Já prostě nikdy nepochopim jak se to dá takle tou pravačkou drtit a ještě do toho zpívat...James je prostě zvíře
Metallica
Re: Metallica
Libový Battery z Ottawy! http://metontour.com/portal/video/media ... %20Battery
Já prostě nikdy nepochopim jak se to dá takle tou pravačkou drtit a ještě do toho zpívat...James je prostě zvíře
Holt se narodil v pravej čas na pravým místě s talentem od boha ... to mu můžeme pouze závidětžebrák píše:Libový Battery z Ottawy! http://metontour.com/portal/video/media ... %20Battery
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
hmm... ale ta kamera místy dost amatérská...žebrák píše:Libový Battery z Ottawy! http://metontour.com/portal/video/media ... %20Battery
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*cable >>> Adam Hall
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
tve kamera je to poslední co mě tam zajímá.annY:. píše:hmm... ale ta kamera místy dost amatérská...
A helejte...teď byl na u-g.com článek týkající se Metallicy, jehož název tady z bezpečostních důvodů psát nebudu
Tak se ptám, je tu někdo, kdo si poslechne Load/Reload a St.Anger uplně vpohodě s tim, že ikdyž je to jiný než ta "stará dobrá" Metallica, tak je to přece pořád "nová dobrá" Metallica.
K albu St.Anger mi taky hodně pomoh dokument Some kind of monster, kde je vidět, co to pro tu skupinu znamená.
Nudim se a napadla mě takovádle věc no...nemám rád dlouhý kecy, ale tak chtěl sem si tady votomle pokecat.
Souhlasím s tebou ... četl jsem i knížku o Metallica (asi 400 stranžebrák píše:tve kamera je to poslední co mě tam zajímá.annY:. píše:hmm... ale ta kamera místy dost amatérská...
A helejte...teď byl na u-g.com článek týkající se Metallicy, jehož název tady z bezpečostních důvodů psát nebuduNo ale voco mi de...v komentech se tam pořád dokola rozebíralo, jak byla Metallica dobrá jen do Black alba a pak hrozný. Já si nemůžu pomoct, ale Load a Reload mi nepřijdou jako nijak špatný alba a vůbec skupinu nijak nehejtuju jako ostatní za to, že se vydali jinym směrem. To samý St.Anger. To prostě neni tak blbý album jak všichni pořád melou dokola. Minimálně úvodní trojice Frantic-St.Anger-Some kind of monster mi přijde hodně krutá, ale najdou se tam i další dobrý songy...jen mě s**e že lidi sou tak hrozně zarytý do těch thrashovejch let a těm novějším vůbec nedávaj šanci. A když konečně maj "to co pořád chtěli" v podobě Death Magnetic, tak se jim to zase stejně nelíbí.
Tak se ptám, je tu někdo, kdo si poslechne Load/Reload a St.Anger uplně vpohodě s tim, že ikdyž je to jiný než ta "stará dobrá" Metallica, tak je to přece pořád "nová dobrá" Metallica.
K albu St.Anger mi taky hodně pomoh dokument Some kind of monster, kde je vidět, co to pro tu skupinu znamená.
Nudim se a napadla mě takovádle věc no...nemám rád dlouhý kecy, ale tak chtěl sem si tady votomle pokecat.
Takže St.Anger se mi docela dost líbí ... jsou tam ale místa , která bych vynechal a prostě nesouvisí se starou dobrou Metallicou ... (třeba ve Franticu ta pasáž jak tam James zpívá to "kill kill kill..." ta je docela blbá)
Load a Reload ... podle mě hodně dobrý alba ... songy jako Until It Sleeps , Unforgiven II , King Nothing , Hero Of The Day , Devils Dance a podobně jsou skvělý ... ostatní hlavně z Reload se mi zdaj spíš hard rockový takže je to víceméně na uklidnění při učení než na zběsilou jízdu v pokojíku
Toť můj názor ... ano , Load,Reload,St.Anger nedosahují kvalit jako alba před tím ... ale jsou i tak hodně dobrá a špatná kritika jim podle mě nepatří ...
PS: Death Magnetic se mě dost líbí , to se jim povedlo ... Všech 10 songů nebo kolik jich tam je můžu poslouchat od rána do večera ... zlášť třeba The Day Thah Never Comes ... kde je překrásnej začátek - holt takový riffy Metallica umí dobře vymyslet a zahrát ...
