Bicí asistent
Pravidla fóra
-
Cheaterboy
Bicí asistent
Zdravím, nevím jestli je název tématu dost výstižný. No hledám (obyčejný) program kde bych si mohl zvolit předem nadefinovaný rytmus který by mi program hrál. Jde mi o to abych mohl doma hrát aspoň takhle s bicíma 
Re: Bicí asistent
Název tématu je hodně výstižný , ale to nemění nic na věci , že jsi zde mohl trochu hledat a našel by jsi stejná témata .. třeba ...
bici-nastroje/bici-v-mp3-t14258.html
A bude toho zde víc ...
Jinak pokud hledáš program , kde si vytvoříš svůj bicí riff (jak to jinak nazvat ?
) a pojede ti to pořád dokola aby jsi u toho trénoval ... tak můžu doporučit Acoustica Beatcraft , EZDrummer ...
bici-nastroje/bici-v-mp3-t14258.html
A bude toho zde víc ...
Jinak pokud hledáš program , kde si vytvoříš svůj bicí riff (jak to jinak nazvat ?
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
-
Cheaterboy
Guitar pro mám ale ten to neumí a jestli umí tak to je teda hodně složitý najít
nebo mi řekni kde aspon hledat 
EDIT: Mirus: JO EZDrummer diky moc presne tenhle tenhle program sem chtěl ale nějak mě vypadl nazev a myslel sem ze neexistuje
:D
EDIT: Mirus: JO EZDrummer diky moc presne tenhle tenhle program sem chtěl ale nějak mě vypadl nazev a myslel sem ze neexistuje
Já používám Hydrogen drum machine http://www.hydrogen-music.org . Měl by tam být i instalátor pro Windows, ale ještě jsem jej neměl důvod zkoušet, Wokna používám jenom když jsem k tomu donucen školou, prací, nebo (hlavně
) hrami.
Poskládat si tam rytmus je otázka chvíle a navíc jej máš přesně takový, jaký chceš. Z metronomů jazzový zvuk nedostaneš
.
Jinak pokud se Ti nechce se s každým rytmem skládat (což je ale podle mne bezpředmětné, máš-li možnost si je uložit), tak zkus Tempo perfect http://www.nch.com.au/metronome/index.html . Jeden z nejlepších metronomů, které jsem kdy viděl (pro linuxáky - ač primárně pro Windows, funguje přes Wine).
Oba mnou zmíněné programy fungují i bez hledání cracků a CD klíčů ihned po stažení a legálně
.
Poskládat si tam rytmus je otázka chvíle a navíc jej máš přesně takový, jaký chceš. Z metronomů jazzový zvuk nedostaneš
Jinak pokud se Ti nechce se s každým rytmem skládat (což je ale podle mne bezpředmětné, máš-li možnost si je uložit), tak zkus Tempo perfect http://www.nch.com.au/metronome/index.html . Jeden z nejlepších metronomů, které jsem kdy viděl (pro linuxáky - ač primárně pro Windows, funguje přes Wine).
Oba mnou zmíněné programy fungují i bez hledání cracků a CD klíčů ihned po stažení a legálně
Kde se daj v GP nahodit rytmy na bicích?BUDAJ-31 píše:skus Guitar pro
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
-
BUDAJ-31
KIWI píše:Kde se daj v GP nahodit rytmy na bicích?BUDAJ-31 píše:skus Guitar pro
to ja neviem ale ja cvicim aj cez toto,kd si dam nejaku pesnicku tak i tam odstranim nastroje,nham bicie prip ich zmenim a mam ako bicmana ja tam nevidim problem
No prave proto se ptam - v guitar se totiz to, co Cheaterboy pozaduje, udelat neda...BUDAJ-31 píše:KIWI píše:Kde se daj v GP nahodit rytmy na bicích?BUDAJ-31 píše:skus Guitar pro
to ja neviem ale ja cvicim aj cez toto,kd si dam nejaku pesnicku tak i tam odstranim nastroje,nham bicie prip ich zmenim a mam ako bicmana ja tam nevidim problem
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
-
BUDAJ-31
ja viem,ja GP pozivam strasne malo,skorej kd sa chcem nieco naucit ale dobre je to aj na take hranie s bicimy,aj ja om to pouzival ale radsej si putim MP3-ku a hram do toho s kombom