Cubase SX 3

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Cubase SX 3

Příspěvek od Wohma »

Problem je, ze pri pouziti MIDI stopy z Guitar Pro se do toho midi souboru ulozi i spousta veci, ktery nepotrebujes, napr. volba nastroje apod... Lze to vsechno odmazat v MIDI editoru, kdyz si tam das vlevo dole "show active lanes" (nebo podobne) a veskery informace krome Velocity smazes, vetsinou tam jsou nejaky Program Change nebo Bank nebo neco podobnyho.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Wohma píše:Problem je, ze pri pouziti MIDI stopy z Guitar Pro se do toho midi souboru ulozi i spousta veci, ktery nepotrebujes, napr. volba nastroje apod... Lze to vsechno odmazat v MIDI editoru, kdyz si tam das vlevo dole "show active lanes" (nebo podobne) a veskery informace krome Velocity smazes, vetsinou tam jsou nejaky Program Change nebo Bank nebo neco podobnyho.
Ahá.. já tušil že to bude tak nějak, ale nevěděl jsem jak se toho zbavit. Díky
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
DJ Murano
Bandzone: www.bandzone.cz/tarquam

Příspěvek od DJ Murano »

Mohu se zeptat - mám verzi Try before Buy - jak se to liší od plný verze?? Pokud dobře chápu překlad toho hesla, měla by to bejt časově omezená zkušební verze se vším, co program v plný verzi dokáže. Ovšem já už to mám asi půl roku a pořád mi to funguje :D
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Omyl - je to warez jako každý jiný. Jsem si jist, že to víš a nechápu proč se tím chlubíš.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
DJ Murano

Příspěvek od DJ Murano »

To bych musel vědět, co to je warez :D
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Ano a stáhl jsi to z oficiálního e-shopu. :lol: :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

2DJ Murano: neznalost zákona ani terminologie neomlouvá, tak se raději na podobné věci ptej jinde!

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Moleek

Příspěvek od Moleek »

DJ Murano píše:Mohu se zeptat - mám verzi Try before Buy - jak se to liší od plný verze?? Pokud dobře chápu překlad toho hesla, měla by to bejt časově omezená zkušební verze se vším, co program v plný verzi dokáže. Ovšem já už to mám asi půl roku a pořád mi to funguje :D
Je to cracklá plná verze jenom s tim, že ti tem ze "slušnosti" napsali, že když se ti to bude líbit, tak si to máš koupit
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Ale on to samozřejmě ví! Jenom si tady dělá (_._)
DJ Murano

Příspěvek od DJ Murano »

Termín warez sem až do nedávna viděl jenom napsanej s tim, že sem se nezajímal o to, co znamená :D To, že se tu s tim chlubim není pravda. Jen mě zaráží, že na Turbo_MaCka ste nic neměli za to, že má Try before Buy. :|
Alex1980

Příspěvek od Alex1980 »

Mám doma Cubase SX a protože se na tom teprv učim tak ještě nevim co všechno tu umí. Chtěl bych si jenom ověřit jestli celej ten postup nahrávání chápu dobře. Doma nahraju veci do Cubase, kde to následně namixuju,sestříhám a různě upravim. Pravděpodobně přidám nějaké efekty a potom to celé vyplivnu jakou audio wav. Pak použiju nějakej masteringovej program jako třeba WaveLab kde doupravim hlasitost,stopáž (přidám efekty? ) a vypálim. Chápu to alespoň malinko dobře nebo jsem úplně mino? Nevím totiž jestli můžu finální nahrávku "vyplivnout" už z Cubase a nebo jestli si s tim musim pohrát ještě v jiném programu. Zatím mám lepší zvuk nahrávky přes Audacity a potom protažené přes Magic music maker,ale zjevně to s Cubase ještě neumím.
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Chápeš to dobře a dokonce můžeš do určité míry "vyplivnout" finální nahrávky už z Cubase a vw WL doděláš jen stopáž a podobné serepetičky. Nicméně vzhledem k tomu, že nikdy nevíš, jaký všechen materiál dáš do kupy na jedno CD, tak se mi jako vhodnější jeví tebou popsaný postup, čiže z DAW vyleze hotový mix připravený na masterování (třeba ve WL).

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
holkoun

Příspěvek od holkoun »

DJ Murano píše:Termín warez sem až do nedávna viděl jenom napsanej s tim, že sem se nezajímal o to, co znamená :D To, že se tu s tim chlubim není pravda. Jen mě zaráží, že na Turbo_MaCka ste nic neměli za to, že má Try before Buy. :|
Try before buy je normalni bezne pouzivana trial verze. To ze ti funguje dyl nez standardnich 10-30 dni je ale podivny:-)
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

TbB rozhodně není trial...
Až mi ukážeš, že se dá TbB stáhnout z oficiálních stránek výrobce, můžeme pokračovat.
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“