Slabý signál ze snímače u struny e
Pravidla fóra
- 60'Rock_N'_Roll
Slabý signál ze snímače u struny e
Mám snímač Gibson Burstbucker II a struna e je značně slabší než ostatní. Když je volume nahlas, tak nezní tak hlasitě jako ostatní struny. Pomůže tomu otočení toho šroubku na snímači pod strunou??
Re: Slabý signál ze snímače u struny e
Jo, zkus ho trochu vyšroubovat víc ven,jen trochu by mělo stačit.
Taky jestli jde struna přes jeho střed ?
Můžeš taky zkusit přizvednou tu stranu (u struny e) snímače výš.
Taky jestli jde struna přes jeho střed ?
Můžeš taky zkusit přizvednou tu stranu (u struny e) snímače výš.
I´m wheels... movin´wheels
- 60'Rock_N'_Roll
ano, struna jde prostředkem. Ale slabá je jen struna e, ostatní jsou v pohodě, tak zkusim ten magnet..
Jsem tady nový, zdravím all !!!
Mám ten samý problém, zdá se mi, že i moje e struny hrají slaběji, oproti ostatním strunám. El.kytary mám dvě a u obou je to stejný. Tu druhou Ibanez ARQ 320, mám rok a něco, a to ečko hrálo slabějc, už když jsem to přines nový domů z krámu.Divný je, že u obou kytar stejná závada.Neví někdo, čím by to mohlo být?? Dík
Mám ten samý problém, zdá se mi, že i moje e struny hrají slaběji, oproti ostatním strunám. El.kytary mám dvě a u obou je to stejný. Tu druhou Ibanez ARQ 320, mám rok a něco, a to ečko hrálo slabějc, už když jsem to přines nový domů z krámu.Divný je, že u obou kytar stejná závada.Neví někdo, čím by to mohlo být?? Dík
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě asi teoreticky vlastností strun nebo snímačů. Mám podobný problém u struny E (hluboké E). Ladička občas prostě tu strunu nechce slyšet. Ať hraju jak hraju tak nechce.
Final Frontier