reproboxy pro mobilniho dj
Pravidla fóra
reproboxy pro mobilniho dj
Dobrý den,chtěl bych si koupit nove a vykonější reproboxy.Nyní používam 2ks omnitronic TX1520 ve kterych je použit jiny driver a vyhybka.potřebuji to na dětske karnevaly,oslavy a soukrome diskoteky,většinou kolem 150 lidí.Uvažoval jsem o CERWIN VEGA INT252,ale nevim jestli tam není piezo,to bych nechtěl.ještě se mi zamlouvalo TAPCO 6925 a SAMSON RS215HD K TOMU JEŠTĚ ZESILOVAČ DO MAX 35000Kč,prosím poradte,dekuji 
Re: reproboxy pro mobilniho dj
ND151 + EAW CAZ2500
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
Děkuji,docela si mi ty megatony zamlouvají,ale ten zesik moc neznam.Myslíte že budou ty Megatony stačit na hospodske hraní bez subu?ty moje omnitroniky tx1520 basovaly docela slušně a na subik už nemam,diky 
No protože nemáš subíky, tak proto ten ND151.
Ještě o něco líp zabasuje EM151Kit, ale to si musíš postavit a driver v tom není tak dobrý.
V každém případě můžeš suby doplnit i později.
Zesilovač je odvozen od QSC RMX a vzhledem k tomu, že EAW by se pod nějaký šmejd rozhodně nepodepsali, nebál bych se toho a k těm bednám je to výkonově optimální.
http://www.eaw.com/products/caz2500.html
Samozřejmě můžeš pořídit třeba QSC GX5 nebo Mackie FRS, ale EAW bych se opravdu neobával.
Vzhledem k uvedenému rozpočtu bych si ještě zašel poslechnout nějaké aktivní bedny, třeba RCF ART - je nutné to slyšet. Výhodou je, že to máš jednodušší při instalaci i stěhování.
Další varianta je ta ze SZ...
Ještě o něco líp zabasuje EM151Kit, ale to si musíš postavit a driver v tom není tak dobrý.
V každém případě můžeš suby doplnit i později.
Zesilovač je odvozen od QSC RMX a vzhledem k tomu, že EAW by se pod nějaký šmejd rozhodně nepodepsali, nebál bych se toho a k těm bednám je to výkonově optimální.
http://www.eaw.com/products/caz2500.html
Samozřejmě můžeš pořídit třeba QSC GX5 nebo Mackie FRS, ale EAW bych se opravdu neobával.
Vzhledem k uvedenému rozpočtu bych si ještě zašel poslechnout nějaké aktivní bedny, třeba RCF ART - je nutné to slyšet. Výhodou je, že to máš jednodušší při instalaci i stěhování.
Další varianta je ta ze SZ...
Ještě mam 2 otazky,přikon megatonu 550w to znamena RMS?Jednou jsem slyšel hrat reprobedny yamaha S115V a ten zvuk se mi libyl a i basy docela znely,mohl bych poprosit o porovnaní těchto 2 beden?myslim po sluchove i technicke strance,děkuji 
No, myslím, že se to moc porovnat nedá - jednak osazení ND151 je o řád kvalitnější včetně vyhýbky, ale zase v tom Yamaha má být 2" driver, což může být zajimavé.
Nicméně mám zkušenosti s Megatonama a tam nic nehoří, pokuď to tedy nezmrví obsluha. A v tom případě je zajištěný servis.
Yamahy jso na tom hůř - pokuď vím...
Výkon je udávaný v RMS
Nicméně mám zkušenosti s Megatonama a tam nic nehoří, pokuď to tedy nezmrví obsluha. A v tom případě je zajištěný servis.
Yamahy jso na tom hůř - pokuď vím...
Výkon je udávaný v RMS
Hezky večer,tak jsem se na prodencu ptal na nd 151,a oni mi doporučily RCF ART 310,ale jelikož na sub. nemam tak mě napadlo koupit RCF ART 315,jestli by uhrala v uzavřenem prostoru napřiklad oslavu,večirek kolem 150 lidí?ještě jsem se koukal na mackie a db technologies opera live 405.mužu poprosit o nejaky nazor,popřipadě i podělit se o zkušenosti?koupě lepšich repro než moje dosavadni omnitronici je pro mě dosti vysoky vydaj a nerad bych koupil něco špatně,děkuji
Potíž je, že většina moderních beden se SUBy počítá...
Nevim, s 315A jsem nedělal, ale hrát to jistě bude slušně - odzkoušej si to v PD
Nevim, s 315A jsem nedělal, ale hrát to jistě bude slušně - odzkoušej si to v PD