Nová hlava od chemiků z Line6
Pravidla fóra
Nová hlava od chemiků z Line6
Hrál jste někdo na hlavu Line6 Spider Valve přes nějakej slušnější box?
Slyšel sem o tom uplný legendy a i znám člověka, kterej když to slyšel, tak obratem prodal Recto (což je dneska celkem móda, zajímalo by mě kdo všechny ty Mesy na prodej kupuje:o) Prej to hraje strašně dobře a při ceně kolem 18tis. je to naprostej zázrak. Nejen že to hrne jako ďas, ale hraje to prej krásně cleany a crunche.
Má to klasickej digi předzesík Line6 ale se dvěma lampama 12AX7 a konec je normálně lampovej 4x6L6. A největší zajímavost je, že je na tom podepsanej i Bogner (dost drahej výrobce lampovejch aparátů), že jde o spolupráci.
Slyšel sem o tom uplný legendy a i znám člověka, kterej když to slyšel, tak obratem prodal Recto (což je dneska celkem móda, zajímalo by mě kdo všechny ty Mesy na prodej kupuje:o) Prej to hraje strašně dobře a při ceně kolem 18tis. je to naprostej zázrak. Nejen že to hrne jako ďas, ale hraje to prej krásně cleany a crunche.
Má to klasickej digi předzesík Line6 ale se dvěma lampama 12AX7 a konec je normálně lampovej 4x6L6. A největší zajímavost je, že je na tom podepsanej i Bogner (dost drahej výrobce lampovejch aparátů), že jde o spolupráci.
kytara - Schecter Hellraiser C-1
amp - Krank Rev Series 1
box - Marshall 1960AV
efekty - Morley Tremonti Wah, ZVEX Box of Rock, EHX Memory Toy, Boss NS-2, Boss TU-3
amp - Krank Rev Series 1
box - Marshall 1960AV
efekty - Morley Tremonti Wah, ZVEX Box of Rock, EHX Memory Toy, Boss NS-2, Boss TU-3
Re: Nová hlava od chemiků z Line6
To je jak kdyz PODa prozenes lampovym koncem (coz hraje vetsinou dost slusne), cena je ovsem opravdu zajimava.
Jinak u recenzi na tento a podobny produkty si davejte bacha, kdo je pise - ted jsem procital par reviews na harmony central a ocividne to pisou nejaci 14-leti klucici, kteri nasetrili na prvni poradnej apec. Byl tam jeden expert, ktery mel 6505 a vymenil ji za HD100, protoze 6505 podle nej nemela zadny basy (bottom-end) a moc sumela (noisy). Z toho se da snadno usoudit, ze ten clovek o kytarovym zvuku moc nevi a jeste ma asi nejakou shitovni kytaru
A spousta expertu taky proda lampovou hlavu, protoze u celolampove sestavy se mnohem vic projevi jejich technicky nedostatky, coz pak zacnou svadet na hlavu a pokud jim clovek predhodi zvuk, kterej jejich nedostatky skryje, tak zajasaji. Takze bacha na to.
Jinak u recenzi na tento a podobny produkty si davejte bacha, kdo je pise - ted jsem procital par reviews na harmony central a ocividne to pisou nejaci 14-leti klucici, kteri nasetrili na prvni poradnej apec. Byl tam jeden expert, ktery mel 6505 a vymenil ji za HD100, protoze 6505 podle nej nemela zadny basy (bottom-end) a moc sumela (noisy). Z toho se da snadno usoudit, ze ten clovek o kytarovym zvuku moc nevi a jeste ma asi nejakou shitovni kytaru
A spousta expertu taky proda lampovou hlavu, protoze u celolampove sestavy se mnohem vic projevi jejich technicky nedostatky, coz pak zacnou svadet na hlavu a pokud jim clovek predhodi zvuk, kterej jejich nedostatky skryje, tak zajasaji. Takze bacha na to.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
No nevím, LINE6 mě skutečně připadá hodně chemické, zkoušel jsem před nedávnem velmi slušnou hlavu od Rivery přes Line6 box a výsledek byl naprosto otřesný! Pak jsem vyzkoušel stejnou Riveru přes jiné boxy a byla to krupa .... Line6 se mi osobně nelíbí ani efekty - ale toto je pouze můj názor ....
