Neznámá lubovka???

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Fuckub
Kontaktovat uživatele:

Neznámá lubovka???

Příspěvek od Fuckub »

Zdravím. Mám tuhle lubovou kytaru. Nevíte někdo co by to mohlo být zač nebo aspoň přibližně?Nevím o ní vůbec nic. Uvítám jakékoliv informace. Díky moc

zde jsou fota - http://fuckub.rajce.idnes.cz/Lubovka/
Gibson Les Paul Standard 2005
Gibson Les Paul studio
Zakázková celomasivní elektroakustika
60'Rock_N'_Roll

Re: Neznámá lubovka???

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

silně změněná jolana diskant. Bez laku, jiný snímače, jiná kobyla
Fuckub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuckub »

Na 100%?? ..moc se mi to nezdá
Gibson Les Paul studio
Fuckub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuckub »

I když jak na to teď koukám tak ty výřezy jsou uuplně stejný a tvar by taky seděl.Ledaže fakt sundanej lak,nový snímače a celej novej krk,protože to označení krku jolyn neměly.kobyla taky nová....brutální přestavba. Trochu mi tohle zjištění pokazilo chuť :lol: Je ta kytara k něčemu? :D :D
Gibson Les Paul studio
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Jestli je k necemu? No..to bys mel vedet predevsim ty! :P
60'Rock_N'_Roll

http://img525.imageshack.us/i/jolanatvoje.jpg/

sem si tim naprosto jistej...kevšemu ten tvar hlavy je naprosto totožnej...typicky jolanovskej
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Přesně tuhle prodávají ve frýdku v Zastavárně za 3500 myslím. Taky jsem na ni koukal, dokonce jsem ji držel i v rukou... Je to Jolana
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
termyx

Příspěvek od termyx »

ta slečna je celkem sexy..ale zvuk asi bude horší.. :P
to a to a za chvíli zas tohle
Fuckub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuckub »

Zvuk vyzkouším zítra až budu doma.Ani nevim co tam je za snímače,jelikož si někdo dal na přestvbě záležet tak by tam mohly bejt třeba i gibsony nebo nějaký SD. Mimochodem je to ta z toho Frýdku....ale už jsem jí stáhnul a mám jí doma s tim že jí prodám asi po netu.ROzhodně má větší cenu než 3500,- :D Pokud máte někdo zájem,určitě se dohodnem.
Gibson Les Paul studio
termyx

Příspěvek od termyx »

škoda, že jí nemáš v pze..celkem rád bych jí vyzkoušel.. :twisted:
to a to a za chvíli zas tohle
Fuckub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuckub »

No mám jí v Říčanech u Prahy,takže to neni tak nereálný :D tel.775963121
Gibson Les Paul studio
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Nechcu ti kazit obchod, ale zajímalo by mě jak to prodáš za víc než 3500... i když kdoví
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
60'Rock_N'_Roll

a kolik si za ní pžedstavuješ?? :shock:
Fuckub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuckub »

Peočby ne?Sice se to nedá prodávat jako sběratelská jolana.Ale třeba to má cenu jako kytara.Z jolany evidentně zbylo jen tělo ...a to upravené,a hlava.Jinak si myslím že Rozhodně má tu cenu vyšší a to právě díky omu že je z toho asi hratelná kytara, a to ještě fakt nevím co tam je za snímače a mechaniky apod.
Uvidím až si na ní zahraju a podle toho posoudím cenu.Třeba to bude fakt kus špalkua třeba bude hrát slušně. Na starý Jolany se fakt hrát nedalo.Měl jsem doma starý tornado,Galaxisku,Irisku a všecko to byly děsy. Nic neladilon po 6. pražci a byl to děs.Lepší s tim zatopit, nebo to sbírat jako historický kus nebo z nostalgie.Jinak jako kytara to moc k ničemu neni.
Gibson Les Paul studio
kocour
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kocour »

Podle dvojité výložky (binding), vyšších lubů, polohových značek na hmatníku je to předělaná Jolana Marina.
Nejdřív jsem tipoval na Jolana-Neoton, kerou jsem vlastnil (a já blbec kdysi dávno za babku prodal), ale ta měla poklop na zadní straně. Diskantka to není, ta měla jen 3 potáky a to by muselo být vidět, když po předělání jsou 4.
Na starý Jolany se fakt hrát nedalo.Měl jsem doma starý tornado,Galaxisku,Irisku a všecko to byly děsy.
To bylo hlavně tím, že měly posuvné kobylky a jejich přesná poloha byla státním tajemstvím oborového podniku ČSHN. Apropo Beatle George Harrison nepohrdnul Futuramou, starší sestrou Jolan.
kocour
Naposledy upravil(a) kocour dne 5.11.2009 20:27, celkem upraveno 1 x.
Strato Collins / Tele H-Btn / Axis (MM copy) / Yamaha EZ AG midi / VOX Pathfinder 10 / E-piano Yamaha / TurboCAD 15 2D / www.yitars.de
Fuckub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuckub »

Jooo...to by dosti odpovídalo.Přinejmenším alespoň krk.Ale ten krk vypadá hodně nově, což je zvláštní.
Gibson Les Paul studio
kocour
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kocour »

Ten hmatník ale vypadá jako na originál Marině.
Obrázek
Strato Collins / Tele H-Btn / Axis (MM copy) / Yamaha EZ AG midi / VOX Pathfinder 10 / E-piano Yamaha / TurboCAD 15 2D / www.yitars.de
Fuckub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuckub »

no to určitě vypadá,akorát že podle fotek vypadá jako úplně novej. Buď je teda sakra zachovalej,nebo nově udělanej,což je asi blbost. Těžko říct.
Gibson Les Paul studio
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

jak pise kocour, predelana jolana marina. to vykladani je krasny, asi nejhezci mutace (videl jsem tecky, tohle a kosoctverce). ja mel marinu taky ale takovou zvlastni po tatovi, dvojitej binding i ve vyrezech, kosoctverce, zlatej trpitivej plast na vsem. cervenej sunburst - od ty doby miluju sunbursty a cerveny obvzlast :) navic ten plechovej slintak s klapkama od stroje (na ty my byly cerny). divna tailpiece kobyla se zlatym plastem a velkym ocelovym blokem na kterym byly uchyceny struny - "vibrato" :D struny to jen nadladovalo a to ani ne o pul tonu. vypadala dokonale ale hrala asi jako kdyz kricis do uzky plechovy roury. silenej dohmat a neseriditelna vec, ale jakozto dekorace bozi.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

jinak ta fuckubova sice vypada super, ale rozhodne bych za ni vic jak 2500 nedaval. ale do klipu bych ji bral :)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“