marshall jackhammer vs. boss mt-2
Pravidla fóra
kterej z tehlech efektu je lepší na metal ? co se týče hutnosti zvuku atd.
pokud máte někdo nahrávky s nima tak mi to prosím hodte na mail ... chci hodnocení jenom těhlech dvou krabek dík
pokud máte někdo nahrávky s nima tak mi to prosím hodte na mail ... chci hodnocení jenom těhlech dvou krabek dík
B.C.Rich jr.V body art skull pile , 10.struny D´addario , trsátka jim dunlop jazz III , Peavey studio pro 112 65W , zoom g2 , zoom 505 I , ibanez soundtank chorus .kabely Proel homemade a warwick
Mám rád Boss, takže jsem mu dal hlas. Jinak ukázka je tady http://www.bosscorp.co.jp/demos/en/MT-2_sound/demo.html
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
jedině Marshall
měl jsem tu zkušennost že zkreslovací efekty je lepší Marshall, je to fakt výbornej zvuk... u Bosse mám rád modulační efekty... proto jsem nyní hlasoval pro Marshall
- tallicaman
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
hutnej zvuk se dá udělat na korekcích. teď sem si ještě pohrál s mulťákem a dost sem zhutnil zvuk pomocí chorusu....
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
Re: marshall jackhammer vs. boss mt-2
To je nějaká blbost ne...? "kterej z tehlech efektu je lepší na metal ?"Nauthizar píše:marshall jackhammer vs. boss mt-2
Každýmu je snad jasný, že jeden univerzální "ten jedinej pravej" zvuk metalu, stejně jako kterýhokoliv jinýho žánru neexistuje...
K čemu jsou takovýhle ankety dobrý?
Jinak, se zvukem MT-2 jsem obeznámen velmi dobře, jackhammera jsem na živo neslyšel. Ale z ukázek celkem jednoznačně plyne, že jackhammer je spíš do takovýho toho klasickýho heavíku, zatímco MT-2 se víc přibližuje soudobějšímu soundu.
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
Re: marshall jackhammer vs. boss mt-2
taky bych to tak viděl.Lase píše:To je nějaká blbost ne...? "kterej z tehlech efektu je lepší na metal ?"Nauthizar píše:marshall jackhammer vs. boss mt-2
Každýmu je snad jasný, že jeden univerzální "ten jedinej pravej" zvuk metalu, stejně jako kterýhokoliv jinýho žánru neexistuje...
K čemu jsou takovýhle ankety dobrý?
Jinak, se zvukem MT-2 jsem obeznámen velmi dobře, jackhammera jsem na živo neslyšel. Ale z ukázek celkem jednoznačně plyne, že jackhammer je spíš do takovýho toho klasickýho heavíku, zatímco MT-2 se víc přibližuje soudobějšímu soundu.
Jack hamer spíš vintage a na ty moderní black metaly a death metaly už ne....
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI