podělit o zkušenosti, co to udělá...
to budeš muset ale hrát některý tony o oktávu jinde nebo je to blbost? mě teda osobně pak příde že to nesedí moc k sobě s kytarama.....
Si to prostě najdu v jinejch polohách a některý riffy asi fakt budu hrát o oktávu vejš, ale proč by to vadilo? Když já půjdu zeshora a kytara zespoda, tak to taky nezní špatně, už jsem to zkoušel...
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
FOE

Příspěvek od FOE »

Stanley píše:
FOE píše:
Stanley píše:Garde: jo jako já to už nebudu dělat. Všechno si to najdu v E ladění a bude to lepší. Tam šlo jen o to, že kytarista chtěl celou kapelu od B, aby to pořádně valilo, ale fakt jako ne. Jen jsem se chtěl podělit o zkušenosti, co to udělá...
to budeš muset ale hrát některý tony o oktávu jinde nebo je to blbost? mě teda osobně pak příde že to nesedí moc k sobě s kytarama.....
Si to prostě najdu v jinejch polohách a některý riffy asi fakt budu hrát o oktávu vejš, ale proč by to vadilo? Když já půjdu zeshora a kytara zespoda, tak to taky nezní špatně, už jsem to zkoušel...
tak jestli to máš odzkoušený......mě to teda přišlo dost rozhozený ale to je asi o tom co hraješ za styl.......
hrs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hrs »

Zdravim,
s kapelou sme tak trochu zacli experimentovat s ladenim a presli sme na C G C F, ale problem je ze se na takhle podladenych strunach celkem spatne hraje... Jsou moc mekke, jak se to da poresit? Dik za rady :!:
p.s. mam ibanezku 180, 4struna
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Koupíš silnější struny, žádná velká věda...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Nero píše:Koupíš silnější struny, žádná velká věda...
A já mám prozměnu ještě větší lamerskej dotaz !!! :) Když koupím tvrdší - 0.45 až 1.10 nebo kolik to je na 4strunné ... jednoduše ... vleze se mi to do nultýho pražce ? Na své base mám tovární 0.40 takže ty střední ... tak jenom jestli se do toho tlustší vlezou ?
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Vleze, určitě.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Nero píše:Vleze, určitě.
Tak fajn ... jdu připsat na papírek další věc Ježíškovi
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
eMko

Příspěvek od eMko »

A když ne, existuje snadná pomoc. Jmenuje se "jehlový pilník" a koupíš to za pět pětek v každém železářství. :-)
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

eMko píše:A když ne, existuje snadná pomoc. Jmenuje se "jehlový pilník" a koupíš to za pět pětek v každém železářství. :-)
Aha aha :D Já vím ..
Odpovědět

Zpět na „Baskytarový hardware, příslušenství, údržba“