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
Pozor, Line6 boxy jsou opravdu objektivne spatne (nevim presne, kolik stoji, mozna je to umerny cene), ale zbytek bych urcite nezatracoval.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Jak jsem psal - je to můj názor a ne, že vše zatracuji ... jinak ty boxy stojí cca 16 000,- CZK.Wohma píše:Pozor, Line6 boxy jsou opravdu objektivne spatne (nevim presne, kolik stoji, mozna je to umerny cene), ale zbytek bych urcite nezatracoval.
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Takhle... Kdyz si dovoli psat takove recenze, tak si asi mysli, ze tomu skvele rozumi a nepotrebujou se tim nejak vice zabyvat. Prodaji to, a my si to pak muzem koupit "za par supu" na bazaruWohma píše:To je jak kdyz PODa prozenes lampovym koncem (coz hraje vetsinou dost slusne), cena je ovsem opravdu zajimava.
Jinak co vim, tak se pouzivaji ty Line6 hlavy na extremni podladeni ala Colp, Messhugah, DirX apod
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
Fade píše:
Jinak co vim, tak se pouzivaji ty Line6 hlavy na extremni podladeni ala Colp, Messhugah, DirX apod
/rofl
/clap
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Samozrejme to berte s rezervouCrowley píše:Fade píše:
/rofl
/clap
Skervesen 4AP Custom Shop
Jasne, my na tom muzem jenom vydelat, ale jen chci poukazat na to, ze cerpat informace z netu muze byt dvousecna zbran a cim levnejsi a tim padem dostupnejsi dana vec je, tim spis ji budou recenzovat lidi, kteri nemaji moc zkusenosti a moznost srovnani.Fade píše:Takhle... Kdyz si dovoli psat takove recenze, tak si asi mysli, ze tomu skvele rozumi a nepotrebujou se tim nejak vice zabyvat. Prodaji to, a my si to pak muzem koupit "za par supu" na bazaru
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
A sou ty lampy učitě v předzesíku?Hemi píše:Hrál jste někdo na hlavu Line6 Spider Valve přes nějakej slušnější box?
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
ja na to hral a je to nuda, reakce na dynamiku zadna a za recto bych to vymenil maximalne tak po brutalni lobotomii. je to proti tomu takova nahrazka, byt s lampovym koncem. umim si to predstavit v situaci kdy mi je 50, holim zabavy + plesy, jsem linej, chci vsechno v jednom kombu a zaroven nechci vypadat trapne s line6 ledvinou na notovym stojanku pichlou primo do PA, jen at ta podiovka dela trochu bugr. tim nechci nikoho urazit 
ono to hraje hezky, dokavad si vedle toho clovek neda nejakej poradnej aparat. ten cinskej alchemy me taky nebere, protoze to sice hraje lip nez tenhle chudej pribuznej ale taky to hraje tak nejak furt stejne. zajimave jsem podobny nazor slysel od cloveka co ted mel ve studiu origo bogner shiva (ze to tak brutalne komprimuje ze to je vlastne nuda).
ono to hraje hezky, dokavad si vedle toho clovek neda nejakej poradnej aparat. ten cinskej alchemy me taky nebere, protoze to sice hraje lip nez tenhle chudej pribuznej ale taky to hraje tak nejak furt stejne. zajimave jsem podobny nazor slysel od cloveka co ted mel ve studiu origo bogner shiva (ze to tak brutalne komprimuje ze to je vlastne nuda).
S t ěma boxama souhlasím, nehrál sem ale něco sem o nich načetl, obecně platí, že hrajou pouze s jejich palicema...na druhou stranu když třeba k HD 147 zapojíš recto tak to nebudetakový masakr jak s origo bednou....Wohma píše:Pozor, Line6 boxy jsou opravdu objektivne spatne (nevim presne, kolik stoji, mozna je to umerny cene), ale zbytek bych urcite nezatracoval.
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
re: DirX
A sou ty lampy učitě v předzesíku?
No jasně že jsou v předzesíku, kde jinde by byly:o) Jedna z nich možná je driver koncovejch lamp, takže patří vlastně koncáku, jestli se ptáš na tohle. Ale jinak kde jinde bys chtěl mít 12AX7?
No jasně že jsou v předzesíku, kde jinde by byly:o) Jedna z nich možná je driver koncovejch lamp, takže patří vlastně koncáku, jestli se ptáš na tohle. Ale jinak kde jinde bys chtěl mít 12AX7?
kytara - Schecter Hellraiser C-1
amp - Krank Rev Series 1
box - Marshall 1960AV
amp - Krank Rev Series 1
box - Marshall 1960AV
Já jenom jestli nejsou obě v koncáku, což taky bývá....Hemi píše:re: DirX
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!