Kytaráři

Seznam kytarářů, stavitelů a opravářů jiných nástrojů
Odpovědět
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Re: Kytaráři

Příspěvek od Wraith »

pan Jurkovič se ozval, nabídl cenu a že prý ale záleží na tremolu a snímačích (cenově).
myslíte že se dá nějak domluvit dodání vlastních věcí? na ebay se válí originál Floyd a snímače za mnohem menší ceny
jde mi to, jestli je to vůbec seriozní jednání, když mu řeknu že tady mam tohle a tohle, udělejte mi kytaru a dejte to naní, já si to koupil jindech protože chci ušetřit...
Custom Guitar @ ENGL Screamer
Dunlop CryBaby | SansAmp GT-2 | MXR EVH Phase 90 | Boss CE-3
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

myslím si, že by v tom neměl být nejmenší problém. Prostě máš doma kvalitní HW a chceš ho využít. Pokud ten kytarář není trouba tak by se neměl cukat.....
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
loquito

Příspěvek od loquito »

čau, máte už někdo s nějakým kytarářem zkušenosti?...třeba z Prahy? jestli jste za jeho služby byly velice spokojeni? díky
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

loquito píše:čau, máte už někdo s nějakým kytarářem zkušenosti?...třeba z Prahy? jestli jste za jeho služby byly velice spokojeni? díky
Osobně můžu doporučit pány Kobrle a Stehno.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
micafica

Příspěvek od micafica »

loquito píše:čau, máte už někdo s nějakým kytarářem zkušenosti?...třeba z Prahy? jestli jste za jeho služby byly velice spokojeni? díky
Ahoj..., můžu jednoznačně doporučit Standu Papeže - Jílové u Prahy - www.kytaryservis.cz. Je rychlý, spolehlivý a má i dobré ceny.
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
micafica

Příspěvek od micafica »

Wraith píše:nemá někdo zkušenosti s nějakym kytarářem z Prahy? Papež je schopnej udělat Explorera do 35 tisíc což mi přijde docela jako pálka, neví někdo o někom?
Zdar pane, Papež sice vyrábí za peníze, ale je to super kvalita - dřevem počínaje, přes hardware a práce je super kvalitka ....
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

možná bych se odvážil tvrdit, že takovýho explorera, kterýho ti postaví Papež za 35tis tak ve stejný kvalitě těžko seženeš za stejný peníze.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dayslypper »

Brno
L.H.C. Hudební nástroje
EDIT: už neexistuje

Mám takovou obecnou otázku:
Jsou vám kytaráři ochotni vysvětlit podrobně postup technologie opravy, nebo jestli vás třeba nechají sledovat ho při práci?

Myslíte, že někdo z českých kytarářů přepražcovává za těch 1000-1500 takovýmto precizním způsobem?
http://www.youtube.com/view_play_list?p ... FC21B63A99
Naposledy upravil(a) dayslypper dne 23.07.2009 22:16, celkem upraveno 1 x.
Kemot

Příspěvek od Kemot »

nemate nekoho ve znojmě a okolí ? :)
Banan58
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Banan58 »

Kemot píše:nemate nekoho ve znojmě a okolí ? :)
Záleží co potřebuješ. Pokud seřídit, tak Ivoš Oprchal (majitel hudebnin Amadeus v Nesachlebách) dělá servis. Jestli chceš kytaru postavit tak nejblíž je Runkas z Moravských Budějovic, samozřejmě dělá i běžnej servis.
Naposledy upravil(a) Banan58 dne 9.10.2009 20:46, celkem upraveno 1 x.

Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

to je furt samá morava a plzeň nic :cry: asi si budu muset zajet do prahy, co
Why don't you go and sue Napster you little Danish twat?
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

Dneska jsem byl u pana Přemysla Večerka a říkám vám - je to fakt borec! Kecali jsme tam hodně dlouho ale já pak musel na hodinu kytary a jelikož se s mým učitelem dobře znají, tak se mě hned zeptal: a mluvili jste? a já: jo dlouho a on : No jo, jak on je dobrý kytarář, tak je dobrý kecal :) Doporučuju ho výsledky jeho práce jsou bezvadné!!!
fekál.
Radek Kysely
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek Kysely »

Nikde jsem ho tady nenašel, tak ho sem hodím:

PRAHA:
Prochazka Custom Guitars
http://www.guitar-makers.com

Jeho výtvory vypadají dost luxusně, nemáte s panem Procházkou někdo nějaké zkušenosti?
Gibson ES-339, Hohner B2A '89, Shure SLX14, homemade Kalamazoo Model I
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

Radek Kysely píše:Nikde jsem ho tady nenašel, tak ho sem hodím:

PRAHA:
Prochazka Custom Guitars
http://www.guitar-makers.com

Jeho výtvory vypadají dost luxusně, nemáte s panem Procházkou někdo nějaké zkušenosti?
tak na nastroj od prochazky hraje i Zdenek Bina a myslim si ze ma hodne dobrej zvuk...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Patyzone

Příspěvek od Patyzone »

Taky by mě zajímala práce pana Procházky z pohledu majitele kytary vyrobené v jeho dílně!
Obrázek
Great Image, Business, Sacred Object, Neat Doufám, že se naučím rozepínat singl!
pavel2
Odborník

Příspěvek od pavel2 »

www.haik.cz

vyrábí, opravuje, seřizuje a navíc umí i slušný case...
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
Teorge

Příspěvek od Teorge »

vlkodrak píše:to je furt samá morava a plzeň nic :cry: asi si budu muset zajet do prahy, co
Zabere to jen 5s na google nebo seznamu :wink:
http://www.plzenak.cz/hudba.php?str=opravy-nastroju
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dayslypper »

No, google je krásnej, ale nedá ti zpětnou vazbu.

Pokud tu někdo hledá kytaráře a opraváře ve svém okolí a najde chvilku navíc, prosím, zadávejte je rovnou do příslušného fóra Kytaráři a opraváři.

Snad se to tu pak trochu hne z místa.
xmarox

Příspěvek od xmarox »

Dneska jsem byl u pana Přemysla Večerka a říkám vám - je to fakt borec! Kecali jsme tam hodně dlouho ale já pak musel na hodinu kytary a jelikož se s mým učitelem dobře znají, tak se mě hned zeptal: a mluvili jste? a já: jo dlouho a on : No jo, jak on je dobrý kytarář, tak je dobrý kecal :) Doporučuju ho výsledky jeho práce jsou bezvadné!!!
K večerkovi?? nejsem sebevrah :D jinak je škovný spíš na akustické nástroje, elektriky moc neumí a občas mu to i krapet trvá..ale akustiku můžeš mít přejetou autem a on ji dá dokupy...taky dělá fakt krásné banja...řemeslník skvělý ale muzikant už nic moc...a to je u něj krapet problém...ale vydržet ty několikahodinové rozhovory to ej fakt síla..ale neznám nikoho kdo by ho nějak uměl odbít a odejít třeba po půl hodině :D to se přéma akorát rozjede a začne házet trsátkama o stůl nosit tuny dřeva a snažit se hrát na všechny nástroje ze svého bazaru na které se mu tam práší už spousty let :D
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

xmarox píše:
K večerkovi?? nejsem sebevrah :D jinak je škovný spíš na akustické nástroje, elektriky moc neumí a občas mu to i krapet trvá..ale akustiku můžeš mít přejetou autem a on ji dá dokupy...taky dělá fakt krásné banja...řemeslník skvělý ale muzikant už nic moc...a to je u něj krapet problém...ale vydržet ty několikahodinové rozhovory to ej fakt síla..ale neznám nikoho kdo by ho nějak uměl odbít a odejít třeba po půl hodině :D to se přéma akorát rozjede a začne házet trsátkama o stůl nosit tuny dřeva a snažit se hrát na všechny nástroje ze svého bazaru na které se mu tam práší už spousty let :D
Přesně :D Jen se mi u něj nelíbí ten konzervativní postoj - "buď Gibson, anebo Fender a nic jinýho" a stratocaster s humbuckerem nebo superstrat je pro něj kacířství :D ale jinak dobrý kytarář
fekál.
Odpovědět

Zpět na „Kytaráři“