END
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Slyšel jste někdy někdo tohle? Podobnost čistě náhodná?Mirus píše:
PS: Death Magnetic se mě dost líbí , to se jim povedlo ... Všech 10 songů nebo kolik jich tam je můžu poslouchat od rána do večera ... zlášť třeba The Day Thah Never Comes ... kde je překrásnej začátek - holt takový riffy Metallica umí dobře vymyslet a zahrát ...
END
Jinak předpokládám, že šlo o tento článek:
http://www.ultimate-guitar.com/intervie ... ation.html
Link možná stojí za zmínění - a článek za přečtení...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Já mám rád Metallicu takovou jaká je... St. Anger mě přijde jako naprosto geniální a skvěle agresivní album a nedám na něj dopustit. Píseň My world totálně drancuje emoce. O první trojci nemluvě... Invisible kid je taková spíše trhlá mě přijde ale prostě tohle album poslouchám hodně často a radím jej k nejlepším. Ať si říká kdo chce co chce...Load a Re-load je u mě to samé...Prostě mi nevadí, jakými směry se ubírají. Když by se kapela nevyvíjela, tak by postupem času lidi omrzele dle mého názoru.
Tak nemyslim si, že by to slyšeli a hned si řekli že to udělaj uplně stejně...Nero píše:Slyšel jste někdy někdo tohle? Podobnost čistě náhodná?
Jó přesně tedle no...ta diskuze je k tomu dost nekonečná.Nero píše:Jinak předpokládám, že šlo o tento článek:
A Wocass nice
Jo hej to jsem si všiml hned poprvé jak jsem slyšel The Day That Never Comes... akorát se mi nechtělo hledat která to jeNero píše:Slyšel jste někdy někdo tohle? Podobnost čistě náhodná?Mirus píše:
END
Jinak předpokládám, že šlo o tento článek:
*cable >>> Adam Hall
*cable >>> Adam Hall
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
každý album má něco do sebe...dost žeru i akustickou Mama said....skvěle zahraná..skvěle zazpívaná...prostě super:)
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že neexsistuje kapela, která by jse zavděčila všem. Vždy jsou písně co se líbí a ty co se nelíbí...
Tak ještě nahodim téma: Suicide & Redemption
co na to říkáte? Já si to dřív tak zkoušel brnkat a docela mě to bavilo, ale co sem viděl tohle http://www.metacafe.com/watch/yt-Vs9PhR ... y_27_2009/ tak mě ten song uplně dostal
A teď to mlátim do kytary jak blázen, sice to neumim pořádně celý, ale baví mě to nejvíc nejvíc!!
Já jen jako jesli je to mnou, nebo ten song je třeba všeobecně zábavnej na hraní...
co na to říkáte? Já si to dřív tak zkoušel brnkat a docela mě to bavilo, ale co sem viděl tohle http://www.metacafe.com/watch/yt-Vs9PhR ... y_27_2009/ tak mě ten song uplně dostal
Já jen jako jesli je to mnou, nebo ten song je třeba všeobecně zábavnej na hraní...
Wau nářez ! Já jsem z téhle písničky tak docela udělanej ... fakticky brutálná basa ... Rob holt umí si se zvukem vyhrát , ale hodně to dělá i jeho styl jak hraje .. sakra koupit tak hlavu Ampeg i s boxem a naučit se tuhle písničku .... hej to by bylo
... Bude
... Bohužel až za nějaký čas 
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Tak tahle píseň mě dostala jako první...Hned po prvním poslechu jsem se jí začal učit
Souhlasím, že na hru je velice zábavná. Na tom videu jí hrajou krapet zrychleně ale ta úvodní basa je skvělá...Rob nezklamal 
cca 0:29 - 0:49 - tuhle pasáž bych moh hrát donekonečna, jen tak stát jak mentál a hrát to pořád. To mě nikdy nepřestane bavit.
Klidně bych se tam na pódiu i normálně vys*al ... za ty prachy co z toho majžebrák píše:cca 0:29 - 0:49 - tuhle pasáž bych moh hrát donekonečna, jen tak stát jak mentál a hrát to pořád. To mě nikdy nepřestane bavit.
ty první tři minuty mi příjdou jako taková slátanina... moc nápadů...
*cable >>> Adam Hall
*cable >>> Adam Hall
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
tak mě napadlo..jaký OBTÍŽNÝ solo zvládnete od metly.....??
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
No není zase tak obtížné ale já ho prostě miluju zní úžasně a to: The Unforgiven
Pulling Teeth ...