Fokus H strat

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
moribundus
Kontaktovat uživatele:

Fokus H strat

Příspěvek od moribundus »

Ahoj, přečetl jsem mraky diskuzí. Tady i na Instrumentu a nejsem z toho moc moudrej. Jeden říká ano druhý ne. Všechny články starý 5 a více let, tak by mě zajímalo, jestli to teda trochu hraje. Chci si koupil nějakýho strata, ale Fendra nechci. Pakli-že to tak nakonec nedopadne. Zaujala mě ještě firma Luna guitars, ale na to se tady nedá zahrát. Pokud by měl někdo nějakej dobrej tip, pak budu rád. Počítm s investicí do 10000.- Nutno podotknout, že by to měl být jakýkoliv model, avšak osazen S-S-S Díky moc
Ibanez SZ 320, ESH 100W, box Hot 2x12, Lag D 300
frytol

Re: Fokus H strat

Příspěvek od frytol »

Zkus třeba kytary značky Squier, Cort serii G. Jsou to levný kytary a nehrajou vůbec špatně. :D
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

moribundus píše:Počítm s investicí do 10000.- Nutno podotknout, že by to měl být jakýkoliv model, avšak osazen S-S-S Díky moc
Ahoj, co Fender Strat MIM bazar ?
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Fendera nechce!

Také bych doporučil Squera - nejsou špatný, s Fokusem je to jako na houpačce - velké rozdíly v kusech, je potřeba tam zajet a alespoň 4 kousky do ruky vzít.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

http://kytary.cz/squier-by-fender-delux ... /HN021028/
Hraju na tohle a nemohu si stěžovat. Nicméně asi budu měnit snímače. [Chci HB ke kobyle a ostatní singly možná vyměním časem] Ladění drží dlouho, tovární seřízení bylo fajn (ale když jsem ho dostal, tak pro mne bylo vlastně asi fajn vše... přechod z Jolany Tornada).
moribundus
Kontaktovat uživatele:

Díky za tipy. Vypadá to, že mě Squier asi nemine. Možná na tom něco bude. Zkusim je někde a uvidim.
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

Můžu se otázat proč třeba mexico Fendera ne ale squiera jo? Trochu nepobírám důvod. Nebo si ke mě přijed zahrát na mexiko a třeba změníš názor. Máš to kousek :D . Ale na bazaru někdo prodával Fokuse strata v bílé barvě
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

necross píše:Můžu se otázat proč třeba mexico Fendera ne ale squiera jo? Trochu nepobírám důvod.
Proto jsem tam daval ten MIM bazar :roll:
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
moribundus
Kontaktovat uživatele:

No já neodsuzuju mexickýho fendra. Naopak si myslim, že to bude hrát asi lépe než onen Squier. Hraju teď na SZ320 Ibanezku a je to fanj nástroj, jen se mi zachtělo toho charakteristisckýho Strat zvuku. Prostě nástroj pro inspiraci. Ty hambakery už mě nějak unavujou a už ze mě nelezou žádný nápady :-) Jestli mi rozumíte. Každopádně do Milovic to mám opravdu kousek, kor když jezdim zkoušet s kapelou do Lysý. Chtěl jsem původně podpořit nějakého menšího výrobce kytar, ale oni to zase asi šulí. Předpokldám, že když se pod to podepíše Fender, tak to snad aspoň trochu hraje. Ale možná se mýlim :-)
necross

Příspěvek od necross »

Tak já mám taky snímače sss a zvouček myslím že krásnej. Jestli máš nákej dobrej apec tak až budete mít zkoušku tak můžu přijet a můžeš testnout. Jinak bazar mexika se objevujou docela hojně na bazaru. můj byl taky starší kousek
http://kytary.cz/squier-by-fender-delux ... /HN097449/
Tohle si myslím že by nebyl špatnej kousek ale asi bych možná bral mexiko. (sorry za bílou ale jsem na ně ujetej) :D
Marshall
Pikus

Příspěvek od Pikus »

necross píše:Tak já mám taky snímače sss a zvouček myslím že krásnej. Jestli máš nákej dobrej apec tak až budete mít zkoušku tak můžu přijet a můžeš testnout. Jinak bazar mexika se objevujou docela hojně na bazaru. můj byl taky starší kousek
Tohle si myslím že by nebyl špatnej kousek ale asi bych možná bral mexiko. (sorry za bílou ale jsem na ně ujetej) :D
Náhodou, tahle bílá se mi líbí taky... pak jsem zase ujetej na červený straty a mořený vintage LP a lubový kytary ;-)
necross

Příspěvek od necross »

Pikus píše:
necross píše:Tak já mám taky snímače sss a zvouček myslím že krásnej. Jestli máš nákej dobrej apec tak až budete mít zkoušku tak můžu přijet a můžeš testnout. Jinak bazar mexika se objevujou docela hojně na bazaru. můj byl taky starší kousek
Náhodou, tahle bílá se mi líbí taky... pak jsem zase ujetej na červený straty a mořený vintage LP a lubový kytary ;-)
Svýho stratíka mám pro to bílého :D
Marshall
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Myslím, že kvalita Fendera Mexika a těch Deluxe Squierů je podobná. Nejlépe je ozkoušet na stejném apecu.
necross

Příspěvek od necross »

No asi to bude kus od kusu. Držel sem v ruce squiera kterej byl teda hodně nepovedenej a zase sem držel squiera kterej se mi zdál lepší než higway Fendr. Nicméně rozdíly jsou v že ten squier má lípu tělo ale mexiko má olši a Sq má o jeden pražec víc. Bohužel sem je na apecu netestoval tkže jek hrajou nemůžu posoudit.
Marshall
moribundus
Kontaktovat uživatele:

Osobně váhám mezi bílou a červenou. Faktem je, že je to až druhotná záležitost. Nejprve to musí hrát a pak teprve řešim barvu. No zesilovač by byl v pohodě, vlastnim Engla Screamra. Mimochodem dobrá věcička. Zítra se jedu podívat do kytar a pak zkusim co maj v Music city. Dám vědět co mě oslovilo.
moribundus
Kontaktovat uživatele:

Tak musim říct, že v kytarách mají úplný prd. V music city mě oslovila pouze jedna kytara. Byla sice za 33 tisíc, ale Squier jen jeden a ten stál pěkně za prd. No vidim to jasně. Doufám, že na to někdy usetřim. http://www.music-city.cz/fender-us-delu ... -4359.html
frytol

Příspěvek od frytol »

moribundus píše:Tak musim říct, že v kytarách mají úplný prd. V music city mě oslovila pouze jedna kytara. Byla sice za 33 tisíc, ale Squier jen jeden a ten stál pěkně za prd. No vidim to jasně. Doufám, že na to někdy usetřim. http://www.music-city.cz/fender-us-delu ... -4359.html
Dobrý, jsem zvědav, kdy budeš mít takovouhle kytaru.
moribundus
Kontaktovat uživatele:

Počítám leden maximálně únor. Prostě se rozhodnu a jedu pro ní, ale ještě omrknu další modely, když už do toho vrazim ty prachy.
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

To ze ten bily Squier ma lipove telo me vylozene prekvapuje, za tuhle cenu uz bych ocekaval olsi..
necross

Příspěvek od necross »

No já se byl podívat v Praze v musiccenteru v bohnicích a měli tam toho samýho mexičana co mám já tak sem ho prubnul a za 13 to šlo. Deluxa fendera jsem mel ale sunburst a hmatník celojavor. Velice příjemná kytara do ruky. Zpracování nádhera. člověk hned na ohmat pozná že nedzží žádnou šlupku. No škoda že ten squier má lípu.
Marshall
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“