Tlouštka strun a rychlost hraní

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Petr1992
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr1992 »

cd jojn : mi spíš připadalo prvních 15 sekund u Killswitch Engage - My Last Serenade co to je za kapelu ???? oni snad hrajou pop nebo co :D :D :) :wink: ale jinak ušli
chandler

Příspěvek od chandler »

Chlapi...ty hádky nejsou nutný...líbí se mi, jak si každej brání tu svoji muziku a stejně akceptuje ty ostatní. A TO JE MOC DOBŘE,pač kdyby jsme všichni hráli to samý, stejným štylem , na stejný kejtry, na stejný krabičky přes stejnej kabel na stejnej aparát.... :shock: ...tak už si nechat jen udělat stejnej účes a můžem tu muziku zabalit. Přeju všem punkáčům a metalákům ...a všem ostatním rockerum a popařum hodně štěstí a chutě do muziky, páč to nás spojuje. Ať už mlátíme hlavou, nebo skáčem z pódia....když si zapnem tu kejtru..ať už na koncertě, nebo doma v pokojíku..když tam dáme to první kilčo....tak nám patří svět!!!!! takže Mjůzice zdar!!! Chandler :-)
McYuri

Příspěvek od McYuri »

Kremator píše:Tak já taky svojou troškou do mléna...
http://youtube.com/watch?v=HvZoRS-YQg0
:twisted:
tudle sviňárnu se teď učim....docela hustý :) ale je to docela mazec na pravou ruku(trsátko)... :?
.......::: ENDŽOJ :::.......
Draco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Draco »

McYuri píše:
tudle sviňárnu se teď učim....docela hustý :) ale je to docela mazec na pravou ruku(trsátko)... :?
to je husty, da se to nekde sehnat v guitarpru?
kytary: Ibanez SAS 32 FM a B.C. Rich Mockingbird Exotic Classic Spalted
komba: Fender Princeton (stary ale Amerika, ne jako ty dnesni korejske shity), Fender Frontman (korejsky sh*t na doma)
efekty:Digitech RP 250, Dunlop Cry-Baby JH-1
trsatko: take bile s vystupkama ;)
struny: DR 009 Nickel...???
cd_jojn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cd_jojn »

chandler píše:Chlapi...ty hádky nejsou nutný...líbí se mi, jak si každej brání tu svoji muziku a stejně akceptuje ty ostatní. A TO JE MOC DOBŘE,pač kdyby jsme všichni hráli to samý, stejným štylem , na stejný kejtry, na stejný krabičky přes stejnej kabel na stejnej aparát.... :shock: ...tak už si nechat jen udělat stejnej účes a můžem tu muziku zabalit. Přeju všem punkáčům a metalákům ...a všem ostatním rockerum a popařum hodně štěstí a chutě do muziky, páč to nás spojuje. Ať už mlátíme hlavou, nebo skáčem z pódia....když si zapnem tu kejtru..ať už na koncertě, nebo doma v pokojíku..když tam dáme to první kilčo....tak nám patří svět!!!!! takže Mjůzice zdar!!! Chandler :-)
To šlo přímo od srdce :) ale svatá pravda
Ibanez GAX 30 + CRATE GT65
Petr1992
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr1992 »

myslím že nás spojuje jedno. Jdeme všichni proti hip hopu :D
cd_jojn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cd_jojn »

Petr1992 píše:myslím že nás spojuje jedno. Jdeme všichni proti hip hopu :D
:D seš můj člověk ... podle mě je hip hop pro puberťáky co nemají vlastní názor a musí jít všude se stádem.... jak ty blbý ovce. A ty keci, že když nemáš hip hop v srdci že ho nepochopíš mě fakt dostávaj.

Ještě pochopím když někdo poslouchá hip hopovou klasiku jako Beastie Boys nebo nějakej crossover třeba Rage Against the Machine, Dog eat Dog.

http://www.youtube.com/watch?v=lzTxuDUfzzM
http://www.youtube.com/watch?v=T6y4jPSCxak
http://www.youtube.com/watch?v=TLXo9IFV ... ed&search=

Rage Against the Machine, Dog eat Dog mám osobně fakt rád.
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasta_blasta »

Petr1992 píše:myslím že nás spojuje jedno. Jdeme všichni proti hip hopu :D
ale i ten hopec má něco dosebe když se to vystihne dobře... no já ho taky nemám rád... mám zvláštní vlastnost - vvždycky du proti. když se bavím s punkáčem co nemá rád EMO tak se ema zastávám, a když se bavím s EMAřem tak EMO pomlouvám :lol: :lol: Stejně s hiphopem.... když se to smíchá třeba s tím punkem tak to dostane ten náboj co to normálně nemá, pak to má smysl... no jinak ty slabomyslný hopeři mě s***u... texty na budu mrazu, IQ taky... Chlapec nemá osobnost, ale mele jedno sprostý slovo za druhým, ne děkuji....

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasta_blasta »

tak tento zpěvák dělá u nás průvočího:
http://www.youtube.com/watch?v=cTcN2CqBqxQ
:twisted: :twisted: :twisted:
www.seeyouinhell.cz

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
Volo

Příspěvek od Volo »

a jsme v sekci "tloustka strun a rychlost hrani" :roll:
impact

Příspěvek od impact »

Ne, ta skončila někde na straně 2.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

No tak ke strunám - používám 11ctky a uvažuju o 12ckách mam nějak silný prsty asi v poodě hraju ve standardním lazením na jedenctky tak ty 12 bych měl na podlazení o tón a klasiku bych s tim asi taky zvládl :wink:

Jo a jinak k těm hudebním vlivům tak byvh se chtěl zastat metalu.Jako individualita není jen v punku to jako vůbec.V metalu je spousta idividuálních umělců což mam dost rád.

Tohle žeru:
http://www.youtube.com/watch?v=nn65d01YXsc
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

Taky rád zajdu mezi punkáče, dáme si pivko , pokecáme, když je konzík ,tak tam vlítnem do kotle a je to p***l :) , dřív sem hrál v jedný punkový kapele ale jakmile sem se začal víc cpát do tvorby a zkoušel sem tam něco vymejšlet, tak už se to nelíbilo ,že to de do metalu... a v tom sem se rozešli ,jim to stačilo , mně ne ...

Punk má užasnýho ducha v sobě ,když to člověk umí podat, tak dělá divy, ale to se všim ...

Jinak k těm solům.... viz třeba Zakk Wylde na ozzym ted.... jo, pěkný , 10 minut masturbace hmatníku ale už mě to po druhý minutě nebavilo a po 6 začlo srá....t takže taky to moc nemusim , jo když to má nápad a něco to vypráví , paráda, žasnu ,ale todle mě moc nebaví....

K Soad , první album paráda, měli nápad, osobitost, chtěli ukázat a říct světu že tu sou.... pak o nich lidi věděli a zdá se mi že už neměli co řikat... tak vymejšleli "kraviny"

Metalcore ? co víc zvedne dav ze židle, mix všech možnejch tvrdejch stylů , metloš ho neodmítne, ani punkáč, rocker, je to prostě skvělej energickej kompromis :) .

Miluju hudbu a ona nás , tak jí nebudem hanit :)
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Draco píše:
McYuri píše:
Tohle me uchvatilo nekdy pred rokem (nebo dvema?!) a mel jsem na to tab i midi, ale nebylo to gpr, a navic to tam bylo cely i s tim orchestrem na pozadi (jako kytary).... kdyz jsem si to prehraval a ucil kousek, tak jsem se z toho mohl po***t :lol:
Nemozny zahrat cely... ale znelo to fantasticky. Chtel jsem si dat tu praci a nahrat tam kazdej ten smycec zvlast, ale pak jsem to vzdal, zvlast pri zkouseni "finale" Summer... :lol:
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
cd_jojn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cd_jojn »

petrpeter píše:
Draco píše:
McYuri píše: tudle sviňárnu se teď učim....docela hustý :) ale je to docela mazec na pravou ruku(trsátko)... :?
Tohle me uchvatilo nekdy pred rokem (nebo dvema?!) a mel jsem na to tab i midi, ale nebylo to gpr, a navic to tam bylo cely i s tim orchestrem na pozadi (jako kytary).... kdyz jsem si to prehraval a ucil kousek, tak jsem se z toho mohl po***t :lol:
Nemozny zahrat cely... ale znelo to fantasticky. Chtel jsem si dat tu praci a nahrat tam kazdej ten smycec zvlast, ale pak jsem to vzdal, zvlast pri zkouseni "finale" Summer... :lol:
Tak to bych nikdy nedal jako. Sem se na to díval... strašný :lol: Bych fakt nedal ani za párek.. :-D
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

No jooo :lol: , prece jen ten krk na houslich (viole, atd.) je kratsi a maj tam jen ctyri struny, co... :lol:
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
cd_jojn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cd_jojn »

petrpeter píše:No jooo :lol: , prece jen ten krk na houslich (viole, atd.) je kratsi a maj tam jen ctyri struny, co... :lol:
No to sice jo... ale zase tam nemají pražce takže to je ještě horší :lol:
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Taky jsme nechapal jak si muzou zapamatovat polohu na hmatniku (urcity ton), ale jde to naucit nazpamet... mel jsem kamosku violistku (mooooc krasna, a nadana, doufam ze ji jednou nekde uvidim v Carnegie Hall, apod. :lol: )

Pamatuju si, ze na ty kytare byl velky problem casto dost velke skoky mezi prazci, coz u "dlouheho" kytaroveho krku oproti houslovemu je pochopitelne tezsi... Ale nejakej manik na videogoogle to Vivaldiho Summer zahral uplne paradne... :)
McYuri

Příspěvek od McYuri »

to se ale dá zahrát....sice asi 5x pomalejc ale dá :lol:
...jednou určitě... :lol:
.......::: ENDŽOJ :::.......
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“